Stilo - Promjena pragova

Autor Jackie85, 03 Studeni 2014, 22:31:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jackie85

Jedan prag mi je malo u banani i trebalo bi ga zamijeniti. Gdje god sam zvao nitko nema u ponudi željezni prag za stila. Jel netko možda zna di to ima za nabaviti? Zvao i tvrtke koje se bave izradom pragova ali nula bodova.

tomislav_vg

Better one day in FIAT then a life in VOLKSWAGEN!!!!


                                                          Punto Freak!

dinko1981

Zar su već i stilači doÅ¡li na red sa pragovima?  Ok najstariji imaju oko 13 godina ali ni jedan mi nije zapeo za oko da je truljav za razliku od puntača tog godiÅ¡ta.

Jackie85


The Fiat


Jackie85


cupavica lorena

posalji mi sliku na pp ili ovako ako hoces sto i koliko ti praga treba
ako nemate hobi,kupite fiat

Vedran

Å to se tiče pragova na stilu bez obzira Å¡to su pocinčani trunu i hrÄ'aju kao i na svim ostalim autima, neki dan sam vidio golfa 4 truli blatobrani prednji za ne povjerovati, problem je na stilu Å¡to ima one gumene čepove na pragovima za nasuti zaÅ¡titu u prag i tu ulazi svaÅ¡ta Å¡to točkovi nabacaju, a i 13 godina vožnje po koje kakvim putevima dovoljno je da i stila pretvori u makinu za limara, ja sam morao uraditi pragove jer su počeli trunuti baÅ¡ oko tih rupa, ali vidim da i BMW 320 e 46, e 60 520 voli trunuti po rubovima, mercedesi c klase trunu gore nego bilo koji fiat pogotovo oni od 2000-te, jedino me renault pozitivno iznenadio po tom pitanju, pogotovo megane, scenic itd., eto toliko ni jedan pocinčani lim nije imun na sol, rizlu i koje kakva sr..ja u zimskom periodu.

draĹžen

Ma nema to veze s cinkom. Ja sam u željezari radio. Kad nesto pocincas to je vjecno.

Stilko24

Gle ovdje u Sisku rješim tako da iskrojim traku širine 1-2cm po pragu, pa i više traka ako je gdje još prag savijen i točno označim na kojoj duljini... i po tome mi limar savine sve kako treba, dalje samo zavariš.
Mislim da ne doÄ'e skuplje od 100kn to malo lima.  :good:

raymo_

I u mene je ufatio korozije i to naj vise na onim rubovima kod zadnjih vrata sol i kamencici to bukvalno opljeskare nije trulo ali vidi se hrdja ofarbano jednom sad opet izbilo nema ni dvije godine auto se vozi kad se mora kisa snjeg bljuzga garaziran godine cine svoje..

draĹžen

Jel tko rijeÅ¡avao guljenje boje na donjem rubu blatobrana? Tamo se svima guli. Jer kome hrÄ'a izbila i trulez? Ljudi na forumu pričaju o pocinčanoj karoci a ako je tako onda oguljena boja nebi trebala biti problem i hrÄ'a se nebi pojavila. Makar sam skeptik

STIPE SS

Pogledaj intercars po katalogu imaju.

Poslano sa mog DAGGER DG550 koristeći Tapatalk


zoky

Što se tiče pjeskarenja na limarije na pregibu ispod zadnjih vrata, ja sam nakon uzaludnog prefarbavanja riješio ti ljepljenjem prozirne folije za zaštitu lima, ima na njuškalu. I stavio sam blatarice naprijed i da pokucam od tada sam prošao oko 30000 km i evo već drugu zimu sve u redu. Toplo preporučujem.