LED žarulje, ksenonske žarulje i halogene žarulje

Autor kerber, 15 Veljača 2007, 19:31:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

bubinho

mercedes, al imat ce lecu jer uzimam nove farove.. nebi htio kemijat sa xenonom

topolino

ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

bubinho

a htio bi neke zarulje koje imaju "bijeliju" svjetlost...

neke druge za preporucit?

topolino

Nebudes dobio extra osim vise problema po magli i jacoj kisi u obliku odbljeska.

topolino

Zamjeni zarulje. Ja sam stavio na punto mk2b osram long life 1000 lumena, 3000h vjek trajanja. Nako 3g jos rade i svjetle puno bolje od obicnih. Kostale su oko 100kn par u bauhausu. Provjeri i mase po motornom prostoru, ako nebude zadovoljavajuceg poboljsanja onda projektori i sex sa HID ili LED. Samo nemoj ocekivati da ce svjetliti kao ovi novi auti.

bubinho

A nisam pametan... farovi su identicni modelu sa xenonom, al se nisam htio zbog tehničkog zezat sa led ili xenonom.... Jel se led žarulja jako grije - onaj njezin zadnji dio?

topolino

Ti vec imas projektore gore? Slike nerade na tvom topicu, a sta ukucam na google mi da U.S. verziju ili sa HID.

bubinho

da, nestale su slike... nemam ali kupujem ovo jer sam razbio lijevi far, pa cu odmah tako napravit:
https://www.facelift.si/index.php?route=product/product&path=4776_3606_3697_3700&product_id=18382

bojim se zbog kucista fara

gokiSP

Ako u te farove na tom autu uguras led cisto sumnjam da bi provjeravali je li org ili ne. Takav auto daje dojam da su to org led svjetla

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

topolino

Tako je. Isto kada farovi nisu montirani mozes uzeti H7 LED sa malim pasivnim hladnjakom. Njega skinuti i kupiti pola metra CU cjevi za heat pipe. Probusiti far sa donje strane i uzemljiti cjev na karoseriju za hladenje. Jest posla, ali cjevi se lako modeliraju sve se da zabrtviti i sakriti, te rjesio si problem hladenja ledica.

dinko1981

Samo pazi pri kupovini led zarulja jer 95% njih je smece koje zna slabije osvjetljavat od halogenih, barem kad su kratka svjetla u potanju

bubinho

AntonioK

Mike20

bubinho