Novi Bravo-Klima uredjaj, problem

Autor Nenad Dj, 04 Svibanj 2012, 18:42:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

gokiSP

Motorici rade, ali vent ne radi ni kad stavim na max. Poskidao sam plastike oko njega, "upalio" ventilaciju i mrdao dzekove na ventilatoru. Kako sam promrdao ona gornja 2 tako je i proradio. Ocito je kontakt los i tu je gubio struju. Smjesno je sto se taj auto vozi bez ventilacije vec godinama zbog ovog problema.

Malo offa, radio ima opciju aux, ali nigdje nema prikljucka? Ima li iza na radiu prikljucak ili treba nesto dodatno dograditi?

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Mike20

Ima, imaš kabel koji se direkt šteka u radio A s druge strane banana 3.5mm
Preporučujem ti ipak Yatour ili slično, sa usb-om

gokiSP

A taj kabel treba naknadno kupiti? Imas mozda kakav link?
Auto je od frendice, a ona bi aux tako da nije na meni

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Mike20

Ovaj Yatour poskupio, mislim da sam ga ja platio 70tak dolara.
Samo kabel je jeftiniji

Tooutman

Iza radia imaÅ¡ priključak i onda si ga dofuras u pretinac za rukavice. Tako bar ja sebi zamislio možeÅ¡ si i kod upaljača provući ili stavit ženski konektor. 
https://www.ebay.com/itm/Car-AUX-Input-Audio-Adapter-Cable-SG-For-VW-Golf-Passat-B5-Bora-Polo-Blaupunkt/112516494535?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649
Ne piÅ¡e da je za Bravo al je isti.  To je standard (vidiÅ¡ da i Yatour ima takvog).

Ja si ga sam napravio jer sam imao taj priključak od jenog bunta kablovi. samo kupio  3.5 mm konektor.
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

goranRI

Citat: mi5  u 09 Siječanj 2018, 21:17:20
Izgleda da imam identičan problem, postoji koje jednostavnije rješenje ili je skidanje armature jedini lijek?

Pozz, nije me bilo neko vrijeme
Jesi li rješio šta, ja sam uspio promjeniti plastiku koja prenosi moment sa motorića na zupčanik, za puhanje na šajbu, bez da sam išta drugo na autu razmontiravao.
*** je, glava je u pedali gasa a većinu posla moraš odraditi na pipanje, pogotovo treći vijak. Ja taj treći nisam niti uspio vratiti nazad ali evo uredno sve radi već godinu dana.
:oo: od pomisli na raskopavanje cijele armature

John

Evo pokupio zaraznu bolest Bravo bravo. jucer podesavam temperaturu u autu, cujem "klok"  negdje ispod armature . odjednom suvozacevi ispusi ventilacije rade normalno tj.griju dok vozaceva strana( liijeva,desna i noge) hladi, centralni ispuh putnickog prostora takodjer hladi. Na vozacevoj strani jedino puhanje u staklo radi normalno tj.grije.  Hladi al puÅ¡e pa pretpostavljam da nisu motorići. Neka klapna jel tako?

Sent from my BV7000 Pro using Tapatalk

AntonioK

Meni je jedna strana (vozača)grijala,a suprotna hladila,pa sam isto mislija da su klapnice,a ono otišla 3 motorčića u pm...

Mike20

Ne odu motorići nego potenciometri i njima, daju se zamijeniti, par kuna koštaju

John

Evo vidim danas da sad obrnuto grije/hladi.pa na trenutke ni ne puše.ok znaci raskopavanje svega.

Sta mi je pametno kupiti unaprijed kad jednom raskopam da ne cekam dijelove jos danima?

Sent from my BV7000 Pro using Tapatalk

Mike20

Originalni set plastika 100kn, koji motorić u rezervi, 350kn komad

SEB

BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

MADmax23

u KA u auto hrvatskoj jedan motoric kosta oko 1000kn!

AntonioK