Punto - Najbrže ste vozili?!

Autor mariosplit, 06 Siječanj 2009, 00:54:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

DRAGON

Jel se i Punto GT raćuna??'
200 u 4 brzini, 5etu još nisam razvuka do kraja, najbrže šta sam ga vozija po normalnoj cesti, nešto malo priko 230.

Baco

eRazor

Punto 1.2s 8v 2001g po satu 170km/h

Bandit

Punto 55ica 185/60/14 175 kmh autoput

overload

Punto 1.6 nec preko 190km/h prema naplatnim na grobniku :-)

ivan90

raymo_

:yahoo:leti na 140 a moze joÅ¡h :slin:

Baco

55ica isa je cipo 180 samo nisan uvatia

fionda

probao 220. tako pise ali neznam koliko je to precizno

JosoGT46

puntoGT  autoput A1 nekakva nizbrdica kazaljka malo ispod 240km/h,sve ovisi koliko laze celer....heheh

NikolaST

ajte ljudi, malo smanjite doživljaj. Pročitate koliko je netko natjeriva svoga i odma krećete na autoput. Sad recite da sam piz.. zbog ovoga ali stvarno mislim da nikome ne treba takvo dokazivanje
assumption is the mother of all fuckups

PuntoRi

Punto Mk II Sporting;

Na ravnom djelu autoputa od Rupe prema vratima jadrana,frend i ja u autu,skoooro 180 km/h.
Nešto kasnije na nizbrdici,malo preko 190 km/h. (Na istom mjestu,Golf V GTi,250 km/h.Usro sam se i ja koji sam vozio).

Na autoputu prema Zg,nas 5-ero u autu,uzbrdica prema nekom tunelu...160 km/h u Å¡estoj brzini.
Nije sa zaletom.Uzbrdicu je uhvatio sa 140 a onda je u prilično kratkom vremenu došao na 160.
Ova zadnja mi je još i naj,s obzirom na uzbrdicu i težinu u autu.

Syncro

ja sam svoga natjerao na autocesti Rijeka-Zagreb 199km/h. Sporting 1.6 65KW bile su gume 165/60 R14, bio sam sAm i još sam zaboravio klimu ugasiti :D
Fiat is AWESOME!!!

jopis

Lesli Eldridž

Ja danas probao koliko može. Nemam baÅ¡ prilike da po autoputu vozim jer mi je Punto 1,2 mk2 sa 60 KS za grada auto. I maloprije od Visokog do Sarajeva dostigao 154-155 km/h za par trenutaka. Uglavnom se drži na 150 km/h pri 4000 o/min, a samo ponekad skoči na 4100 i onda je sa mukom dostigao 154 km/h  i za trtenutak 4150 o/min i 155 km/h ako sam dobro sve očitao. Inače se najčešće drži na 152-154 km/h. Gume su standardne 165/70 R14 Goodyear Duragrip. Interesantno ali meni se čini kao da ima blokadu pa neće dalje jer obrtaji onda padnu za 50-100. Tako sam od tipa od kojeg sam kupio auto čuo da ima neka blokada, a eto i meni se čini. Ali jesam se danas trznuo kad me naglo propuh spuca u autu. Neko mi je za 2 cm spustio zadnje desno staklo. Moguće je da i zbog toga nije mogao lako preko 150 km/h, ali onda bi to značilo da nije blokada, već da motor jednostavno nema snage da ide u veće obrtaje. Uglavnom skoro da sam zadovoljan jer se potvrdila najava fabrike o max. brzini, ali nije to za njega. Preko 140 km/h slabo ubrzava i najbolji je na 120-130 km/h. I da, moram da pohvalim standardni Blaupunktov audio sistem. Auto je tih i na najvećim brzinama pa nema problema sa muzikom.