Bravo/Marea 2.0 20v - iskustva (i pitanja) korisnika

Autor Zoki7466, 16 Listopad 2009, 12:48:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

goran86

aj ti prijatelju čim prije kod mehaničara...

ovo je stvarno čudno... imam hgta i ovak nikad nisam ni čuo a vjeruj mi da sam kaj se hgta tiče čuo sve i svašta....

ako ti motor u karteru nema ulja,očekuj posljedice za donji dio motora koji je ionako zeznut i previše osjetljiv

dellas

Ni mehanicaru nije jasno, ali auto ima dovoljno ulja...Mozda je nesto zacepljeno tamo kod meraca pa on ne moze lepo da premeri. Cuo sam da kod hgt-a auto mora da odstoji par sati da bi se lepo proverilo ulje ali ne mora bas ceo dan...nisam pametan.

goran86

20 min mu je dovoljno da se ulje ocjedi u karter...  probaj to rjeÅ¡it čim prije da ti motor ne zariba takva stvar

.:Joker:.

lijep pozdrav  :) evo ovak, problem je slijedeci  :D naime, mozda bi se odlucio na kupnju Bravo 2.0 20v.. naiso sam na jednog pa ako netko zna od vas dali zna sta o autu  :ok: valjd nisam profuljo temu  :facepalm:

http://www.njuskalo.hr/auti/fiat-bravo-2.0-oglas-3254151

:ok:

zorko

Gledaj ako zeliš HGT-a kupi ga i nečeš pogrešiti,meni je moj drugi za redom i nikakvih problema samo ga redovito servisiraj!

zorko

Dobro i ja sam svoga prvog duze trazijo i naišao sam na odrzavanog i kratko ga vozijo i opet kupijo HGT-a od prvog vlasnika i vozim ga već godinama ,tako da sve preporuke

goran86

zorko zar nije tvoj prodan????

zvao sam te ista je slika ko na avataru???

il si ti novi vlasnik???

zorko

Odustao sam od prodaje jar su javljali samo pametnjakovići i nudili smješne cifre pa sam odustao neka ga još kod mene

goran86

evo ako si zainteresiran javi se na pm,ja sam zainteresiran za auto,zvao sam te bio ujutro kad si reko da ga je dečko upravo kupio, ak se sječaš ;D

zorko

Svih ovih 6 godina i 70 000tkm.me je sluzijo bez problema pa bude valjda i dalje

ivanST

Zanima me vase misljenje o bravu hgt vis zadnja godina znaci 2001,ovdi u splitu se prodaje. Ima plin, atestiran regan do petoog miseca, 175000 km, nove gume............cijena 4300 eura. Znan da su te goodine rijetke ali po meni visoka cijena. Vase misljenje?
Najbolji ulet ikad: "JEL TI TO IMAĹ  PETAÃ,,ÂŒINU ISPOD AUBE!"

ivanST

Citat: Ivek Zapresic  u 20 Prosinac 2011, 13:03:37
2001godina? to je onda jedini kod nas te godine,inace su svi bili 2000godište....imas neku sliku link da vidimo auto?po meni je to dosta love,a kad gledas ekipa za 96godište trazi 3soma eura.....i više...

Na papiru na kojem piše da se prodaje stoji 2001. god. vjerovatno je i u papirima. Davno san ja ovo auto spomenija na forumu bija je izložbeni primjerak u Italiji pa je uvezen u Hr. Stavit ću slike kad ga vidin i zovnit ću čovika, baš me zanima u kakvon je stanju!!! Iskreno i meni je velika cijena, ali ako je dobar sa tom godinom...........to šta si i reka šta se sve prodaje 95 i 96 god. a nikakvi su za slične cijene.
Najbolji ulet ikad: "JEL TI TO IMAĹ  PETAÃ,,ÂŒINU ISPOD AUBE!"

HGT-155 ZG

Hahahahaha IVEK... ko ja onaj put, 9mj-1999 HGT  a stavim 2000g.. kako sam se sad nasmijao.. lool :D

M.P.

na autoscoutu na području cijele europe, najnoviji HGT je 8/2000

al ajd, bas se raspitaj da vidimo i to čudo

goran86

Poji put treba reć da se HGT nije proizvodio sa tim motorom 2001 nego do 2000????

POstoji samo marea taj motor to godište,dajte ljudi smješni ste....

Ivan, prodavao se tu u zg ovaj svjetlo plavi 2000god,155 vis,sa gewindama + brdo opreme za 4000e,auto cakum pakum na 17" jedamput sam ga samo vidio,al ga je frend vidio na sajmu,i tu kod mene mu ima negdi žena familiju,pa sam ga par puta onako u prolazu vidio,imao je crni krov,ako je možda taj???