osvježivanje plastike na originalnom crnom braniku silikonom

Autor bodycount2, 14 Svibanj 2012, 15:43:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

tomislav_vg

Jel to onaj silikon u velikoj plasticnon tubi?

Sluzi za brtvljenje? Jel probkem to razmazati? Znam da je taj silikon u dosta krutom stanju...
Better one day in FIAT then a life in VOLKSWAGEN!!!!

Punto Freak!

FileFixer

Najobičniji Acetatni silikon za WC i sl. Nije ga problem razmazati sa spužvicom ili krpom. Silikon je u dosta "mekanom" stanju... malo gušči nego med za u čaj.
Ja sam naletio na ovoga i taj sam namazao, ali može bilo koji poslužiti, samo da je proziran.

E=mC^2 +/-3dB

tomislav_vg

e takav sam ja vidio danas u boje i lakovi. uzet cu sutra onda taj i namazati plastike sa njim

Punto Freak!

danci1993

ja sam sebi namazo ali kolko vidim sve je opet po starom, 2 puta sam auto opro i ovih par dana je na kisi bio....

DJTempra

Možda otvaram malo staru temu, al jbg, novi sam pa me zanima!  :)

Da li taj silikon požuti nakon nekog vremena? Obično ovaj u kupaoni izgleda koma nakon dužeg vremena...

Ima netko friške dojmove, vidim da su ljudi to prije godinu dana stavljali, kako sad izgleda?

Pretpostavljam da će taj silikon bit u tankom sloju na plastici, da li popuca? Ne bi da nakon par mjeseci mi izgleda branik gore neg kak sad zgleda...a silikon mislim da je muka skinut i dobro očistit...

kupio sam, ali bi htio provjerit prije neg kaj ga stavim..

tomislav_vg

ja sam namazao matiranu platiku na skuteru s time i evo drži još uvijek i nije požutilo....

Punto Freak!

boombee

Dali bude keljavo poslije?
I meni je na skuteru plastika apšicala pa si mislim da ju malo osvježim
NIJE BITNO DIZLO ILI BENZ GLAVNO DA JE TURBO

tomislav_vg

malo je kao masno ali je super sjajno i kad ga peres sa miniwash-em voda smo klizi dolje...

Punto Freak!

boombee

MDA onda bi mogle i hlače na koljenima biti masne  ;D
NIJE BITNO DIZLO ILI BENZ GLAVNO DA JE TURBO

tomislav_vg

Heheheh.....ma nije bas tako masno....jos ja stavim i onaj kokpit spraj da se sjaji ko pesja jajca :)

Punto Freak!

franjo-fritz

ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

DJTempra

franjo-fritz

Tas auto dijelovi a ima i u drugim ducanima auto dijelova
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

2201m

možda malo offtopic ali tu je negdje  8)

ekipa šta mislite o crnom vosku za lagano poliranje ili da jednostavno ga dam nekome stručnom na poliranje ?

P.S. najbolje sredstvo za felge , Sonax ili možda imate info  ili iskustva da je neÅ¡to bolje?
:idea:

:formula:
Fiat je Fiat sve ostalo su automobili.

Puntigamer

Strucno poliranje, skuplje, dugotrajnije i bolje.

natipkano tapatalkom na jednom