Novi Bravo-Klima uredjaj, problem

Autor Nenad Dj, 04 Svibanj 2012, 18:42:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

get

Toliko je prema eper-u.

Ja ti hoću reći, pošto je u cijeloj priči najskuplji rad (ruke cca 6h) i mijenjaš sve plastike, koje bi opet trebale trajati toliko, a ostaviš recirkulaciju takva kakva je, pitanje je hoće li izdržati još toliko.

Kao što rekoh, kada mijenjaš remenje, mijenjaš i vodenu pumpu, iako radi.

Ili, ako imaÅ¡ vremena i prostora da pokuÅ¡aÅ¡ kao i Mike20, pa onda samo izmijeniÅ¡ puknutu plastiku za 10â,¬ i svog vremena, pa čekaÅ¡ da ode recirkulacija.

Mike20

Motorić recirkulacije je doea i iza skroz, njega nema šanse promijenti bez da sve ide van jer je jedan šraf koji ga drži potpuno nedostupan

ilija.r

pa tako cu.zamjenicu sve plastike.a ti mi nedje posalji  broj toga (motorcica za recirkulaciju) da imam.a stvarno me nervira sto ovaj lh ne mogu zamjeniti bez skidanja svega.
only FIAT

ilija.r

al meni taj motorcic savrseno radi.imate li resenje za lh motorcic.
only FIAT

get

Ja te razumijem, ali ti mene očito ne. Tako da odustajem od onoga što ti pokušavam objasniti.

get

Nemoj se držati ovih brojeva zdravo za gotovo.
To je ono Å¡to ja prema svom broju karoserije vidim na eperu 84

71736006 recirkulacija.

pMarko

Ja cu popi....! Treci put krepala klima i ovaj put 6 mjeseci nakon popravka. I opet na vozacevoj strani radi hladjenje tj. klima, a na suvozacevoj grijanje. Tjesi me jedino kaj zadnji put kad su mijenjali u servisu ruke nisu bile 1000kn, nego znatno manje, jer navodno prvi put kad su popravljali na necemu su izrezali rupu da se ne mora skidat armatara ubuduce. Mozda na tom limu koji spominjete. Svaka cast na razmisljanju unaprijed. Moram sad nac vremena da zavucem glavu i pogledam di je kaj i probam slozit. Nisam sretan.

get

A jesi bio mijenjao motoriće koji put?

To je i meni ideja, ako mi se dogodi još jednom. Taj lim obavezno režem.

Mike20

get

Onaj gdje si ti ruke razrezao.

Taj dio se da izrezati jer to je samo dio konstrukcije.
I onda bi se te plastike dale mijenjati kao na Stilu.

Meni ako od još jednom, onda ide dolje armatura, mijenjam i recirkulaciju i taj lim režem.

Mike20

Sa vozačeve ili suvozačeve strane?

ilija.r

ljudi to sam i ja mislio da ovaj lim dolje dje je lh motorcic iznusim 2 rupe toliko da prodje sarafciger il sta vec i skinem motorcic bez skidanja svega.itzacunat dje su ta dva sarafa posto se treci vidi i slobodan mu je pristup.
only FIAT

pMarko

Kolko se sjecam, neki motorici su isli. Trebal bi trazit racune. No nije mi jasno kak mogu motorici krepat. Oni bi morali bit blokirani, a ti bi trebal forsirat da rade. No dobro. Veli mi zena da je ovaj put bas cula da je nekaj puklo, pa pretpostavljam da su plastike. Moze mi neko rec od kud krenut s rastavljanjem? Da ne skidam nekaj nepotrebno. Prvo pretinac?

ilija.r

ako zaista imas te rupe uslikaj i stavi da vidimo.skini prvo onaj naslon za ruku i konzolu oko rucne pa onda ono koko mjenjaca, upaljac i nemoras displej klime i onda dodje plastika pored papucica,
only FIAT

get

Citat: Mike20  u 28 Ožujak 2015, 08:46:42
Sa vozačeve ili suvozačeve strane?

Pa sa vozačeve strane. Tamo se nalaze tri motorića.

Na suvozačevoj strani je 1, i taj je lakše dostupan. Budem uskoro mijenjao filter peludi pa ću pogledati.