Punto - Najbrže ste vozili?!

Autor mariosplit, 06 Siječanj 2009, 00:54:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

GORG

Ma mogu sada napisati da sam iso 240 kad se pise svasta,ali iso sam negdje 162,163.
Ma ne moze ta masina serijala ici nista brze osim,ako nije na gumama od specijalke i onda nista previse. Auto ima 60ks,a sad ovisi kolko jos njih sijedi unutra :D

zzip

GORG

Evo vam tabela sa svim masinama koje su isle u puntaca MK2 i kolko koj ide i ostale karakteristike.

Napominjem da je unutra bio samo jedna osoba oli ti vozac

file:///C:/DOCUME~1/goran/LOCALS~1/Temp/modelivozila.tehnickekarakteristikehtml.14.punto.html

puntiac

najbrže što je ikad moj puntič na satu pokazo je bilo 175 na autocesti (4 osobe se vozile) i to je bilo na serijskim gumama (165/65/14) otkako se kotrlja na 175/65/14 na autoputu nikad nije prešo 165 (iskreno bilo mi ga žao i do te brzine čepit s još 2-3 osobe :( )
uzyebo sam se ko zmija u ventilatoru 

puntiac

eh da - zaboravih napomenit da mu po papirima max. brzina stoji 163kmh (Ä'e samo naÄ'oÅ¡e ta 3 kmh :D :D :D )

iceblast

:trus
Citat: GORG  u 07 Svibanj 2010, 22:50:35
Zakaj prodajete maglu da vam punto sa masinom 1.2 8v ide preko 164 na potpuno ravnoj cesti,a da nije nikakva prerada na autu!!!!!   :trus :trus

di piÅ¡e da nesmije biti nikakva prerada na autu... piÅ¡e samo najbrze ste vozili tako da  :trus

GORG

Nigdje ne pise da se nesmiju stavljati prerade,ali ekipa pise da im serijala 1.2 8v ide preko 170

Istina i je pise najbrze ste vozili,tako da bi se trebala racunati onda i najveca nizbrdica koju nades!!!

Ma pisite kaj ocete,samo se zna kolko koja masina moze potegnuti,a kolko ne.

A ako si nekaj prcko oko auta onda ne mozes imati napisano da ti auto ima 60ks  :nod:

puntiac

dečki nemojte zaboravit i ono odstupanje sata :D naravno da ak ti na satu stoji 175 da nevoziÅ¡ zaprav tom brzinom neg 10ak kmh manje pa kad ih oduzmeÅ¡ doÄ'eÅ¡ do prihvatljivih 165 kolko otprilike i stoji u papirima za max. brzinu

igor_kravarusic

Puntiac i ekipa,, dosta je :spam:

Svi valjda znaju da sat laže.. uzmite si gps, zakeljite ga na Å¡ajbu i vozite se i usporeÄ'ujte  ;)

Ja joÅ¡ puntića nisam probao, a mislim da ni neću, ne treba mi maksimalna brzina nit me zanima previÅ¡e kolko može ić.. najbrže sam se vozio 170 i to sa laganom nogom na gasu  :D

djsnakey3

najbrze u puntu mk1(naravno,niko nije vidio :D),1.1 benzin nikakve dorade,sve serijski,ko iz tvornice,95 godiste...auto ko auto..najvise nesto sitno preko 145 s tim da je u petu iso na nekih 100km/h i gas do daske iako ja mislim da je mogo bar jos 5km/h da nisam moro kocit..nakon toga nisam imo ni priliku za isprobat...(bila je zabrana u pitanju...mamina... :D)

Alffy

Punto_HGT

Punto HGT, gume 195/50/15, drugi usis i ispuh + chip, na autoputu 225 km/ :mjuza: :mjuza:h

.:Joker:.

punto mk1 1.2 16v 85, gume 165/65/14, vozio 170 km/h na 5500 okretaja, valjda moze i jos al nisam isprobavao  :beer:

Medo

Punto mk1 1.2 8v 60ks gume sava perfecta 165/65/13 max 165 km/h dvije osobe u autu, gas do kraja, sve serijski, po knjizici vozila max 160 km/h autoput zagreb-sv.helena
Punto mk2 1.2 8v 60ks gume sava eskimo S3 165/70/14 brzina 163 km/h s 5 osoba i prekidom stiskanja do kraja zbog naleta na dionicu autoceste gdje je bio pljusak, autoput vz-zg inace po knjizici vozila max brzina 150 km/h  ;)

ceker

punto mk1 55s. 165/65/13 barum bravius2, zg. obilaznica 150+- 5 kmh. 2 u autu i dalje ni mrdac drzal ga tak jedno minutu valjda i ni da bi mrdnul od tog.. nakon toga vise nije vidio vise od 120 kmh
neas turbo, e to ti nevalja mahune..!