Punto - Najbrže ste vozili?!

Autor mariosplit, 06 Siječanj 2009, 00:54:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

gokiSP

:zbunj  na puno foruma sam regan i nisam jos dozivio ovo za slike ali ajde logicno je  ;D ako sam zasluzio bann bannajte me  :)

zzip

Citat: gokiSP  u 03 Studeni 2009, 00:18:10
:zbunj  na puno foruma sam regan i nisam jos dozivio ovo za slike ali ajde logicno je  ;D ako sam zasluzio bann bannajte me  :)

svaki forum ima svoja pravila... prvo ih pročitaš pa unaprijed znaš da nećeš imati problema... :ok:

ipak si novi, pa ti se pogreška oprašta... sretno dalje u korištelju foruma... a i slobodno se priključi ekipi na susretima u rijeci... :D

iwex

A ono Å¡to ja želim nadodat jest to da mi nismo običan forum, nego uz normalna pravila ponaÅ¡anja na forumu imamo i klub ... i kao takav imamo svoj statut i kodeks te takve slike jednostavno nisu prilagoÄ'ene ovakvom načinu funkcioniranja i brisanjem istih se ograÄ'ujemo od bilo kakve nepoželjene situacije.

Nadam se da shvaćaš.

Lijep pozdrav

gokiSP

zzip

enivej... danas sam malo razvozao ženinog punta...

stavili zimulje... 14ice.... barum polaris.... GLASNE SU ZA PODIVLJATI..... ali puntakis nekako brže nabere do 160... na plin... :D

tipo 1.7d

Citat: zzip  u 03 Studeni 2009, 17:29:28
ali puntakis nekako brže nabere do 160... na plin... :D

hladniji zrak i zato ga više ulazi u motor

Delta TD

55 neki dan na 165 /70 15 ide bez ikakvih problema 150 a toliko je i po podacima
098871798

kara33

fiat punto mk1 1.2 75sx sam u autu 180km/h na istarskom ipsilonu

ben27

ABARTH 981

puntiac

uzyebo sam se ko zmija u ventilatoru 

Blacky

autocesta zd-zg, lagana nizbrdica, 4 osobe u autu, gume 185 60 r14, mkII 2002.g 1.2 16v

200km/h (okruglo, kolko ima ugravirano, do tamo je dosla kazaljka  8) )

da, da, sat je vjerovatno lagao, sto je logicno za bilo koji auto kad prede odredenu granicu normalne voznje, no to je bio put gdje je nas 8 islo za zg, u drugom autu je isto bilo 4 osobe, i frend je vozio (renault megan, neznam sad koj motor) i isto tako je izmjerio...
tako da nije neko veliko odstupanje, iako mislim da je prava brzina mozda bila oko 180kmh...

stipe

ako je pokazivalo 200, racunaj izmedju 185-190km/h

laki01

210 5000rpm cura i ja na uzbrdici prema svetoj heleni

sale88

Punto mk2a 1,2 8V nizbrdica prema moru - po cajgeru nešto sitno preko 160