Punto mk2 1.2 8v Basswoofer

Autor Emil, 12 Lipanj 2016, 19:18:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Emil

Da li mi neko može postaviti sliku gdje bi kabla od puntovog orginalnog basswoofera koji ide u radio(ne mislim dio u gepeku gdje se bass ukljucuje nego dio koji ide u radio) odnosno da mi napiše koji je kabal od zvučnika koji od antene a koji od bassa. Hvala

Emil

Da se bolje izrazim, Kupio sam orginalni basswoofer od punta mk2, nemam orginalni radio, u gepeku ima dzek i kabal koji se ukopca u bass, iza radia imaju koliko sam skontao kabal od antene, kabal od prednjih zvucnika, kabal od zadnjih zvucnika.

Pitanje je: da li bi trebao biti jos kabal od bassa ili on dodje u nekom od 3 gore navedena? ako bude potrebno mogu i uslikati. Hvala

Mike20

Original subwoofer od Punta ima high input signal, znači da u njega neide signal iz pretpojačala radija, nego signal sa oba stražnja zvučnika

cvike19

pa mozes i taj original sub spojiti na obicni radio...
imam ti ja taj sub ako kces kupit

Emil

E pa imam ga ja ali nemam orginalni radio, kad sam išao u električara rekao mi je da može napraviti da mi ne rade zadnji zvučnici a da radi sub ali ću otići danas i pitati ga može li napravit kako si ti rekao mike, btw dobro se razumiješ Hvala :D

topolino

Samo sa zadnjih zvucnika povuci zice za woofer. Ne moras odspajati zadnje zvucnike jer woofer je aktivni (ima pojacalo u kutiji) samo spoji da moze dobiti signal sa zvucnika, impedancija ti se ne mijena tako da neces skuriti radio.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Mike20

Tako je, sub ima u originalu high inpute sa stražnjih zvučnika, spojeno paralelno

cvike19

ja neznam u cemu je problem
tako je original spojen

koji je taj majstor ?