Bravo/a & Marea 1.8 16v - iskustva (i pitanja) korisnika

Autor Zoki7466, 16 Listopad 2009, 12:43:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

tipo 1.7d

pitanje je jesu li mjenjani amortizeri i kakvi su stavljeni

Zoki7466

Dynolicius  se zove program..pa ak mozes nabavit bit ce mi drago da ga isprobamo :)

Marea Mtuning

Frend je imao Bravo 1.8 GT i auto je bio tvrd ko kamen...
A 1.6 od drugog frenda je bio ful mekaniji od GT-a..

jasmin kljajic

moji amortizeri i sve na autu od dijelova je original nikad mjenjano od 2004 g otkad je prvi put regan ovdje u zgu i 1 8  meni isto je puno tvrdji od 1.6 tako da moje misljenje zadnje je da nisu isti amići. sad mene zanima ja nikad cuo za 1 6 gt jel to postoji na kraju ili jer ja nisam nikad vidio  samo sx od 1 2 motora do 16 svi su sx sad mi nije to prejasno :funny:

igor_kravarusic

zvrk

ima valjda napisano u service manualu, znam da je mike 20 prije postao razlike u ovjesima od 1.6, 1.8 bravo/brava/marea i razlike postoje...

i u debljini opruga i u dužini, isto tako i u duljini amortizera, debljini stabilizatora....itd...

zvrk

e...da mi je imati para i staviti ovo...još se proizvodi...komplet ispuh za bravo 1.8 16v GT...

+ + + ili

a ovdje su grafovi sa dyno testiranja...

OEM:

Supersprint:
- OEM Kat
Centre exhaust + Rear exhaust 813908

zvrk

i da se nadovežem na pitanje o chip tuningu za 1.8 Hitachi sa 1 stranice...

ima u češkoj.... http://www.bitpower.cz/index.php?module=tabulky

diže snagu sa 113 ks/5800 rpm na 125 ks/5900 rpm i sa 154 Nm/4400 rpm na  172 Nm/4180 rpm

na žalost, ne vidim cijenu...

:good:

tipo 1.7d

baš gledam kakav je to OEM sa 125ks a ono chip tuning

igor_kravarusic

zvrk

Citat: tipo 1.7d  u 28 Siječanj 2010, 20:31:27
baš gledam kakav je to OEM sa 125ks a ono chip tuning
po čemu si skužio da su ona mjerenja za oem chiptuning? po okretajima?

ja sam mislio da su to brojke za serijalu.. :)

već sam napisao negdje danas da na istoj ss strani postoji graf od hgt-a od 155ks na kojem piše da mu je pala snaga na 145ks...znači 10ks manje od deklarirane...

znam da neznamo jel taj hgt prešao 10tkm ili 200tkm, kak je održavan i sve ostalo...ali mi to nije tak čudno koliko ovo povećanje snage sa 113 na 125, navodno serijala...

Fugy_GT

Evo da se ozivi opet thema!!! :uh: Zanima me jel vas GT-eac ima kod suvozaca udubljeno(kao rupa) na kontrolnioj ploci iznad ladice?
Jer frend ima isto GT ista godina moj je uvoz iz italije a njegov iz njemacke,moj ima udubljenje a njegov nema!!!!o cemu to ovisi?
Zvrk pogledaj si super sprint komplet od grane do zadnjeg lonca!!!ccc 3000kn,bravo 1.8 16v je dosta tvrd sto se mnogima ne sviÄ'a,meni naprimjer je zakon sto je auto vise utegnutiji i tvrÄ'i!!!Imao sam prije brava renolku 5 GTT di su bili amontizeri stisnuti i zavareni(osjetio se svaki kamencic na cesti)al je bio neopisiv gust po zavojima!!!!I jedno pitanje koje mi niko nece znat odgovorit :/ ako ce neko znat ima  :beer: a to je di nabavit hebene zadnje lampe sa diodama ili bilo kakave druge(a da nisu stock)??? :D

Marea Mtuning

ta "rupa" :) ti je ako je zatvorena onda je zracni jastuk za suvozaca,a ako je udubina kao kod tebe onda nemas zracni jastuk za suvozaca..

a zadnje lampe za bravo ne postoje nijedne druge osim ovih stock
jedino da se upustis sam u neki projekt i sam se poigras na originalnim lampama sa ugradnjom dioda

Fugy_GT

aha znaci tako ta jupica to znaci :ljut,no dobro!!!! a si siguran za lampe jel sam ja vidio na slikama da ima jebenih lampa na bravacima!!!!!