Novi Bravo-Klima uredjaj, problem

Autor Nenad Dj, 04 Svibanj 2012, 18:42:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

156 sp1 rosso

....i tata bi sine...

Michael

Mislim da je ovo raskopan Bravo zbog zamjene motorića.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Fiat Punto Evo 1.4 16V (2010.), BMW E30 316i (1985.)

Mike20

Dobro misliÅ›, po PS-u. Idu prednja vrata dole

156 sp1 rosso

Znam Å¡to je ovo,ali odustajem od popravka kad ovo vidim :facepalm:....
....i tata bi sine...

AntonioK

Meni moraju ponovo raskopati jer mi klapne ne rade(ne puše u noge i prsa)

punto1976

AntonioK

Citat: punto1976  u 27 Studeni 2017, 09:17:30
a jel radilo ispočetka?
Od sedmog do desetog miseca,ali imam garanciju

156 sp1 rosso

Citat: AntonioK  u 27 Studeni 2017, 09:49:44
Od sedmog do desetog miseca,ali imam garanciju
.....zato i nemam volje to raditi.....popraviti, dati lovu i cekati svaki cas kad ce riknuti.Zivcira me to uf,uf.
....i tata bi sine...

AntonioK

Nikad dosadno sa Fiatom bolje će mi plastika cvrčiti kad mi ponovo rastave :to:

mi5

Citat: MadMax  u 15 Studeni 2017, 14:51:33
Pozdrav svima!

Evo i kod mene problemi s automatskom klimom i ventilacijom kod puhanja na vjetrobransko staklo...gotovo da se ne osjeti puhanje zraka, a čim se pojača osjeti se šuštanje negdje u unutrašnjosti onih otvora za puhanje...nakon pročitane teme pretpostavljam da je problem u plastikama i motoriću broj 2...filter kabine je mijenjan svakih godinu dana i uvijek bi nakon servisa usisao ono smeće što bi ostalo na podu kod suvozača nakon izmjene filtera...iako tko zna jel ostao unutra dio tog smeća...

Prije rješenja problema koje će me koštati cca 1000 kuna (u najboljem slučaju), mislite li da vrijedi prvo odraditi selflearning proceduru ?

GoranRI je napisao kako je ručno uspio zakrenuti klapnu da stalno puše na staklo (prije nego je skidao motorić), pa bi pokušao i to ako netko ima nekakve upute... Hvala

Izgleda da imam identičan problem, postoji koje jednostavnije rješenje ili je skidanje armature jedini lijek?

mi5

SEB

BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

Mike20

Citat: mi5  u 19 Siječanj 2018, 13:35:28
Pa baš nitko?

Ako voliš i znaš šrafati, uz dosta muke ćeš prišparati 900kn.
Ako nisi, pravac servis i pripremi 1000kn

punto1976

1000 kuna su mu samo ruke, a di je još i motorić.
Da bi vidio motorić i zupčanik na njemu moraš se kleknut vani kraj praga i gurnut glavu prema pedalama i pogledat prema gore i možeš doći prstima i probat jel se zupčanik pomiče. Ako da onda ti je pukla osovina prema zupčaniku. Taj gornji motorić možeš skinut i da ne vadiš armaturu, ali ti treba jedno sat vremena zezancije.

mi5

Hvala, ako ne danas sutra se bacam u akciju