Bravo/a & Marea 1.8 16v - iskustva (i pitanja) korisnika

Autor Zoki7466, 16 Listopad 2009, 12:43:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

Marea Mtuning

vidio sam i ja na par brava ali vani ne u hr da imaju zadnje lampe drugacije
ali sve mi se cini da je to home made

zvrk

ovo sam vidio na jednom Bravo 1.8 na talijanskom forumu...

jel to naknadno ugraÄ'ivano ili postoji mogućnost da je to origigi dodatna oprema za Bravo?

pitam zato jer je boja i vrsta plastike identična...

unutra je woofer i visokotonac...

zok

Ja to nigdje nisam vidio,ali ako je naknadno ugraÄ'ivano svaka čast.

alen

Naknadno ugraÄ'ivano...
Vidio sam ja takve aftermarket panele na nekom stranok audio sajtu. 200 ojra im je bila cijena kolko se sjećam

BRAVO 1.9TD

evo da se nadovezem malo za opremu....ja takoder vozim 1.8 gt 16v."pravi" gt ima oba zracna jastuka,kozni volan,rucicu mjenjaca i rucne,i kozne siceve...to je razlika.bio u fiatu i pito.........1.8 16v gt respect......... bravo rulezzzzzz..........

zok

to ti nema veze sa mozgom.jer ti oprema ovisi o državi u kojoj se prodaje,a i godini proizvodnje.

u svim programima je moj gt,i niti imam zračne jastuke,nit je išta kožno,ali imam crnu unutrašnjost(siceve i panele)

Znači u autu je sve tvornički.

zvrk

dobro kaže...nema to veze sa pravim ili lažnim gt...

moj je isto pravi gt iz italije, sa original servisnom knjižicom i ima manje opreme od bravo sx koji se prodavao u Hr...

niti abs, ni airbag, ni klime, ni alarma, ni kože mrvicu...

razna tržišta, razna godišta, razna oprema...

to ne može nitko pohvatati...

zvrk

imam pitanje...

dali mi netko može reći ili provjeriti (ja sam probao čačkati po guglu...ali banana..) dali su isti injektori od bravo 1.8 i coupea 1.8?

tj. imali si smisla (vjerojatno ne) stavljati od coupea ukoliko su nešto sitno jači...?

odnosno, da preformuliram pitanje...Å¡to se dogaÄ'a kad se stave jači injektori...

(p.s. - mogao sam ovo staviti i u "tuning"..ili pod "motor"...pa ako treba premjestiti....nema frke)

:good:

zvrk

samo podsjećam na pitanje....možda joÅ¡ nitko nije vidio?  ;D

goran86

zvrk

da....nemam abs...nemam pojma ni ja zaÅ¡to nemam..  :neznam:

zvrk

dali je itko ikad vidio ovakve siceve u bravu?

ovo je navodno oprema u Bravo 1.8 HLX Abarth, vjerojatno iz UK.

po sredini perforirana koža vjerojatno zbog grijanja/ventiliranja/hlaÄ'enja  a sa strane full koža

Marea Mtuning

prvi put vidim takva sjedala
ali fakat su predobra  :slin: :slin:

NikolaST

evo jedno pitanje za znalce. Pumpa goriva od 1.8 motora jeli "jača" od one u 1.6 ili su jednake? Danas mi je ugraÄ'ena original pumpa za 1.8 motor na 1.6.
assumption is the mother of all fuckups

franjo-fritz

mislim da su sličnih karakteristika al da ima male razlike u protisku goriva
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks