Main Menu

Atest plina

Autor martin_bravo, 28 Lipanj 2011, 22:59:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ceker

ja sam kontaktirao sad cvh i odgovor je sljedeci:

bez potpune dokmunetacije o samom ureÄ'aju, bez potvrde STRUCNOG ugraÄ'ivaca sa DOZVOLOM od nadleznog ministarstva te bez potvrde nadleznog ministarstva o opremljenosti radionice tog istog ugraÄ'ivaca nista.

stoga ja se pitam cemu atest.? ako je on strucan platim njemu da to strucno ugradi i onda je to to, nema potrebe za atestima ikakvim i sl. pizdarijama, jer ako je strucan i ako je priznat od nadleznog ministarstva znaci da radi po propisima i pravilima struke i ja nevidim cemu ic na atest iste te instalacije odnosno cemu 2x placati istu stvar. Ako on ugradi i ima dozvolu i njemu platis masne novce zasto onda ic na atest ako je on odobren. Bilo bi razmuno da idem a atest ako ja sam ugradim kaj sam ih pital, ali nema veze kaj si strojarske struke i isao u skolu x godina.. pa da ja to ugradim i odem na atest oni vide da sam zaje nisam proso platio sam dio dodji ponovo prodjes i platis sve i naknadu jer nisi prvi put proso. (karikiram)

totalno besmisleno po meni jer ako ti i jedna stvar od ove tri gore fali nema atesta, razmem da moras imat papire od plina i da ti nemre bas svako ugradit plin ali ak ti ugradi plin ovlasteni od drzave i od tog proizvoÄ'ača ugraÄ'uje plin pa heboga led cemu onda atest ako je on ovlasten sa dvije strane.?
neas turbo, e to ti nevalja mahune..!

cicili

pa moras i drzavi dat dio kolaca, nemoze to tako. on ima dozvolu koju je platio ali drzava nebi uzimala od svakog pojedinca tada.  :D

zvrk

evo..cicili ti je odgovorio...  ;D
bez brige...država sebe namiri uvijek i na svaki mogući način, a tih primjera gdje plaćaš nešto dvostruko ili čak trostruko imaš na svakom koraku besmislene administracije...

mali OT...koja je razlika izmeÄ'u rodnog lista i izvoda iz matične knjige roÄ'enih?  :lol

goran86

E sad ovako,pošto je tolka hajka oko tih policajaca,atesta i slično,atestirao bih i ja svoj plin...

e sad.... ja neke papire imam,ali iz italije,znači nemam niš... kolka je procedura da ja uspijem to rješit?

Sad kad ću na servis plina pitat ću majstora Tidalu kaj ja točno trebam sve za to....

autoservis-edo

kolega ceker.....tako je nekad davno bilo da nisi morao ici na atest i to placati drzavi,ja se sjecam kad sam davno prije ugradjivao plin u svoj bmw plin mi je ugradio Palada,on je bio ovlasteni za ugradnju plina i onda sam sam na registraciji isao u siget jer se jedino tamo mogao napraviti prvi tehnicki sa plinom,dojdem tamo predam papire,kazem kaj ocu covijek pogleda racun od Palade kaze on a to je on ugradjivao dajte da vidim seriski broj boce,ventila....to pregleda i kaze ok mozete sastrane i platite,cak nije ni auto pregledavao za tehnicki mada sam imao i registraciju auta sve to lijepo platio i dobio taj tren papire za plin i kolko mi se cini nisam palcao nista extra vise nego samo onih ako se ne varam oko 400 kuna vise za tehnicki plina

goran86...mislim da ti Tidala moze napisati izjavu da je on ugradio plin i sa time mozes uredno ici na atest samo je pitanje koliko je stara boca koju imas u autu jer ako boca nije bila registrirana cini mi se 2 godine od njezinog dana proizvodnje ona ne prolazi na atestu pa bi trebao staviti novu bocu i da ti sa novom bocom napise izjavu,takav isti slucaj je imao jedan moj kolega sad prije mjesec dana i morao je kupiti novu bocu i covijek mu je napisao izjavu da je on ugradio plin i otisao na atest i to je bilo to

zvrk

da...tako nekako...
samo i tidala neće stavljati svoj potpis na rabljene instalacije ukoliko nije ziher da taj sistem šljaka i da bu sve ok....a što je teško kod rabljenih...

barem je tako odgovorio nekom liku na telefon kad sam ja bio prisutan...
ali svakako ga nazovi pa vidi što će ti reći...nikad se ne zna...uostalom, kod njega si servisirao...pa on zna najbolje kakva je instalacija i dali se da kaj izvući...

meni frend ima hondu...i cijelo vrijeme mi govori kak ima atest plina.....dok neki dan nismo izvukli papire i vidim da on ima samo papire od ugradnje a knjižice od atesta nigdje  ;D
uopće nije kužio da nema atest jel nije znao kak to izgleda...  :lol

sad sam ga isprepadao pa se isto priprema to obaviti....ali njemu stoji na papirima da mu je boca iz 2007 g.

meni je boca bila iz 2008, papiri o ugradnji iz 3mj. 2011, a atest iz 6mj. 2011  ;D

autoservis-edo

pa normalno da nece preko telefona rec da to moze i zeli napraviti jer nikad neznas ko je sa druge strane zice....mogu ti rec da si imao srece sa bocom jel kolko znam to ti nebi proslo atest a vise ne priznaju atest od pastora jer se prije mogla boca odnest u pastor,platis ispitivanje i dobijes papir i to je onda to a sad te prisiljavaju da kupis novu bocu koja ako je ona cilindricna i velicine 90l kosta oko 900 kuna ako se dobro sjecam kad smo zvali za ovog mog frenda kaj je radio atest.

zvrk

moja je atestirana u srbiji...

hoćeÅ¡ reći da viÅ¡e ne vrijede tlačne probe kad istekne zadnja tlačna proba od 10 god.? ako sam te dobro skužio....  :82:

autoservis-edo

da za sad ne vrijede vise te tlacne probe.....dali ce se kaj promejniti neznam ali taj su zakon vec par puta mjenjali....

zvrk

sam da vam velim....a i sad ću napisati u temi o cijenama lpg-a.....plin ide gore...i to vjerojatno za oko 0,5 kune gore.....znači bit će negdje oko 5,70-5,80 kn.  :tres:

zvrk

ovo sam izvukao sa stranice CVH...i to je zadnje važeće što se tiče spremnika plina

2. Uvjeti za spremnik plina

ÄŒlanak 7.

(1) Spremnik plina, koji se ugraÄ'uje u motorno vozilo na pogon plinom, smatra se tlačnom posudom.

(2) Spremnik plina proizveden u Republici Hrvatskoj, koji se prvi put ugraÄ'uje u motorno vozilo na pogon s plinom, mora biti odobren i označen sukladno odredbama Pravilnika ECE R 67 odnosno ECE R 110.

(3) Spremnik plina koji je odobren i označen sukladno odredbama Pravilnika ECE R 67 odnosno ECE R 110, može se ugraditi u vozilo bez prethodnog ispitivanja.

ÄŒlanak 8.

(1) Spremnik plina proizveden izvan Republike Hrvatske mora ispunjavati sljedeće uvjete:

1. da je odobren i označen sukladno odredbama Pravilnika ECE R 67 odnosno ECE R 110.
2. da ima potvrdnu dokumentaciju odobrenu od ovlaštene organizacije iz članka 277. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama (»Narodne novine« broj 67/08).

(2) Za motorna vozila na pogon plinom koja su uvezena, mora se prije registracije izvršiti identifikacija i pregled potvrdne dokumentacije.

(3) Oštećeni spremnik plina ne smije se koristiti.

(4) Spremnik plina za UNP i metan smije biti u uporabi najdulje 10 godina računajući od datuma proizvodnje utisnutog na identifikacijskoj pločici.

(5) Spremnik plina koji je odobren i označen sukladno odredbama Pravilnika ECE R 67 odnosno ECE R 110, može se ugraditi u vozilo bez prethodnog ispitivanja.

autoservis-edo

ali iz ovoga se uopce nevidi koliko vazi atest boce.....znaci po ovome oni mogu sebi to protumaciti kako njima odgovara pa onda ljudima uzimati novce

Dalibor

Treba se malo nauciti citati ove naše pravilnike i zakone :D
ukratko boca traje 10 godina od datuma proizvodnje nakon toga se baca i mjenja novom bez obzira koliko dugo je bila u autu :ok:
na njoj se nalazi plocica ili je utisnuto datum proizvodnje
nema tlacenja i ispitivanja boce

zvrk

piÅ¡e da boca može vrijediti max. 10 godina, ali ne mogu nigdje pronaći to da nema viÅ¡e tlačenja boce..  :neznam:

Dalibor

Istina ne piše da nema tlacenja boce :ok:
ali su rekli da boca traje max 10 godina i da nakon toga se mora promjeniti
nitko ti ne brani ali niti traži od tebe da ju tlaciš unutar tih 10 godina
a lijepo piše da se nova netreba tlaciti i može direkt u auto