Bravo/a & Marea D/TD/JTD - iskustva (i pitanja) korisnika

Autor Zoki7466, 16 Listopad 2009, 12:58:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

tempradrifter

Citat: Ivan Franjic  u 20 Siječanj 2013, 13:35:59
ne znam dali je netko pisao o tome..ali zanima me koliko u prosjeku 1.9 jtd trosi ulja na 1000 km. i dali uopste trosi?  :hm:

jtd općenito ne troši ništa ulja, eventualno nakon 300,000 do litru na 10,000km

Lija

Imam JTD sa 225k na satu i motor koji nije bas pazen i mazen,ali potrosnja ulja iako je sad u njemu neko nekvalitetno jeftino je ravna nuli..JTD je motor svih motora

nenad_5

i moj JTD ima oko 190000t/km i ne trosi ulje za sada
FIAT

Ivan Franjic

a ako mi je potrosio 0.4l na 5 tk, a ne vidim da igdje baca ulje...sta bi to trebalo da znaci :O

nenad_5

Citat: Ivan Franjic  u 21 Siječanj 2013, 20:19:53
a ako mi je potrosio 0.4l na 5 tk, a ne vidim da igdje baca ulje...sta bi to trebalo da znaci :O
nista zabrinjavajuce samo  :formula:
FIAT

kemba

Citat: Ivan Franjic  u 21 Siječanj 2013, 20:19:53

to bi trebalo znaciti da ce ici jos brat bratu 100 tkm minimalno
kad ti mazne na 4tkm 6 litara onda se pocmi sekirati
Ja sam taj iz Ã,,ÂŒaÃ,,Â'avice

mesa

Pozdrav svim de mi recite hitno mi treba gdje stoji broj motora i broj sasije na fiat vravo 1.9 jtd 77 kilovata naso sam izuzetno povoljno brava ali ovdje u bosni papiri cesto nisu u redu a auto je pravo dobro ako moze ko da uslika pa da mi pokaze ili bar a da objasno broj sasije mislim da znam gdje se nalazi ali broj motora ne neznam  to me vise interesuje

kiky776

na muldi suvozačevoj ti je broj šasije, a šta ti treba broj motora ?
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

mario Fiat Bravo

ej pozdrav decki imam mareu 2.4td,to sam kupio pa bi vas molio ako mi mozete reci sto se tice tog motora,dal to valja,dal se puno kvari,kako ide itd. iskreno sa fiatima dizelasima nisam bas upoznat pa vas zato pitam tko ju ima ili ju je vozio nek mi malo isprica o njoj.hvala

mesa

Pa treba mi da provjerim jer ovdje nije motor potrosni materijal i uvodi se u saobracajnu dozvolu a ima li jos gdje broj sasije sem to do lezaja amortizera desnog to sam naso ima li jos negdje skriveni dio pozdrav

kemba

Citat: mario Fiat Bravo  u 16 Veljača 2013, 13:38:22
ej pozdrav decki imam mareu 2.4td,to sam kupio pa bi vas molio ako mi mozete reci sto se tice tog motora,dal to valja,dal se puno kvari,kako ide itd. iskreno sa fiatima dizelasima nisam bas upoznat pa vas zato pitam tko ju ima ili ju je vozio nek mi malo isprica o njoj.hvala

ako imas srece vozit ces se ko sveti ilija i neces imati nikakvih problema, a ako ti je sreca okrenula ledja u kratkim crtama naj....... si.
koju si mareu kupio i gdje?? imas tu dosta postova o tkvim autima i o kvarovima, s obzirom da je to relativno star auto imat ces sigurno problema
Ja sam taj iz Ã,,ÂŒaÃ,,Â'avice

kiky776

Citat: mesa  u 18 Veljača 2013, 11:19:44
Pa treba mi da provjerim jer ovdje nije motor potrosni materijal i uvodi se u saobracajnu dozvolu a ima li jos gdje broj sasije sem to do lezaja amortizera desnog to sam naso ima li jos negdje skriveni dio pozdrav

broj šasije je tamo i na pločici na veznom limu koja se lako skida, a br. motora na bloku s prednje strane (nisam 100%siguran)
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

mesa

Ako moze de uslikaj mi i provjeri to veoma mi je vazno da pogledam a stvarno neznam gdje bi mogo biti jer je jtd sam ode sebe natrpan motor pa ne mozes ni trazit ako ne znas tacno gdje pozdrav

mesa

I jos jedna me informacija interesuje koja je razlika izmedju bravo JTD 74 i 77 kilovata  jer vidim da ima i jedni i drugi a znam da ima i td 100 to jeste 74 kw de neka mi neko ovo pojasni jer stvarno ne kontam u isto vrijeme su se proizvodili samo sto vidim da su ovi 74 kilovata jtd obicno 2001 godina a 77 kilovata ima i 99 godina ako neko moze ovo da mi pojasni i koji je bolji

mario Fiat Bravo

a koji su vecinom problemi kod maree 2.4td?kupljena u zg