Bravo/a & Marea D/TD/JTD - iskustva (i pitanja) korisnika

Autor Zoki7466, 16 Listopad 2009, 12:58:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

NewBee

Pitanjeee

Dali je ista turbina sa 2.4Td i 2.4Jtd marea .kappa

mesa

Dali mi neko moze reci sa sigurnošžu dali od Mrea 2.4 td pase kompreosr klime na motor 1.9 JTD u bravu je motor ima 105 Ks

kemba

Trebali bi pasat

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Ja sam taj iz Ã,,ÂŒaÃ,,Â'avice

kemba

ja sam od td a stavio i na kapu i na maru jtd turbinu sve pase na saraf

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Ja sam taj iz Ã,,ÂŒaÃ,,Â'avice

somthing_ugly

Jel zna netko koji je promjer cijevi auspuha za bravo JTD?

Solvente

Pozdrav ovih dana trebam da kupim Fiat Bravo JTD 77 kw cini mi se 2000 godiste kakvi su motori jel su kvarni jel su mislim sta mi preporucujete trebam li bjezati od tih motora ili ne ? Hvala

topolino

ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Solvente

Unisten trosi ulja vise nego nafte :P iz motora siklja plavi dim na sipci :)Rekose mi svi majstori BJEZ od FIAT BRAVO i tako sam i uradio kupio sam SEAT ibica  2001 godiste 1.9 TDI 80 kw ZADOVOLJANNNNN :)
Savjet: Bjez of FIAT BRAVO

kiky776

Citat: Solvente  u 09 Ožujak 2015, 09:26:41
Rekose mi svi majstori BJEZ od FIAT BRAVO

:rofl :rofl  to je taj balkanski mentalitet.  a to sta su jtd meÄ'u najboljim dizelima nema veze ? ljudi kod nas slabo odrzavaju aute tako da svaki može bit loÅ¡, bio fiat, vw, bmw, honda ili bilo koji drugi
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

somthing_ugly

Green Punto

Unisten trosi ulja vise nego nafte :P iz motora siklja plavi dim na sipci :)Rekose mi svi majstori BJEZ od FIAT BRAVO i tako sam i uradio kupio sam SEAT ibica  2001 godiste 1.9 TDI 80 kw ZADOVOLJANNNNN :)

kad sam ovo procitao dobio sam proljev i istovremeno  :brulj
taj jdt motor je najbolji motor iz tih godina, a i trenutno je medu najboljima kao sto kiki veli, pogledao si jednog brava kramu od nekog tko nije kune ulozio u njega i  ne zna sta znaci rijec servis i odmah sudis da svi fiati ne valjaju?...ti tvoji majstori sumnjam da su ikad imali u garazi ista osim golfa dvojke eventalno jedinicu...tako da nemoj pricat gluposti, a ako su ti ti isti majstori savjetovali sa kupis tog polusvabu onda su stvarno pravi mjastori nema sta....i dok ju budes vozio zapitaj se odakle je taj motor sto je u njoj....puno sretnih km ti zelim  :papa:
Cuore Sportivo   :wiii:

AntonP

Kad ovo pročitam doÄ'e mi da puknem od muke.Fiat ima svoje muÅ¡ice, al mi reci koji nema.Novo ili staro, al staro malo viÅ¡e.Cijeli život vozim fiata i nikad nisam imao nekih problama, osim onih tekućih.Kad sam kupio mareu imala je BB kilometara.TroÅ¡ila je i ulje i nafto i vodu i zrak al nikad nije iznevjerila da nije upalila.Po zimi je palila sa dva grijača bez nekog dugog verglanja.U firmi imamo punte 1,2 sa po 300 000 km samo gradske vožnje i po nekoliko vozača i onda kad čujem bjež od FIATA, bit ću fin ipak sam na forumu.Eto da ne duljim takav smo mi narod, ak nije IZ NJEMAÄŒKE to nevalja.Svaki vozač ima svoj brend auta i mislim da se o tome ne isplati raspravljat.Amen

stripi ri

Citat: Solvente  u 06 Ožujak 2015, 17:04:33
Pozdrav ovih dana trebam da kupim Fiat Bravo JTD 77 kw cini mi se 2000 godiste kakvi su motori jel su kvarni jel su mislim sta mi preporucujete trebam li bjezati od tih motora ili ne ? Hvala

Na bravi od frenda, koji nije baÅ¡ redovno servisirao auto, nego bi samo mijenao ulje svakih 10000km je preskočio zupčasti pa smo je otvorili  :/
Uglavnom  palila je uvijek na zub .Ulje bi u tih 10000 km se taman spustilo na minimum  :)
Kad smo je otvorili doÅ¡lo mi je da  :(  jer su cilindri ko novi a imala je tek 375000 km  :care1:
Uglavnom izgubio sam okladu jer sam ga ja nagovorio da uzme taj auto i da če napravit 800000 bez otvaranja
Sad smo ubacili motor sa 88000 i mora vozit do milijona  :dance:
Uglavnom radi u drugom gradu i svaki dan okrene oko 200km pa to brzo prolazi a ti izvuci zaključak kakav je to motor  :D
Kupus je dobar samo za sarmu

buzz11

Dobar ti majstor  :rofl Navrati kod Hote da ti pogleda tog sejdu i da ti objasni sto je pravi auto i dizel motor  :rofl Uzivaj samo u tom poluproizvodu  :lol
Inace kad ga jednom nasarafis naglo pa naglo pustis gas i kad zapjeva pi pi pi pi i upali se zuta lampica od ulja, ne brini. To su samo leteci lezajevi crkli  :lol
Ex: AR 33 1.7 16V, Fiat Brava 1.4 12V, AR 156 2.4 10V
Trenutno: AR 147 1.9 8V, Fiat Bravo 1.4TB MultiAir Sport 140, Audi A3 2.0 TFSI

sanjica

hello!
znam da sam  :off: , sorry... zanima me gdje na netu mogu skinut upute za bravo 2011. pokuÅ¡avala sam sama skontat kako da povežem mobitel i auto upute su na talijanskom, on ima onaj blue&me.
tko izgubi dobitak, taj dobije gubitak!