Novi Bravo-Klima uredjaj, problem

Autor Nenad Dj, 04 Svibanj 2012, 18:42:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 10 Gosti pregledava ovu temu.

bos

Kako samo godinu dana garancije?  Ja sam u ovlaÅ¡tenom dobio 2 godine garancije na dijelove, a mijenjao sam samo palstikice, bez motorića.

Mike20

Citat: punto1976  u 07 Lipanj 2017, 09:36:24
neki dan sam napokon namontirao motorić i od recirkulacije koji sam popravio tak da sam kroz onu polugicu šarafom pritegnuo sve zajedno i još sam i nekom smolom zalijao.

Kak si to uspio vratiti nazad, jer s polugom je teže, još manje mjesta ima.
Jel si Å¡to dodatno skidao, micao ?
Ja to nebi ljepio, stavio bih novi motorić

AntonioK

Citat: bos  u 08 Lipanj 2017, 12:43:10
Kako samo godinu dana garancije?  Ja sam u ovlaÅ¡tenom dobio 2 godine garancije na dijelove, a mijenjao sam samo palstikice, bez motorića.
A *** tako je reka nije valjda da će krepati za godinu :82: imam još dva koja još rade sad ćekam da i oni krepaju :to:

punto1976

Malo sam se namučio ali sam uspio. U biti sam stavio dva šarafa jer mi je tog trećeg teško stavit pa ću vidjet.
Kad sam to zaljepio i zašarfio kroz sredinu drži jako. Ako opet rikne sad ga mogu malo laše skinut.

goranRI

Koliko toga treba povaditi za rjesiti taj od recirkulacije
Ja sam svoj od klapne šajbe fiksirao sa dva vijka, treći nisam nikako mogao skinuti pa sam iščupao, za sad radi bez problema

Sent from my D6603 using Tapatalk

punto1976

Ništa se ne vadi jer ti ništa ne pomaže, samo moraš imat što manju ruku i polako vadit šarafiće ako su ti 5,5mm a ne torx slučajno.

goranRI

Znači još jedna avantura |-O, al ako ima imalo nade treba pokušati, ne daje mi se 3 milje za to, dovoljno su me swirlovi zatrli

AntonioK

Citat: goranRI  u 09 Lipanj 2017, 09:24:12
Znači još jedna avantura |-O, al ako ima imalo nade treba pokušati, ne daje mi se 3 milje za to, dovoljno su me swirlovi zatrli

To je dobro ako ih znaš sam prominiti uštediš 1000kn za ruke

goranRI

U psc primorju, u Rijeci, meni rečeno da će me doći minimalno 2500, kod njih su i skuplje ruke izgleda

AntonioK

Citat: goranRI  u 09 Lipanj 2017, 13:22:31
U psc primorju, u Rijeci, meni rečeno da će me doći minimalno 2500, kod njih su i skuplje ruke izgleda

Zavisi koliko  ti je  motorčića otiÅ¡lo ima ih 5x500kn + plastika 120kn i na kraju ruke

Beli22

Zanima me ima li problema sa manuelnom klimom na bravu?

Mike20

Može imati. Nema više ventilacije u autu sa polugama na sajlu, sve imaju aktuatore za pomicanje klapni, barem za onu toplo-hladno i recirkulaciju

danijel044

Znači...tko god kaže da je  puno novaca za zamjenu tih hebenih motorića.......laže....

Dakle...nakon Å¡ta mi je član  foruma dao motoriće koje je on izmjenio na svoom autu...na istima sam  izmjenio

potenciometare...

I krenuo u zamjenu svojih motorića i klapni...bez skidanja ploče ili volana znači samo sam raskopao one bočne plastike..   :tres: :tres: :tres: :tres:

Jedini kojeg sam uspio skinut i vratit bio je onaj od defrosta i to je trajalo 3 sata......na koju foru doći do ovog koji za vozačku stranu  miksa topli hladni zrak...ja pojma nemam... o recirkulaciji neću ni pomiÅ¡ljat...

mater talijansku

AntonioK

Znači da si uspija sklepati te motorčiće?

danijel044

Je   :ok1:  Zbilja hvala joÅ¡ jednom...  Nije neka nauka   ja sam po savjetima drugih uzeo ovaj PT15NH-5K potenciometar .... i stvar uredno Å¡ljaka...

malo viÅ¡e o tome... 

https://www.drive2.ru/l/6414507/

https://www.drive2.ru/l/6446838/

Ali sama zamjena tih motorića na autu je patnja do bola.. bar meni,,