Akcija za popust cijena LPG-a na punionici PGP-PUH u ZG.

Autor zvrk, 07 Listopad 2012, 21:48:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvrk

Dakle, jedan forumaÅ¡ sa foruma.hr je napravio akciju na svoju inicijativu, te je dogovorio odreÄ'ene uvjete za popuste sa direktorom pumpe PGP-PUH u Resniku u Zagrebu.

Da bi ostvarili popuste, kao prvo morate se njemu javiti preko pp-a na forum.hr, a sve možete pročitati ovdje: http://www.forum.hr/showthread.php?t=713056

Forumaš se zove Headbanger.

Na pp mu pošaljite najkasnije do 15.10.2012 podatke:
- nick (nadimak)
- registraciju auta
- količinu plina koju namjeravate potrošiti mjesečno na toj pumpi

Ja ću samo citirati njegov post u kojem objašnjavanja sve:

Citat:Pao je konačan dogovor, naime- danas sam se našao sa direktorom i sve smo dogovorili i vjerujem da će svima biti interesantno. Dakle radi se o slijedećemu:

Svi oni koji će se prijaviti i biti obuhvaćeni sa ovom akcijom dobiti će posebne magnetne kartice radi lakše evidencije potrošnje da se ne zezamo s papirologijom i popisima. Kartice će glasiti na registarske oznake vozila i biti će NEPRENOSIVE. Prijave tj. popis reg. oznaka teče od sad pa zaključno sa 15.10. kada predajem finalni popis istih i kako će tko dolaziti na točionu,tako će im biti izdate i kartice kodirane na regu njihovog vozila. Nakon 15.10. nema više, papala maca- tko se prijavio, prijavio se. Barem za prvi i početni krug. Slijedeći krug prijava će vjerojatno biti na proljeće kad se izvrši rekapitulacija ostvarenih količina.


A sad o popustima. Popusti su složeni po količinama prodanog goriva tj. plina što je i logično, a biti će u lipama od najviše izražene cijene goriva koja je trenutno 5,66 kn/l. Oni kao firma i inače daju nešto nižu cijenu svim svojim kupcima - mislim da nekih 10 lp/l a mi ćemo imati još kvalitetniju naravno.

Do 4999 litara ukupno ostvarene prodaje nema dodatnog popusta, dakle samo njihov standardni.
5000-9999 litara mjesečno- 17 lipa/litri popust na standardnu INA cijenu LPG
10 000 - 14 999 litara mjesečno - 22 lipe/litri popust na standardnu INA cijenu LPG
Preko 15 000 litara mjesečno - 32 lipe/litri popust na standardnu INA cijenu LPG

Napomena- popust će uvijek biti isti u lipama po ostvarenim količinama, neovisno o kretanju cijene LPG-a

Za start prvog mjeseca a to će biti vrlo vjerojatno iza 15.10. ili najkasnije od 01.11. će se startati sa prvim dodatnim popustom iznad njihovog standardnog popusta, dakle sa 17 lipa popusta po litri kao znak dobre volje. TakoÄ'er ću svaki mjesec do negdje 20.-og u mjesecu u mailu dobivati izvjeÅ¡taje o ostvarenoj potroÅ¡nji u tekućem mjesecu tako da bi za slijedeći mjesec već otprilike znali na koji dodatni popust možemo računati.

zvrk

Vidim da nitko nije komentirao, tako da pretpostavljam da se nitko i nije prijavio za ostvarenje popusta na cijenu LPG-a.

Ja jesam, ali još nisam uspio doći do njih da si podignem karticu. Vjerojatno ću sutra.

Pošto je trenutna cijena LPG-a na INI 5.80kn, kod njih je trenutno 5.69kn, a za članove koji su se prijavili preko foruma 5.63kn.

Znači, trenutno 17lp jeftinije.
Konkretno, na moj tank od 40lit. to je ušteda od 6,80 kn.

Nije puno, ali veseli čovjeka.
Jedino kaj tu uÅ¡tedu ja potroÅ¡im za 10km. Pa doÄ'em na isto kad bi od Zavrtnice iÅ¡ao tamo do Resnika samo da natočim, i vratim se nazad  ;D

Ali nema veze...kad sam usput...dobro doÄ'e. A kad se zbroji na kraju, možda i bude veći popust. Trenutno je na listi oko 50-ak ljudi....a fora je u tome da Å¡to viÅ¡e ljudi koristi, to je veći popust.

Hvalevrijedna akcija  :super: