Novi Bravo-Klima uredjaj, problem

Autor Nenad Dj, 04 Svibanj 2012, 18:42:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

punto1976

Evo ujutro opet sve normalno nakon odležane noći. Kak mi je jučer ostao na toplom kad sam ga ručno pokrenuo, ujutro kad sam dao kontakt čuo sam da se prvo vraća u početni položaj.
A za ovu recirkulaciju ću malo pričekat, možda i malo duže, sigurno neću to sad vadit ak ne ide drugačije.

SEB

poznato je da hoče puknut plastika, kardan, izmeÄ'u motorića i klapne...aramtura dole, promjenit sve plastike, vidit koliko motorića ne valja, ima ih 5, zamjenit i bok
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

punto1976

Ali mi se čini da u ovom motoriću za desnu stranu nije problem u njemu nego možda u centrali koja ga ne otvara, tj. ne regulira. Jer tek kad se skroz ohladi i pustim ga da sam automatski prvo puše na gore pa onda nakon 30 stupnjeva temp. otvori kak je bilo kod gašenja.

Mike20

Napravi kalibraciju. Može biti do motorića, u njemu je potenciometar pa možda se nešto izblesiralo

punto1976

Evo što sam napipao slučajno kad sam ruku gurao tamo iznad papučice gasa da vidim kak ta klapna funkcionira.

Bilo odmah ispod tih polugica, tko zna od kad.

Mike20

Da, baš tamo sam i ja to isto našao

SEB

BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr

AntonioK

Vozaćeva strana mi je puhala hladno,a suvozaćeva toplo.E danas uvatija vrimena skinija radio pogleda zupčanike i zapekla neka mast :82:
Obrisao puvalice rade.Sada me zanima kako doći do ostalih zupčanika ima li ko slike di se nalaze?

Otkuda mast nisam roštiljao :to:

SEB

tako da izvadiš instrument tablu van
www.bertol-automobili.hr

jtd165

Konkretno meni ispala ova od recirkulacije, koliko novaca, vremenski i garancija za odraditi isto Seb?

SEB

poso je 1500 kn
set plastika je 108 kn
1 motorić je oko 500 kn a ima ih 5...sada koliko ih ne valja neznaš dok ne skineš sve dole
www.bertol-automobili.hr

AntonioK

Da li mora ta mast biti na zupčanicima?

core3i

Jesi li ikad iÅ¡ta otvarao ili gledao gdje su zupčanici? Pitam poÅ¡to se čudiÅ¡ okle mast na zupčanicima. Sumnjam da je ova mast zapekla, bar ne izgleda tako, ali ako možeÅ¡ kako očisti staru pa stavi novu mast. I ona stvar lakÅ¡e ide kad je podmazana...  :haha7:

:ok1:

SEB

www.bertol-automobili.hr

AntonioK

Citat: core3i  u 24 Veljača 2017, 13:11:06
Jesi li ikad iÅ¡ta otvarao ili gledao gdje su zupčanici? Pitam poÅ¡to se čudiÅ¡ okle mast na zupčanicima. Sumnjam da je ova mast zapekla, bar ne izgleda tako, ali ako možeÅ¡ kako očisti staru pa stavi novu mast. I ona stvar lakÅ¡e ide kad je podmazana...  :haha7:

:ok1:
Je kužim da mora biti neki namaz da bolje klizu zupčanici,ali toliko da je sve bilo stvrdnuto i da su proradili kad sam skinija mast :82:
To na slici je ostatak,boja zupčanika se nije vidila,pravi SF