LED žarulje, ksenonske žarulje i halogene žarulje

Autor kerber, 15 Veljača 2007, 19:31:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

crev1986

Aha aod novih nemas fotke di se vide grla zarulje ?

crev1986

To je to malko bolji Kinezi, jedina pozz stvar sto su grla metalna

Mike20

Uz to, te žarulje najbolje sjedaju u ležište pa je žarulja u fokusu isto ko i obična

crev1986

Samo sto kod h1 opcenoto ima jedan problem ( bar kod mene na Hyundaiu) onaj zarez di kao zarulja sjeda u svoje mjesto i zica na zarulji ksenona bi trebale biti na istoj strani okrenute prema dolje , a svim kinezima je okrenuto kontra jedno od drugog ! Onda moran rezat plastiku i pripasat malo da mogu okrenut zicu prema dolje jer u suprotnom baca veliku fleku na snop

Miha.

Upravo je i Punto 55 progledao  :shock: (sad sam zbilja ostao Å¡okiran koja razlika naspram halogenih, bar 3x jače svjetle)...

Jel normalno da balasti zuje? Nisam palio auto samo sam kontakt dao.

Miha.

;)
Ja uvjek palim (sva) trošila poslije paljenja auta i gasim prije gašenja auta :ok:

Miha.

Trebam preporuku H1 žarulje da svijetle čim više bijelo do 100kn set...Narva range power white 4500k :82:

kiky776

Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

robert_zd

Citat: Miha.  u 19 Listopad 2016, 12:48:29
Trebam preporuku H1 žarulje da svijetle čim više bijelo do 100kn set...Narva range power white 4500k :82:

Ja imam Narvu na kratkom i dugom i extra zadovoljan kako bijelo svijetle

danci1993

Citat: robert_zd  u 19 Listopad 2016, 13:20:35
Ja imam Narvu na kratkom i dugom i extra zadovoljan kako bijelo svijetle
daj neku sliku zaljepi

Miha.

Nisu legalne u Europi :kmeee: Ostaju mi sad Power Blue ili NBU

robert_zd

Pa kako onda ja prolazim s ovim i sa starim bravom zadnje 4 godine tehnicki, nemam vezu i nitko niti da je pita ista za svjetla. Ne svijetle plavo niti ljubicasto i to je dosta.  :ok1:

Slikam veceras po mraku.

robert_zd

Evo slika iznutra, upaljena samo kratka svjetla.

Upaljena kratka i duga