Bravo/Marea 2.0 20v - iskustva (i pitanja) korisnika

Autor Zoki7466, 16 Listopad 2009, 12:48:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Ivek Zapresic

Mahoney

A nista vozi tako,uostalom provjeri po gpsu jel tacan sat i to je to.

Ivek Zapresic

Ivek Zapresic

A dal bi to slozil neki elektronicar mozda?jer izgleda da je neka greska u struji ili komp ili kaj,ili je neko diral po instalacijama od vure prije.

kiky776

Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

Ivek Zapresic

tomozuki

Ili rastavis sat, okrenes kazaljku od brzine kontra kazaljke na satu dokle ide lagano i onda jos centimetar gurnes dole i to je cirka tih 15 na sat sta pokazuje viska
Zastava 750/ Fićo ,  Renault 4 1.1 8v ,  Fiat Ritmo 70 cl 1.3 8v ,  Hyundai Accent 1.3 12v ,  Fiat Bravo 1.4 12v,  Fiat Punto mk2 1.2 16v , Peugeot 307 1.4 8v, Peugeot 307 sw 1.6HDI

kiky776

Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

Ivek Zapresic

Ovo sam kupil neki dan,al ocito nije greska u satu nego je neko prije nekaj kemijal jer mi opet problem ko na onoj staroj vuri,a to je da mi ne radi kilometar sat ujutro i kad je kiÅ¡a i izbrisu mi se prijeÄ'eni kilometri,zamagli se displej,i kad lupim po armaturi sve proradi.Prvo sam mislio da je neki hladan lem puknul al ociti nije.

Anton

Jel netko radio "straight pipe" auspuh na 20v atmosfercu?
Nakon skidanja kata ugradio sam veliki sredisnji protocni lonac i imam odprije straznji protocni sebring. Medjutim imam previse basa... I auto mi se stiša na visim okretajima. Ide ko pjesma ali ja bi vise zvuka. Glasniji mi je bio s katom i sebringom nego sad.
Plan je cijev do zadnjeg lonca... Bez ikakvih prigusivaca izmedju...

Za napomenuti je da je auto samo vikend vozilica a ne svaki dan, tako da buka nije problem... Zanima me jel netko isprobao takvu kombinaciju?

Boxer

Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

Anton

Boxer

Anton

Nikad. Nije ni bila na prodaju. niti ce IKAD biti  :zbunj33:

Boxer