LED žarulje, ksenonske žarulje i halogene žarulje

Autor kerber, 15 Veljača 2007, 19:31:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

AntonioK

crev1986

Antonijo

Citat: crev1986  u 02 Kolovoz 2017, 02:43:57
to ti nikako ne svjetli shranje zivo ja sam ih stavljao i jos brze izvadio van.sad sam  stavio ove i u kratka i u duga svijetla i pre zadovoljan sam

Ovakve planiram sebi staviti za duga svjetla  :ok1:
TUTUM OMNIA LEGERE, NON OMNIBUS CREDERE

crev1986

Antonijo

Imam tvornički xenon pa ne treba, ali da nemam stavio bi u kratka svjetla. Ajde stavi slike da vidim kako to izgleda.
TUTUM OMNIA LEGERE, NON OMNIBUS CREDERE

danci1993

Citat: crev1986  u 02 Kolovoz 2017, 02:43:57
to ti nikako ne svjetli shranje zivo ja sam ih stavljao i jos brze izvadio van.sad sam  stavio ove i u kratka i u duga svijetla i pre zadovoljan sam

Moze link od ovih ?

crev1986

Skinin si aplikaciju Wish ili Geek ja sam ih tamo uzeo

Mike20

Miha.

Nedavno sam prošao put od 300km po mraku i cijelim putem je kišilo! Na halogenim žaruljama i preživio :smile:
Xenon i led ubijaju (zasljepljuju) druge svojom hladnom bijelom bojom. Naravno rijetki su oni s normalni žaruljama..

Moj savjet, ako baš silite stavite led/xenon do 4000k.

crev1986

Ali zbog xenona ce ti skinit tablice al zbog ovog ne posto sve ide u postojeci far. Na dodatnoh zica

the-rider

vecinom te ledice imaju balaste kao i ksenoni, samo puno manje
i ledice nisu legalne, pitaj barbe na tehnickom
Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

crev1986

A znam po njima svaki auto treba bit ko iz tvornice al s led je kud i kamo lakse

the-rider

Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

topolino

Po njima tako je i vilica od konkurencije razlog da te ruse jer nije OEM iz tvornice   :facepalm:
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD: