Spajanje FIATa i PSA ?!?

Autor zvrk, 06 Veljača 2012, 22:09:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

puntiac

Citat: Kiro  u 08 Veljača 2012, 14:52:42
Koje god testove kvarljivosti i zadovoljstva kupaca gledaš francuzi su ispred talijana i tu se nema kaj raspravljati..
ja fkt neznam koje ti to tablice gledaš :neznam:
Citat: Kiro  u 08 Veljača 2012, 14:52:42
A opet usporeÄ'ivat 500-ku s peugeotom 107 nije baÅ¡ ravnopravno, jer je 500-ka je najkvaliteniji napravljeni fiat ;) Mislim ko usporeÄ'uje najkvalitetniji fiat s 107-icom :rofl
pa zato Å¡to su u istoj klasi auta eto zaÅ¡to ih se usporeÄ'uje i zaÅ¡to to baÅ¡ je ravnopravno :good: nije niko iÅ¡o usporeÄ'ivat fiat freemont sa pugom 107 jer nisu ni približna kategorija al 500 i 107 su identična kategorija :D a to Å¡to je fiat miljama iznad i bolje sasatvio 500-tku naspram puga 107 to je već neki drugi par opanaka? il ipak ne? :D :good:
uzyebo sam se ko zmija u ventilatoru 

Miha.

Pa gledaj ADAC,TUV itd. stilo uvjek meÄ'u zadnjima ili zadnji, alfa 147 malo ispred :neznam:
http://www.vdtuev.de/presse/pm/tuv-report-2011-die-zukunft-gewinnt
Ima joÅ¡ jedan bolji test od ADAC-a ako naÄ'em, postam.

brava 312

Ja samo jedno sigurno znam kada skupim para kupujme alfu 156 ili 159 pa koliko testovi bili loši i loša oprema.
Auto mi je preljep sam dizajn i sve to a dans skoro svi auti imaju opremu koja zadovoljava moje kriterije.
A možda i bolje da se udruže nego da probadnu jer dans je sve jedno veliko globalno selo gdij je teško sam opstati.

winch

bit je u razmjenama tehnologija,platformi i slicnih stvari, nevidim kako bi i jedan od ove dvije mogao puno profitirati i na kojem polju, al ako je sergio tako odluci tako bi i moglo i bit  :lud :lud

kemba

Citat: Kiro  u 08 Veljača 2012, 15:01:57
Pa gledaj ADAC,TUV itd. stilo uvjek meÄ'u zadnjima ili zadnji, alfa 147 malo ispred :neznam:
http://www.vdtuev.de/presse/pm/tuv-report-2011-die-zukunft-gewinnt
Ima joÅ¡ jedan bolji test od ADAC-a ako naÄ'em, postam.

hebote kiro.............
sta nas ljubitelje talijana hebes sa svojim peugeotima, odi na njihov forum i tamo se preseravaj kako su dobiri-odlicni
i u ostalom njemacki test za talijanska vozila mjerodavan je u p.m.
vidio test frontalni sudar Q7 i fiat 500, kamionom na mali auto i normalno da 500 nije dobro prosao
Ja sam taj iz Ã,,ÂŒaÃ,,Â'avice

Miha.

Ma ne dodvoravm se ja nikome, volim talijane i uvjek ču ih voljeti, al mi nije jasno zašto sami sebe mažete :neznam:

Ko god vam rekao drugačije vi čete uvjek nači neko opravdanje kako nije mjerodavno..Evo kao što si i ti sad našao opravdanje za q7 i f500 :82: Neznam jesi lud ili nerazumiješ, al f500 je još dobro prošao na tom test..
A Å¡ta bi ga sad trebali sa biciklima usporeÄ'ivat :neznam: Pa kog zanima kako če priči na kreÅ¡u tipa q7 ili sličnih vozila, svakog ;)

Po tebi bi relevantni testovi bili recimo talijanski za talijanske aute, francuski za francuske itd, a ne upravo suprotno :82: :facepalm:

puntiac

kiro opet skačeš samom sebi u usta :D
ko je onda u konkurenciji sa fiatom 500? autoznalci ga trpaju u konkurenciju s minijem,s vw up-om, s PEUGEOTOM 107 kojeg sam izkritiziro jer enoga stoji mi u garaži :facepalm: eto ti si reko da to nije mjerodavno da je pug 107 u konkurenciji s f500 jer je f500 najkvalitenije sklepan fiat :D a ko brani francuzima da još kvalitetnije sklepaju 107-icu? :D niko! a zašto to nisu učinili onda? kako onda pug more bit miljama ispred fiata ako je njihov model miljon puta lošiji od konkurentskog fiatovog? :D e kiro kiro :D reći ću i tebi šta sam reko svom burazu kad je reko da uzima puga - PEUGEOT JE SAMO LIJEP I NIŠTA VIŠE, NIŠTA VIŠE :good: a ne dali mi se buraz napizdio na najjakije :D
uzyebo sam se ko zmija u ventilatoru 

tun3

Citat: Kiro  u 09 Veljača 2012, 10:59:34
Pa kog zanima kako če priči na krešu tipa q7 ili sličnih vozila, svakog ;)

ako sam dobro skužio, ti bi usporeÄ'ivao Audi Q7 i Fiata 500  :82: :82: :82:

puntiac

Citat: tun3  u 09 Veljača 2012, 14:11:47
ako sam dobro skužio, ti bi usporeÄ'ivao Audi Q7 i Fiata 500  :82: :82: :82:
:nod: jer mu pug 107 i f500 nisu u konkurenciji jer je f500 najbolje složen :D
uzyebo sam se ko zmija u ventilatoru 

tun3

Audi Q7 - SUV, Å¡to je kratica za apsolutno preglomazno,neiskoristivo,Å¡minkersko "VIDI ME" vozilo bi trebao biti usporediv sa Fiatom 500 - autom male gradske klase  :82: :82: :82: ali ne i s Pugom 107 koji je, vidi čuda, takoÄ'er auto male gradske klase  :82: :82: :82:

btw kad već podrugljivo spominjeÅ¡ usporedbu s biciklom, s čime bi onda "nekonkurentni" pug trebali usporeÄ'ivat, s kakvim transportom, letom iz katapulta  :82: :82: :82:

iwex


boombee

Sa previše navijačkih strasti promišljate o toj ideji, niko neče talijanima oduzet njihov design niti če Alfe počet ličit na Citroene.
Mi vozimo Fiate iz raznoraznih razloga ali pogledajte rezultate prodaje izmeÄ'u talijana i francuza u HR i vidjet čete da možda njima neke stvari ipak bolje polaze za rukom.
Ili su svi ti ljudi koji kupuju PSA proizvode u zabludi.
NIJE BITNO DIZLO ILI BENZ GLAVNO DA JE TURBO

Miha.

#27
Ma neusporeÄ'ujem ja q7 i f500, samo velim zaÅ¡to se nebi usporeÄ'ivali na crash testu auti različitih klasa :good: U tome ima smo dobrih stvari i takvih testova bi trebalo biti viÅ¡e..

A o usporedbi s 107-icom sam u žargonu rekao kako je to neusporediva usporedba, pri tome analirajuči kako je 500-ka u svemu bolja ali i klasu viša po cijeni ;)

I nisam nigdje pljuvio po talijanima, več ste vi neki počeli pljivat po francuzima, a ja sam opet argumentirao da su francuzi po statistici kvarova mrvicu bolji ;)

cicili

neznam koji se vise kvare ili ne, svi danasnji auti se kvare ili ne ovisno o odrzavanju i nacinu gledanja kvara vlasnika istog, nekom kad dva put pregori zarulja buni se kako nevaljaju auti dok drugima i nije velik kvar ako mu pregori brtva glave.  :)

stari mi radi u auto skoli i imao je priliku vozit puno malih gradskih autica u puno tezim uvjetima za njih (auto skola), hyundai je definitivno ispao najizdrzljiviji nakon 7 godina samo homokineticki i stabilizatori koji i nisu toliko losi bili, vozio ga ja jos god dana i tako prodao, u yarisu je nakon 5 god mjenjana masina, corsi se ovjes doslovno raspao dok se ne naviknes vozit je mislis da ce ti svaki put kad skrece otpast kotac (vozio je prije dvije god i jos uvjek se radi sa njom znaci nema jos 7god), na puntu je mjenjana brtva glave vise puta (mk2a 1.2 8v), sad trenutno vozi clia storiu i nije imao problema sa njim jer auto ima niti 2 god ali kvaliteta izrade i sam dojam u tom autu i mom puntu je nebo i zemlja u korist punta.
da ne pricam da se svima nakon pola sata ugasi servo osim hyundaia koji ima hidrauliku. izdrzljivost kvacila od auta do auta je ogromna recimo neki mjenjaju vec na 30 tkm neki na 100 tkm (ubije ih poligon). naravno veliku ulogu ovdje igra i samo odrzavanje koje na tim autima sluzbenim i nije neko.

sve ovo pise iz razloga sto se tu raspravlja koji se kvare a koji ne. istina je da se svi kvare.  :D nekima je bolest ovo nekima ono ovdje samo ostaje zapitat se kojeg je jeftinije i bezbolnije popravit te koji auto nam zapravo daje gust kad ga vozimo kod mene je to fiat, zato ga i vozim a vozit cu i nadalje. :D

kemba

nisam ja usporeÄ'ivao nego je bio takav test frontalni sudar q7 i fiata 500
Ja sam taj iz Ã,,ÂŒaÃ,,Â'avice