Novi Bravo-Klima uredjaj, problem

Autor Nenad Dj, 04 Svibanj 2012, 18:42:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

get

Hehehe, rekao sam im da provjere koliko su komada do sada te plastike prodali :D

get

Uglavnom, odlučio sam promijeniti i motoriće (u razgovoru sa serviserom, njegovo je isto miÅ¡ljenje da su ti stari motorići prejaki, i oni kada doÄ'u u krajnju poziciju joÅ¡ par puta pokuÅ¡avaju okrenutu, kao da nema dobar stop mehanizam) 4 komada, znači sve osim motorića recirkulacije. cca 1200kn, no problem je kaj su ovi u FIatu bili u Å¡trajku i kaj je datum isporuke nepoznat. ÄŒekam da mi jave da li će znati datum isporuke to mi mrda planove za more. Tak da tek sad razumijem kako je sa vozilima ne EU ili egzotikom, to prije nisam razumio, ali sada kužim koliki je to problem kada ne možeÅ¡ doći do dijelova.

Uglavnom, garancija na orig dijelove je 3 godine, iako do duše moram provjeriti na računu da li mi to igdje piše, ako ne, onda ću tražiti pismenu potvrdu . . .

marloz

Ja sam u ACu neki dan pročitao da daju godinu od ugradnje ...  Ne znam odakle ti 3 godine

get

marloz

Jel moguće da im je to neka akcija jer kažem ti bio neki dan i pročitao isto tako da je garancija 1 godinu

Tako bi i trebalo bit ... 😛

get

Ne znam, kada sam pitao oko onih svojih popravaka, da li bi dobio 3 godine garancije, rekli su da bi.

I unutar servisa stoji onaj 3+ znak.

OK, vidim da na računu nigdje ne piše ništa o garanciji, al to ću ih pitati kada ću ići rješavati ventilaciju.

Nadam se uskoro  . . .

Pogledaj na slovenskom fiat-u

http://www.fiat.si/Storitveinservis/Nadomestnideli.html dolje onaj boldani dio

MIslim da je to do Fiat-a.

Ovako mi stoji na ponudi od AC-a koju sam dobio kada sam tražio ponude za veliki servis

"Originalni dijelovi ugraÄ'eni u ovom servisu imaju osnovno jamstvo u trajanju godinu dana i dodatnu garanciju od dvije godine prema tablici vremensko kilometarskih limita i kriterija koji se nalaze u prijemu servisa, obavezan uvjet je da je vozilo u tom periodu redovito održavano u ovlaÅ¡tenom servisu.
Dijelovi prodani u trgovini imaju jamstvo u trajanju od godinu dana
Napomena: Sve stavke izuzev označenih "N" su originalni dijelovi"

Tako da mislim da je to stvar fiata

get

Samo kada ću popravljati ventilaciju, zatražit ću da se to negdje stavi na sam račun.

marloz

Citat: get  u 04 Srpanj 2013, 07:19:39
Ne znam, kada sam pitao oko onih svojih popravaka, da li bi dobio 3 godine garancije, rekli su da bi.

I unutar servisa stoji onaj 3+ znak.

OK, vidim da na računu nigdje ne piše ništa o garanciji, al to ću ih pitati kada ću ići rješavati ventilaciju.

Nadam se uskoro  . . .

Pogledaj na slovenskom fiat-u

http://www.fiat.si/Storitveinservis/Nadomestnideli.html dolje onaj boldani dio

MIslim da je to do Fiat-a.

Ovako mi stoji na ponudi od AC-a koju sam dobio kada sam tražio ponude za veliki servis

"Originalni dijelovi ugraÄ'eni u ovom servisu imaju osnovno jamstvo u trajanju godinu dana i dodatnu garanciju od dvije godine prema tablici vremensko kilometarskih limita i kriterija koji se nalaze u prijemu servisa, obavezan uvjet je da je vozilo u tom periodu redovito održavano u ovlaÅ¡tenom servisu.
Dijelovi prodani u trgovini imaju jamstvo u trajanju od godinu dana
Napomena: Sve stavke izuzev označenih "N" su originalni dijelovi"

Tako da mislim da je to stvar fiata

e to je to što sam ja pročitao isto u AC-u ... ;)

marloz

Citat: get  u 04 Srpanj 2013, 07:20:11
Samo kada ću popravljati ventilaciju, zatražit ću da se to negdje stavi na sam račun.

ma nek ti utokare na Å¡asiju .... ono za svaki slučaj  :D :D :lol

get

Evo kako moj e-mail napreduje:

Thank you for contacting Fiat Group Automobiles S.p.A.

We have forwarded your feedback to the relevant department which will be back in contact with you shortly.

Kind regards,

Wilma Groot
Customer Care Fiat

Dobio sam i reference number :D

marloz

sad sam čitao na talijanskom forumu o tvom problemu ... to je problem bio na stilu (sa iznimkom da je njemu to lako promijenjit za razliku od brava) jednako kao i na bravu ...

jednoj ženi su otišla 2 motora ... u ovlaštenom servisu joj je savjetovano da promijeni svih 5 jer je FIAT modificirao mjesta gdje je dolazilo do puknuća

evo na ovom linku ti je topic sa dosta slika i savjeta: http://forum.stiloclub.it/viewtopic.php?f=120&t=12278&start=240

ovo je njen originalni citat :
"Bene ragazzi oggi dopo circa 20 giorni ho ritirato la mia auto. Mi hanno cambiato tutti i motorini, come ho detto nel mio precedente post, il capo officina mi aveva invitato telefonicamente a cambiare tutti i motorini anche quelli funzionanti.
Oggi mi ha fatto vedere i vecchi motorini e in particolare i 2 che erano rotti (il perno dentato in plastica che muoveva le alette era completamente rotto alla base) e mi ha spiegato che ha voluto cambiarli tutti perchè in realtà la Fiat quelli nuovi li ha modificati e sospettava che gli altri che non erano rotti si potevano spaccare da un momento a l'altro. E' evidente che se Fiat li ha modificati qualche problema c'era.
Ad ogni modo nonostante il completo smontaggio di tutto il cruscotto anteriore il lavoro è stato fatto bene e non ci sono rumorini, sono contento della mia officina sono brave persone anche perchè dopo 4 giorni che l'auto era ferma in attesa che arrivassero tutti i motorini mi hanno dato, senza che io la chiedessi, un'auto sostitutiva gratis.
Totale della spesa 600 eurozzi.
In bocca al lupo a tutti voi ma credo che il problema sia comune anche se non sappiamo da quando Fiat ha modificato questi motorini e quindi da quale anno ha posto rimedio."

get

Da, bio sam danas pregledavao.

Danas sam naručio 4 motorića. Ni sam ne znam da li da naručujem ovaj za recirkulaciju!?

Ako ode taj za recirkulaciju, onda bi mogao ručno sa vanjske strane zakrenuti klapnu da mi dovodi vanjski zrak.

Ne znam, puna pipa mi je svega toga. Nadam se da će se i Fiat pokazati.

Ak mi ode taj za recirkulaciju, zamolio bi ih da u servisu pišu nalog na neki koji je pod garancijom, pa nek se naplate od Fiata. Vidjet ćemo . . .

marloz

jednog se da promijeniti i bez razmontiranja čitave table i sve ostalog ... možda je baš taj za recirkulaciju

get

Ne znam, ovaj se nalazi skroz gore, onaj dio od kuda dolazi zrak iz zvana.

SEB

1 god garancije na dio je ako se samo kupi a 3 ako se ugradi u ovlaštenom servisu
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol