LED žarulje, ksenonske žarulje i halogene žarulje

Autor kerber, 15 Veljača 2007, 19:31:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Mike20

Znači tu ledicu si stavio u far, s tvorničkom lećom?

bubinho

Miha.

Bio prije par dana na tehničkom...Prvo kaj me pital zaÅ¡to imamo svi tak plava svjetla.. :to: Jesam si sam ugraÄ'ival i jel imam atest...I da spajan je na obd, možda 10 puta ga je stiskal do crvenog..ProÅ¡o sve 5 :ok1:

Mike20

Kakvo stiskanje do crvenog? Nema potrebe za tim, ja to nebi dopustio. Niti jedan test to ne zahtijeva.
A zbilja, zakaj imaš tak plava svjetla? Jel i to pitao i vozače ovih novih Pežoa i sličnih s ledicama

topolino

Dizel se stisce do limitatora da izmjeri zacrnjenje. Stoji stavka u zelenom listu zacrnjenje na 4800okr
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Mike20

Mislim da je bila neka uputa da se to ne radi više za tehnički

bubinho

netko mozda narucivao auxbeam led žarulje? njih kao dosta hvale...

Miha.

Jel postoje koji bolji tj. brži balsti od HYLUX 2A88? Točno 21sek treba da žarulje postignu 100% sjaj :facepalm:

Interesantno gledao sam na jednom audiu a5, xenon se pali momentalno i blicanje ima sa xenonom.

Tom

Postoje, imao sam ih na autu nekad prije s morimoto lećama.
Xenon se pali, skoro odmah, tanki balasti
Elektronika radi na sivi dim. Kad taj dim izađe... više ne radi...
Nesposobni ima sposobnost da onesposobi sposobnog
Počeo sam dobivati disfunkciju motivacijskog sustava.... iliti po naški, postajem lijen

Mike20

Imaš kolko hoćeš, upiši quick start Xenon u eBay i biraj

gigabyte091

Ja sam uzeo ove ledice sa aliexpressa: https://a.aliexpress.com/9OS406Ub1
I moram priznat da sam jako zadovoljan, uzeo sam 5000K temp. svjetla, a testirane na vanjskom napajanju su pokazale snagu od 22W, znaci 44W ukupna potrosnja, lijepo stanu u farove i da se poklopac vratit i sve ko original. Jedini bi sad LED i za pozicije i duga svjetla, a ne znam kaj uzet

tupi kut

trebam zamjeniti žarulje u faru,sada imam kina xenon,a tehnički mi je ubrzo ,far je sa lećom i ide mi žarulja h7,što da stavim i smijem li led??
miki ZD

gandi

Cisto legalno gledajuci, smijes staviti iskljucivo halogenu zarulju.
--->>>    click here      <<<---

tupi kut

miki ZD