Osram Night Breaker

Autor 0p3rat0r, 09 Listopad 2012, 20:28:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

danijelpunto

Ja na puntu 2 sam isto stavio nightbraker. Nije +. I razlika je dosta velika. Svijetle bijelo i bacaju dalje. Prije sam imao neko totalno H1 smeće tako da sam s ovima relativno zadvoljan. Inače mislim da bi Punto mogao imati i bolja svjetla (farove). A za ovaj xenon se stvarno nadam da će se uvesti bolje kontrole, jer šta sve ljudi voze to je jednostavno prestrašno!

crev1986

dajte slike tih zarulja i obicnih !!!!

ALFA145QV

Alfa 145QV...Fiat Seicento Sporting ... Fiat Tipo  1,4 16V

crev1986

Tony

Jako je zanimljivo kako je kod nekih ogromna razlika izmedu obicnih zarulja i ovih nekih specijalnih, dok kod drugih nema apsolutno nikakve razilke. Ja spadam u ove druge, kao sto sam vec i napisao na prvoj stranici.

Puntach

A jbga, meni se prije nije nis vidlo, s osramom se poboljsala stvar, nije ko xenona, al pomak se vidi...

Btw. prek slika neces nis skuzit. Ja sam slikao na prijasnjem Puntu osvetljenje ceste s obicnim zaruljama i xenonima iz auta pa je na slikama izgledalo isto, tj. ko da nema razlike, a razlika je bila nebo i zemlja...
PoĹÄ,,tujem svakoga al se nikoga ne bojim, osim dragog Boga jer je razlog ĹÄ,,to postojim...

Dok zivot juri, ja cu lagano...

M.P.

Citat: Tony  u 28 Siječanj 2013, 23:21:28
Jako je zanimljivo kako je kod nekih ogromna razlika izmedu obicnih zarulja i ovih nekih specijalnih, dok kod drugih nema apsolutno nikakve razilke. Ja spadam u ove druge, kao sto sam vec i napisao na prvoj stranici.

takoÄ'er, prije par godina sam isto tako uzeo neke philipsove, ne sjećam se koje, preko 100kn par, i pomak gotovo nikakav

kiky776

Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

danijelpunto

Citat: Tony  u 28 Siječanj 2013, 23:21:28

Ja mislim da ti je najbitnije koje si žarulje imao prije tih Osrama. Recimo krepa ti jedna, pa kupiš neku za 10kn, pa krepa i druga pa kupiš istu takvu, i onda ko da imaš svijeće u farmovima. I onda kupiš Osram i ko da si progledao. A ako imaš neke solidne, onda će razlika biti puno manja. Ali će je ipak biti. Ja mogu slikati, ali ko što ti ljudi rekoše, nema smisla. Nećeš niš skužit po slici.

tomislav_vg

Koliko kostaju te night breaker i koje idu u punto mk1 u dvokomorne farove?
Better one day in FIAT then a life in VOLKSWAGEN!!!!

Punto Freak!

emirex_sa

ja znam da su meni hella sijalice bile bolje od osram-a +.

Puntach

Citat: tomislav_vg  u 31 Siječanj 2013, 10:33:33
Koliko kostaju te night breaker i koje idu u punto mk1 u dvokomorne farove?

Pa pogledaj koju zarulju imas u faru, bar ti to nije problem...
Ja sam night breaker + platil 106kn s nekim popustom u Auto Kresi...
PoĹÄ,,tujem svakoga al se nikoga ne bojim, osim dragog Boga jer je razlog ĹÄ,,to postojim...

Dok zivot juri, ja cu lagano...

zvrk

ove su najjače od tih nightbreaker...

http://www.osram.com/osram_com/products/lamps/automotive-lamps/automotive-cars/halogen-headlight-lamps-for-cars/night-breaker-unlimited/index.jsp

unlimited...110% više svjetla, 40m baca dalje snop i ima 20% svjetliju boju svjetla...

Tony

to je nesto novo sto ce zamjeniti "plus" u "unlimited"

dinko1981

Ja bih kod starjieg auta za početak pojačao instalaciju preko nekog releja i direkt na akumulator jer sam svakodnevno svjedok auta kojima jedan far svijetli normalno, a drugi  kao"svijeća". Sljedeći korak bi bio zamjena fara jer moramo bit svjesni da sjenilo u njemu nije vječno (mada je to skuplja igra) i ima ogroman učinak na kvalitetu svijetla, a tek nakon toga bi se igrao sa žaruljama kad već nesmijemo sa ksenonima.