LED žarulje, ksenonske žarulje i halogene žarulje

Autor kerber, 15 Veljača 2007, 19:31:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

g0c

Evo stigle i ledice ove. Nije mi jasno kak bi ja to trebao spojiti sada. H1 žarulje imaju samo jedan taj koji se usteka, ovdje su dva?

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk

bubinho

Citat: Mike20  u 10 Studeni 2017, 12:37:34
Po tome se ne isplati uzimati te s ventilatorima. Bolje nadodati love pa uzeti one sa bakrenim trakama za hlaÄ'enje

koje su bolje, tj kvalitetnije?

danci1993

Citat: g0c  u 10 Studeni 2017, 13:48:57
Evo stigle i ledice ove. Nije mi jasno kak bi ja to trebao spojiti sada. H1 žarulje imaju samo jedan taj koji se usteka, ovdje su dva?

jedna ti je plus jedna minus, u slucaju obicne H1 zarulje nemas taj posebni dzek jer je cijelo kuciste zarulje - pol pa se u tom slucaju koristi dzek negdje sastrane kod grla

g0c

Citat: danci1993  u 10 Studeni 2017, 14:59:59
jedna ti je plus jedna minus, u slucaju obicne H1 zarulje nemas taj posebni dzek jer je cijelo kuciste zarulje - pol pa se u tom slucaju koristi dzek negdje sastrane kod grla
Našao sam ga. Ukopcan je kao masa valjda sa strane. Samo teško je uglaviti to unutra. Nikako nejde.

skrooz

Minus je ustekan na far, ja sam isto mislio da je samo jedna zica. Suvozaceva strana je brzo gotova, ali vozaceva ne ide bez turpijanja plastike. Po meni se isplati u odnosu na obicne zarulje. Prije sam imao philips white vision i puno je jace od njih, nisam htio busiti poklopac za xenon

g0c

možda bi bilo jednostavnije skinuti far pa onda. mucim se s onom kopčom, nikak da je zakačim. izgubio sam volju več.  :tres:

kiky776

Možeš skinut onaj kao neki prsten, njega uglaviš na far (zakačku) i onda ubodeš lampu, 2 min posla
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

g0c

Uspio sam, jednu. I onda idem tu drugu, i prsten mi ispadne u far [emoji33]

topolino

ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

kiky776

Citat: g0c  u 10 Studeni 2017, 17:27:10
Uspio sam, jednu. I onda idem tu drugu, i prsten mi ispadne u far [emoji33]

e jbg  :D:
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

Mike20

Ak otpojiš minus sa kučišta unutar fara, pazi da to nije jedini minus, pa ti neće raditi pozicija, dugo i žmigavac

Citat: bubinho  u 10 Studeni 2017, 13:58:12
koje su bolje, tj kvalitetnije?

Koje imaju bolju garanciju. Mislim da sam našao neke s 5 godina garancije, al mislim da su bile s ventilatorom

skrooz

Nije jedini minus, sve radi. Frendu je upao po jedan prsten u svaki far, sva sreca da je narucio dva para zarulja. Morat ces turpijat i taj prsten i plastiku na faru da uspijes ravno staviti zarulju kroz onaj limic u leci

g0c

izvukao sam limić taj van iz fara s magnetom, sva sreća  :buonce:, suvozačev sam slozio, jako lijepo svijetli, razlika je ogromna. a sad taj ovzačev sam se zajebavao s njim sinoć pola sata, sve me prsti bole od napinjanja tog osigurača i nakraju sam odustao. 
neznam zašto su ti prsteni tako veliki, jer kad se stavi u far, taman poklopac naknap sjedne na ventilator taj. za pola ga skratit bilo bi taman.

AntonioK

Citat: g0c  u 11 Studeni 2017, 08:00:32
izvukao sam limić taj van iz fara s magnetom, sva sreća  :buonce:, suvozačev sam slozio, jako lijepo svijetli, razlika je ogromna. a sad taj ovzačev sam se zajebavao s njim sinoć pola sata, sve me prsti bole od napinjanja tog osigurača i nakraju sam odustao. 
neznam zašto su ti prsteni tako veliki, jer kad se stavi u far, taman poklopac naknap sjedne na ventilator taj. za pola ga skratit bilo bi taman.
Jesi uspija složiti i je li bilo turpijanja plastike?
Poslikaj noću

g0c

Jesam. Bez turpijanja. Mislio sam da neće ic, Al uspio sam. Po slikam navečer