Novi Bravo-Klima uredjaj, problem

Autor Nenad Dj, 04 Svibanj 2012, 18:42:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Gemist Nino

Eto i ja imao identičan problem s klapnom,bio danas kod mehaničara,čovjek rastavio pola unutraÅ¡njosti da doÄ'e do motorića,mislili da je krepao,skinuli ga ponovo spojili i radi normalno sad,izgleda da je kontakt  negdje zezao!!

Tako da držite fige da je kontakt!! ;D ;D

get

Mala je vjerojatnost da će krepati motorić.
Ali kada ti je već sve rastavio, bilo bi dobro da si zamijenio i te prijenosne plastike jer je to 99,99% problema.

get

Inače ove plastike zaokružene crvenim pucaju.

Cijena 10â,¬.

Ali cijena rada da se to govno promijeni je 1000 kuna.

Puntigamer

Mislim da ce tako i biti, barem opravdati trosak rada jer 100 kn+/- ne igra ulogu na taj iznos i posal.

Sent from my HTC One

Puntigamer

Evo mali update, Bravo sam odveo na servis. Prominiti ce mi sve plasticne mehanizme, pokazali mi cilu kesu plasticnih polugica i zupcanika u nadi da su svi motorici ok :D

Sent from my HTC One

get

Ma motorići su sigurno dobro. Samo mi nije jasno da li je njima jasno da je tebi otišao za recirkulaciju?! Jesu li to uzeli u obzir.

I da, javi i cijenu na kraju da vidimo jel to svuda isto.

Puntigamer

Pa rekao sam im da mi recirkulacija ne radi i pokazao onu slomljenu polugicu jos mi se pohvalili da na lageru imaju te plasticne setove i motorice. Rekli su da su u zadnje vrime imali jos 3 Brava s problemom ventilacije a ruke su cca 1k kuna.

Sent from my HTC One

Puntigamer

Mali update, ipak se motoric mora minjati, kako je Get napisa, jer zeljene polugice nema u garnituri polugica i zupcanika. Cijena motorica sitnica cca 100â,¬ e sad sam ima mogucnost naruciti s eBaya i ustediti 50â,¬ al sam odusta od te ustede i prihvatio skuplju opciju s garancijom. Naravno dao sam prominiti i one problematicne plastike.

Sent from my HTC One

get

Pa kad sumnjaš u mene.

Pa znaš da sam ja doktorirao automatsku klimu :)

get

I da, ja bi provjerio cijenu tog motorića.
Probaj nazvati AC ili neki drugi dućan.

Prema eperu cijena je slična ovim drugim motorićima.

cca 50â,¬

Puntigamer

Ovi kat. broj, 71736006, je isti od motorica s linka par postova iznad di je poluga bile boje, kao ona sta je pukla, se razlikuje od broja koji je bio u cjeniku od AC, pokazali su mi ;D  a broj, 46723415  motorica u cijeniku i na eBayu se podudaraju a polugica je crne boje. Oko toga se necu sad zamarati, igram na garanciju :D
E da na eBayu je cijena  cca 35£ s dostavom. Tako da izgleda je AC harac na djelu. >:D
Sent from my HTC One

get

Gle, ako ti nude taj kataloški broj, drugačiji od ovog kojeg sam ti ja dao, to znači da imaju neku prahistoriju.

prema podacima iz eper-a

21.11.2008 71736006 46723706 ACTUATOR

Ne znam, na tvome mjestu bi zahtjevao gorenavedeni proizvod, a ti kako želiš

zaboravio sam raširiti onu sliku da vidiš kada je proizvod zamijenjen i sa kojim kataloškim brojem.

A i cijena je neka divlja ovu koju tebi navode, ali dobro, tvoji novci, tvoje želje :)

get

Oprosti, ali tek sada vidjeh koji si broj napisao.

Taj motorić je za ručnu klimu ako se ne varam.

Jel ti imaš automatsku ili ručnu klimu?

Puntigamer

Automatsku, hoces reci da se ti motorici od manualne i od automatske razlikuju!?

Sent from my HTC One

get

Daj nek ti joÅ¡ jednom provjere. Il provjeri sam preko eper-a preko broja Å¡asije.

Jer ovaj broj koji si ti naveo je za ručnu klimu i cijena tog motorića je fakat 100â,¬.