LED žarulje, ksenonske žarulje i halogene žarulje

Autor kerber, 15 Veljača 2007, 19:31:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

get

Citat: core3i  u 11 Prosinac 2015, 19:52:57
Izvinjavam se pokretaču teme, ali naslov je pravi za raspravu â€" pa ne mislim da offtopičarimo (osim napadanja).

@get
bez ikakve svaÄ'e â€" koji je bio tvoj razlog uzimanja ksenona?

Zbog vizualnog i sigurnosnog aspekta.

Ponovno da uzimam auto, xenon je definitivno must have.

get

Citat: Miha.  u 11 Prosinac 2015, 19:56:08
Gledam u katalog po svojem br. šasije i vidim ovo..Znači ja nemam ovo šta dolazi na vilice..
eper bravo 07

Ajd baš ću pitat u ovlaštenom kolko bi došla ugradnja, ako je uopće moguće.

Zaboravi na dodatnu ugradnju origa.

51827738 ovo je za ksenon.
Pogledaj temu cijene i dijelovi pa ćeš vidjeti moju skinutu. Negdje u 7. mjesecu sam mijenjao.

Mike20

Citat: Miha.  u 11 Prosinac 2015, 19:31:44

Nemaš xenon?

Takve ledice su mi u maglenkama, tj. corner lights.
Maglenke na Bravu nemreš zvati maglenkama jer uopće prema naprijed po magli ne osvjetljavaju niš da bi bolje vidio, al zato bočno svijetle ko betlehem

get

Pa zar to nije i ideja? Da osvjetljava rubove ceste?

Mike20

U biti da ostvjetljava onaj bočni dio kamo skrećeš, al zvati ta svjetla maglenkama je besmisleno. Maglenke bi trebale se bolje "probijati" kroz maglu od kratkih

AntonioK

Citat: Mike20  u 12 Prosinac 2015, 08:25:31
U biti da ostvjetljava onaj bočni dio kamo skrećeš, al zvati ta svjetla maglenkama je besmisleno. Maglenke bi trebale se bolje "probijati" kroz maglu od kratkih

znači da bi tribalo ugraditi prave maglenke

Miha.

Evo kak izgledaju moji balasti, nemam pojma koje marke (?)..

Mike20

Citat: AntonioK  u 13 Prosinac 2015, 14:42:32
znači da bi tribalo ugraditi prave maglenke

Iskombinirati original kučušte i ovak nešto:

http://www.ebay.com/itm/161498325770?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Miha, balasti su ti marke ko i svi ostali "Madein :DChina"

Miha.

Da tako si i mislim da jesu :) Ma ići će neki phillips jer nisam baš zadovoljan kako svijetle..

Koje marke su uopće najbolje kaj se tiče xenon-a?

dinko1981

Philips? To su vjerovatno fake, trazi na ebayu hyluxtek to su jedni od boljih koje mozes tamo nac. Ja ih imam oko godinu i pol i rade bez greske, i preporuka 4300k zarulje uz njih.

Mahoney

Evo kako je kod mene sa ollo 5000k xenonima i morimoto projektorima.Mobitel je dosta smanjio svjetlost,dosta se bolje i dalje vidi uzivo.

Miha.

Izgleda da je vrag odnio Å¡alu ;D ÄŒim vrijeme zatopli idu ovi xenoni vanka i neke vrhunske žarulje unutra. Kolko čitam vani su kazne preko 500â,¬ i na licu mjesta te može isključit iz prometa :(

Može preporuka odličnih žarulja H1, al mora svijetlit bijelo!?

Stilo M

Ma ako svjetli ful bijelo nemas sta vadit
Jos k tome su u leci
Samo podesit da ne trijeste jako i vozi dalje
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

Miha.

Pa svijetle bijelo i sve ok, osim što bi morale svijetlit duplo bolje..Znam da ću kad tad morat stavit obične dok ću ići van RH..

U srijedu ću skoknut do ovlaštenog i do teh. pregleda pa da točno znam na čemu sam ;)

Mike20

Citat: Miha.  u 13 Prosinac 2015, 18:29:26
Izgleda da je vrag odnio Å¡alu ;D ÄŒim vrijeme zatopli idu ovi xenoni vanka i neke vrhunske žarulje unutra. Kolko čitam vani su kazne preko 500â,¬ i na licu mjesta te može isključit iz prometa :(

Može preporuka odličnih žarulja H1, al mora svijetlit bijelo!?

Ne. 700kn plativo odmah 350, ak ukloniš tehničku neispravnost na licu mjesta, ne isključuje se is prometa/ne skidaju tablice