Bravo/Marea 2.0 20v - iskustva (i pitanja) korisnika

Autor Zoki7466, 16 Listopad 2009, 12:48:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

franjo-fritz

:facepalm:    aj daj ukljuci mozak... Ako su inektori nebi li onda stalno cukao, trokiro ili nesto trece... Ako su zastopani onda su zastopani a ne da malo jesu malo nisu... Ilijesu ili nisu nema treceg
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

Tono92

A ja sam sebi stavio drugi injektor i onda je poceo radit probleme , naime kad krecem normalno na semaforu oce se zagusit i pucketa iz auspuha i cim mu ja dam vise gasa on se vise zagusi i to mi se dogodilo taman kad sam promjenio injektor , evo sutra cu stavit stari injektor pa cemo probat onda kakva je situacija ali dok mi je bio stari isao je puno bolje i nije bilo nikakvih problema ali sad se doslovno muci kad krecem a u voznji stvarno nikad nikakvih problema , mozda malo slabije povuce ali ide bez problema ...
Jesam tvrdoglav ko magarac i nista mi se nemoze dokazat ali siguran sam sto posto da je injektor

Ivek Zapresic

Neznam kaj bi meni bilo,jer velim to mi se prosli tjedan dogodilo kod kretanja i trajalo je 2sekunde,i opet sve dobro,al sad me to muci kaje to bilo.

thomekh

Neki senzor vjerovatno..mozda se i koja zica od kojeg konektora olabavila pa je zgubila kontakt na kratko..najbolje na dijagnostiju i pogledati kaj bu pokazala...ovak na pamet se more samo nabrajati

Ivek Zapresic

I meni se cini da je sitnica,jer velim to je trajalo par sekundi i sve ok,jel moguce mozda da je filter goriva/pumpa?

goran20vT

Kupi Tec2000 za čiščenje injektora i nalij u rezervar...

HGT zna pucat,štekat i trokirat ako je nekakva rupica na usisu, tj. ako vuče falš zrak ako je crijevo koje puknuto

Ivek Zapresic

Ma nisam pametan kaj bi bilo,jer napravil sam puno kilometri prosli tjedan i jos delam i nema više toga,vozi ko lud al kaje to bilo neznam al me sad to muci da me ne ostavi di na.cesti,a planiram u Španjolsku snjim.u 9mj,nebi htel da me zariba di na putu.

goran20vT

Ma kaj se sekiraš...
To je talijansvaki ima svoje muhe  :laughing-smiley-001:

Kupi tec 2000 ak misliš da te injektori zezaju,nebi bilo loše to preventivno napraviti

Napravi veliki servis i deri.. samo nemoj smeće od ulja stavljati unutra, 10w60 obavezno

Ivek Zapresic

U 8 mj ide veliki servis,tj sve se dela kaj treba,zupčasti španeri,natezaci,vodena pumpa,ulje,diskovi,baš bum sve napravil da sam miran,sve slaufe od vode isto sve bum zamenil.

topolino

Svjećke. Pucanje u auspuhu i usisu je obicno znak loseg paljenja (misfire ili prerano), rjetko je progoren ventil. Diagnostika (ako je senzor), zacepi ispuh krpom ako nabija pritisak auspuf ok, skini svjecice i provjeri ih, ako si ih mjenjao provjeri dali su za hgt.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Anton

Citat: Ivek Zapresic  u 25 Srpanj 2016, 22:19:02
U 8 mj ide veliki servis,tj sve se dela kaj treba,zupčasti španeri,natezaci,vodena pumpa,ulje,diskovi,baš bum sve napravil da sam miran,sve slaufe od vode isto sve bum zamenil.

To bi i ja htio ( crijevi od vode ). Nasao sam silikonska na ebayu al su za 20vt.
Pitam se dal mi pašu...

Ivek Zapresic

Ima neko sa foruma iz Makedonije možda? :-) u 10mj idem na Ohrid sa hgteom,pa ak me kaj iznevjeri da složimo auto onda na licu mjesta :-) btw da pitam,ima neko da je puno putoval sa hgteom?meni bu ovo prvi put da snjim idem na tak dalek put.Valjda nebu stal,ipak je to fiat :-P

kiky776

Ja sam bio napravio nekih 1000+km u komadu, a i više puta po 200-300 km i nikad problema,
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

Ivek Zapresic

Ove relacije od 200-300 i ja radim al ove od 1000+ još nisam,pa da vidimo i to :-)

Boxer

Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...