Main Menu

Atest plina

Autor martin_bravo, 28 Lipanj 2011, 22:59:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

goran86

Ljudi pa živimo u RH,kaj je kod nas normalno???

autoservis-edo

Ne to kaj mi zivimo u RH nego jos velika vecina zivi u debelom KOMUNIZMU i misli da se sve moze napraviti na parkingu,po tom pitanju ja jedva cekam da se dovede neki red i jer ja placam drzavi mjesecno 1500 kuna davanja a susjed mjenja ulje na parkingu,nadam se da kad udjemo u eu da ce se to promjeniti ako nista drugo ja cu takve majstore moc prijaviti pa nek plate kaznu,neka me nitko ne shvati krivo ali oni koji su u poziciji ko i ja ce to shvatiti a to se odnosi o na ugradnju i vadjenje plina jer se danas pojavilo tisuce majstora koii to rade i pitanje je kojom to oni kvalitetom rade tako da je po meni cisto opravdano da se i zq vadjenje plina placa atest jer ga nemre neko doma sa fegusonom izvaditi onak iz auta van a da to bude sigurno

martin_bravo

Malo mi je glup taj sistem , ok da moras imat potvrdu da ti ga je skido netko ko radi s tim , ali da za to moras ic na atest to je cista glupost , sta recimo kad ti nakon nekog vremena istekne atest i boca Å¡ta onda si primoren dat nekom da to izvadi i onda jos za atest pa to bas i nema nekog smisla

goran86

ovako...

naÅ¡el sam izjavu od ugraÄ'ivanja 2009,ali je auto bil na sb tablama... jel to igra il treba nova?
Imam i certifikat od boce

zvrk

treba ti nova izjava majstora sa tvojim tablicama.....

goran86

Ml@den

ljudi ovakva je sičuejšn. u 3 mjesecu ove godine sam ugradil plin u auto. pošto je bilo u planu odmah napraviti atest, moralo je poči po zlu. nije bilo love, otkazi...

imam sve papire, račun od ugradnje
pitanje je, dali mogu nagodinu prije tehničkog napraviti atest, ili sam več sad u problemima?

martin_bravo

Mozes samo moras trazit tamo di si ugradio plin potvrdu o friskoj ugradnji , to samo ako si ga koj put regao s plinom bez atesta , ako ne je sve ok , ja sam ga nakon 4 god atestiro samo sam po novu potvrdu išo

Ml@den

plin je ugraÄ'en mjesec dana poslje tehničkog. znači nebude problema. odlično.  :ok:

tipo 1.7d

zanima me kakva je proceduraoko atesta ako ugradim plin izvan Hrvatske

autoservis-edo

Mislim da nemozes to atestirati,jedino ak ti neko kod nas nece dati papire i napisat izjavu da ti je on to ugradio,jedino tak mozes proc atest.

dinko1981

I ako ugraÄ'eni dijelovi udovoljavaju hrvatskim normama za homologaciju

cicili

moras imati racun od ugradnje i specifikaciju komponenti koje su ti ugradene.

autoservis-edo

Mislim da ako nije nas ovlasteni serviser to ugradio da nema atesta,znam da se nisu mogli uvesti auti izvana koji su imali ugradjen plin iako je bio vani atestiran i registriran plin.

cicili

zaboravio sam dodat da to trebas imat kad ugradis kod nas... a vani kad ugradis nisam siguran da mozes ovdje atestirat, tj vjerovatno moraju bit ugradeni dilovi koji odgovaraju hrv propisima, tj homologacijama.