Punto - Najbrže ste vozili?!

Autor mariosplit, 06 Siječanj 2009, 00:54:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 13 Gosti pregledava ovu temu.

ivica683

punto 60 mk1
malo propuhan  na autoputu  Dugo selo-Popovača,3osobe i prtljaga, 175km/h

BluePunto

Citat: ivica683  u 31 Listopad 2014, 23:10:08
punto 60 mk1
malo propuhan  na autoputu  Dugo selo-Popovača,3osobe i prtljaga, 175km/h

PoÅ¡to sam vidio kako ide taj punto, samo da pitam jel to u 4. brzini ili 5.  :rofl :rofl

ivica683

u 5. Razlika max brzine u 4. i 5. je mala i iznosi nekoliko km/h.

ivica683

aa

donJebe

Ide ki raketa! Ja mislim da moja dvojka ide jedva 150 km/h.

chakija

oduzmeš deset što sat laže i to je to :D

BluePunto

Citat: chakija  u 04 Studeni 2014, 23:08:40
oduzmeš deset što sat laže i to je to :D

Kako znas da laže, odnosno da ne laže?

ili jos bolje kako znas da u tvom auto brzina pokazuje tocno  :tres: :tres:

Navodno je po gps-u najtocnije mjerit, ili se prevezes pored radara  :rofl :rofl

Evo i jedna od mene, na 15'' felgi

franjo-fritz

Ni gps nije tocan. Nepostoji ni u jednom motornom votilu km sat koj tocno pokazuje. Bio on analogni ili digitalni
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

chakija

Citat: BluePunto  u 05 Studeni 2014, 16:41:05
Kako znas da laže, odnosno da ne laže?

ili jos bolje kako znas da u tvom auto brzina pokazuje tocno  :tres: :tres:

Navodno je po gps-u najtocnije mjerit, ili se prevezes pored radara  :rofl :rofl

Evo i jedna od mene, na 15'' felgi

Zato sto sam imo punta i znam kolko ide i kolko laze i kolko svima laze...
Isto tako znam kolko mi alfa sad ide po gpsu a kolko po satu i koliko svi radari abnormalno lazu i ova stalna pregovaranja kak neciji punto ide 155 a neciji 175 su smijesna...nes ti brzine jebote... Ko da se pregovaramo ciji je traktor brzi... Ima smisla govorit koliko idu malo jaci auti... Tipa gt ili koji remapirani jtd...al tu ove drkalice od 60-70 konja stvarno nemaju smisla

donJebe

Samo uzmi u obzir da duplom konjažom nečeš poduplati i maksimalnu brzinu.U usporedbi s konkurencijom 1.2 je živahan motor.

BluePunto

Citat: chakija  u 07 Studeni 2014, 01:27:02
Isto tako znam kolko mi alfa sad ide po gpsu a kolko po satu i koliko svi radari abnormalno lazu i ova stalna pregovaranja kak neciji punto ide 155 a neciji 175 su smijesna...nes ti brzine jebote... Ko da se pregovaramo ciji je traktor brzi... Ima smisla govorit koliko idu malo jaci auti... Tipa gt ili koji remapirani jtd...al tu ove drkalice od 60-70 konja stvarno nemaju smisla

Bravo care svaka čast  :bravo:

Procitaj ime teme  :ok: , piÅ¡e najbrže ste vozili, a ne najbrže ste vozili (+100ks)

Citat: donJebe  u 07 Studeni 2014, 12:14:36
Samo uzmi u obzir da duplom konjažom nečeš poduplati i maksimalnu brzinu.U usporedbi s konkurencijom 1.2 je živahan motor.

Slažem se, i uz nekoliko malih prerada kao naprimjer na punto od ivica683, dobiÅ¡ malog zvrka  :formula:
odnosno citiram "drkalicu" od 60ks

chakija

Citat: donJebe  u 07 Studeni 2014, 12:14:36
Å ta uopće maksimalna brzina znači, bitno je ono izmeÄ'u...

fiat punto s55

u vezi laganja sata na puntu mk1, to se da vrlo lako riješit, ja sam na mom napravio da mi na 100 km/h laže 1 ili 2 na sat, mjereno po GPSu, što je po mom vrlo točno, jel inače vozim ko baba (100 max), osim kad mi se noga pretvori u ciglu pa ga stisnem i do 150 xD
nema slika u potpisima :)

M.P.

Citat: chakija  u 07 Studeni 2014, 01:27:02

Citat: chakija  u 07 Studeni 2014, 16:18:26
Å ta uopće maksimalna brzina znači, bitno je ono izmeÄ'u...

joj smijeÅ¡an si, sam sebi upadaÅ¡ u usta. na alfistima se hvaliÅ¡ kako ti alfa ide  230-240, a tu dečke poklapaÅ¡ kako su smjeÅ¡ni i kako je brzina nebitna. uostalom tema je o puntu, i tu priča staje.

chakija

Citat: M.P.  u 07 Studeni 2014, 16:57:45
joj smijeÅ¡an si, sam sebi upadaÅ¡ u usta. na alfistima se hvaliÅ¡ kako ti alfa ide  230-240, a tu dečke poklapaÅ¡ kako su smjeÅ¡ni i kako je brzina nebitna. uostalom tema je o puntu, i tu priča staje.
ne ide 240... ti meni upadaÅ¡ u usta s nečime Å¡ta nisam rekao...  i džabe mi 230 ak nema nikakvih meÄ'uubrzanja, a to je uvijek bitnije i to fala bogu imam... no nije sad uopće bitna moja alfa ni alfisti...

da mi netko tu pokaže kako njegov punto 60 il 75 ide npr 180 ili čak više i to pravih, uvelike bi ga pohvalio jer je nešta postigo... a ove tu sve što se slikaju i snimaju kako im ide 170 nizbreg što je pravih 160 i možda 1-2, a jadan autić umire i polako slini na kapi ventila, ti su mi smiješni .. da se razumijemo nisam ja tu prozvao nikoga iz zadnjih par postova da se ne bi ko uvrijedio, nego općenito kažem...

al da se ipak malo vratim na alfu, da ju imam serijsku i da se napeljam 190 i kusur kolko može ić, ne bi niÅ¡ta govorio, al ja sam svojim rukama i radom postigo 230 (210 kod bivÅ¡eg vlasnika) i mislim da imam pravo pohvalit se s nečime...   

al neću više u širinu... za koju godinu u planu je neki projektić sa nekim puntićem il tako nešto pa ću se onda hvalit kak ide 160 nizbreg