LED žarulje, ksenonske žarulje i halogene žarulje

Autor kerber, 15 Veljača 2007, 19:31:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

danci1993

the-rider

rade  :smile:
xenon ko xenon, to je ionako sve kinesko smece  :D:
btw odavno sam ih platio 150, sad se vjerovatno nade i jeftinije
Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

Mike20

Loši.

AC balasti s nekom garancijom i da u sebi imaju EM filter protiv smetnji su barem ovoliko:

http://www.ebay.com/itm/231305901807?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Još 10tak dolara žarulje i to je 30+ dolara.
Ovi valjaju, traju, imaju garanciju i ne stvaraju Å¡um u instalaciji auta, posebno bitno za novije aute
Ovji jeftini ne valjaju, imao sam ih dva seta, 35w, 55w

Nemesis

Citat: Sonic  u 02 Siječanj 2017, 13:55:37
Ako nekoga zanima neka pm-a pa da ga pitam broj od lika koji mu je to prodao u zg

Pa sigurno je kupio od Tonija,Cro xenon na njuskalu. Tu se već ranije već spominjalo da su njegovi najbolji.

danci1993

Citat: Mike20  u 02 Siječanj 2017, 15:53:13
Loši.

AC balasti s nekom garancijom i da u sebi imaju EM filter protiv smetnji su barem ovoliko:

http://www.ebay.com/itm/231305901807?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Još 10tak dolara žarulje i to je 30+ dolara.
Ovi valjaju, traju, imaju garanciju i ne stvaraju Å¡um u instalaciji auta, posebno bitno za novije aute
Ovji jeftini ne valjaju, imao sam ih dva seta, 35w, 55w
Pa dobro i ovo je opet jeftinije nego kod nas neki, opet noname xenon, jel ima taj safego cjeli set

Citat: Nemesis  u 02 Siječanj 2017, 16:49:18
Pa sigurno je kupio od Tonija,Cro xenon na njuskalu. Tu se već ranije već spominjalo da su njegovi najbolji.
Ja sam imao 2 seta od tonija i oba su bila super

Mike20

Svi naknadni demoni su noname, niti jedna marka ih ne proizvodi. Tonijevi AC xenoni za 300kn su odlični, samo oni stvaraju šum na instalaciji što se kod novijih auta vidi na radiju. Hyluxtek su zato odlično, vrh aftermaketa

Sonic

Citat: Nemesis  u 02 Siječanj 2017, 16:49:18

Lagao bih kada bih rekao da je od tog lika.
Ono Å¡ta znam da je zadovoljan i da su balasti toliko mali se pomučiÅ¡ dok ih naÄ'eÅ¡.
Ja ih osobno neću staviti radi murje/tehničkog jer mi se neda prepucavati sa njima radi svjetala kao i općenito radi ičega.
KupiĹÄ,, JTD, chipaĹÄ,, i strahota kako ide.
Odmah nekako ĹživneĹÄ,,, ljepĹÄ,,e se Ĺživi :-)

danci1993

Citat: Mike20  u 03 Siječanj 2017, 05:32:03
Svi naknadni demoni su noname, niti jedna marka ih ne proizvodi. Tonijevi AC xenoni za 300kn su odlični, samo oni stvaraju šum na instalaciji što se kod novijih auta vidi na radiju. Hyluxtek su zato odlično, vrh aftermaketa
kolko kosta taj Hyluxtek

AntonioK

Citat: Sonic  u 03 Siječanj 2017, 07:13:08
Lagao bih kada bih rekao da je od tog lika.
Ono Å¡ta znam da je zadovoljan i da su balasti toliko mali se pomučiÅ¡ dok ih naÄ'eÅ¡.
Ja ih osobno neću staviti radi murje/tehničkog jer mi se neda prepucavati sa njima radi svjetala kao i općenito radi ičega.
Sada te na tehničkom i puste samo da je uredno složeno

danci1993

Citat: Mairon  u 03 Siječanj 2017, 12:12:35
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_sop=15&_nkw=Hyluxtek&rt=nc&LH_BIN=1
pa dosta kosta taj set, jel ima neki aftermarket xenon sa ebaya da znate da nesto valja ali da nije skuplji nego sto ga mogu tu nabavit kod Tonija recimo

ccm

E sad, ti bi bubo al nebi gace skinuo  :rofl:
Evo ja sam kupio ove za Punta, jer su mali i koristio sam ih u maglenkama. http://www.ebay.com/itm/Super-QUICK-START-XENON-HID-CONVERSION-KIT-H1-H3-H4-3-H7-H11-9005-9006-9007-H13-/371542348334?var=&hash=item5681a6522e:m:mwqH1p7sJwH3doRYzBqFaQg&vxp=mtr

Kvaliteta je upitna, ali zacudo jos uvijek rade (6 mjeseci). A i posto jedan kosta samo 7 USD sa dostavom, mozda ih se i isplati stavit pa mijenjat kad riknu, ko normalne zarulje.
Inace, malo titraju kad upalis svjetla, ali se stabilizira kad se zagriju. Nisam primjetio razliku u kolicini svjetla naspram ovih kvalitetnijih balasta, kad se jednom zagriju naravno...
Nebu mene niko v mojoj koruzi...

danci1993

ma ne, nego znam da kod tonija kupujem dobar xenon za 350kn, ako ima neki drugi da je jeftiniji, zasto ne.
a ovi mi bas izgledaju nekak jeftino sad neznam kakvi bi bili da se pod njima bas vozis po mraku (kratko svijetlo)

ccm

Kazem, kvaliteta svjetla je isto ko i na hyluxteku. Samo kaj bu taj trajal 3+ godine, a ovaj jeftini me cudi da je i 6 mjeseci izdrzal na fijatu :)
Ja sam na Bravu probal sve, i jedino hyluxtek radi. Svi ostali su porikavali nakon par mjeseci.
A i ono, Osram Nightbreaker su 200+ kn, a ovo je 500kn. A puno je bolje i trajnije.
Jedino kaj moras skidat za tehnicki.
Nebu mene niko v mojoj koruzi...

danci1993

nije mi problem tehnicki, a iskreno ni ovo nije neka cijena xenona pa se nemoze nesto previse ocekivat, mislim da cu ga narucit cisto iz fore da vidim kakav ce bit.