Osram Night Breaker

Autor 0p3rat0r, 09 Listopad 2012, 20:28:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

emirex_sa

smece obicno. imao i skinuo. ugradio xenon-e i razrahatio se. ako si zainteresiran za xenone javi se u inbox jer radim sa tim pa ti mogu prporuciti sta ti odgovara

dudo1

franjo-fritz

Citat: dudo1  u 16 Siječanj 2013, 17:36:48
xenon zabranjen u HR!
.    Ne ako Imas lece perace farova i stelanje istih .ja na svojoj ar 155 imam sve to i niko me jos nista nije pitao za xenone ni ma teh. Ni murja ....murja vidi da lece imam Kao i perace fara i to je to
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

0p3rat0r

ugradio sam bi-xenone sto rece emirex i razrahatio se :) hvala na odg  :laughting:

Johnny

Straight lines are for fast cars, but curves are for fast drivers...

Moja zvijer http://fiatisti.hr/forum/index.php?topic=24948.0

puntiac

otkad je to xenon zabranjen u RH? ja znam da ga se nesmije imat jedino u faru koji ima usmjerivače snopa :good: jedino ak se nešto friško mjenjalo u zakonu,ak nije,dovoljno je da far ima bistro staklo ne nužno i leću (tak mi je objasnio šjor policajac kad me zaustavio)
uzyebo sam se ko zmija u ventilatoru 

XXX-Man

Citat: puntiac  u 16 Siječanj 2013, 19:00:52
otkad je to xenon zabranjen u RH? ja znam da ga se nesmije imat jedino u faru koji ima usmjerivače snopa :good: jedino ak se nešto friško mjenjalo u zakonu,ak nije,dovoljno je da far ima bistro staklo ne nužno i leću (tak mi je objasnio šjor policajac kad me zaustavio)
http://fiatisti.hr/forum/index.php?topic=28892.0
http://www.facebook.com/servis.racunala.pisarovina
>Servis elektronike, raÃ,,unala, mobitela, elektroinstalacijski radovi 098/9408075<

cicili

gle far treba bit homologiran za takav izvor svijetla... postoje auti koji nemaju lecu pa imaju org ksenon ali su farovi napravljeni za to...

uglavnom rijetko koja naknadna ugradnja je legalna ali te iskreno niko ni ne pita za to. ja imam 6000k pa nisam nikakvih nikada problema imao, sljedeca stvar ce bit 4000k da sam bojom sto blizi org i to je to.

Cone4u

Citat: franjo-fritz  u 16 Siječanj 2013, 17:51:45
.    Ne ako Imas lece perace farova i stelanje istih .ja na svojoj ar 155 imam sve to i niko me jos nista nije pitao za xenone ni ma teh. Ni murja ....murja vidi da lece imam Kao i perace fara i to je to
Nemas automatsku nivelaciju i to je pad na tehnickom. Ovo sta si napisao samo ti pomaze da te manje gledaju
FIAT  TURBO

emirex_sa

4300K ili 5000K je sasvim OK i prolazi na tehnickom. boja slicna orginalnoj sijalici ali jace svijetli. ja sam proslo ljeto isao u hrvatsku na more i nisam imao problema, jos kod vas nije obavezno da svjetla budu upaljena ljeti, a ja kako sam presao granicu nisam ih ni gasio.

franjo-fritz

Citat: Cone4u  u 16 Siječanj 2013, 19:45:37
Nemas automatsku nivelaciju i to je pad na tehnickom. Ovo sta si napisao samo ti pomaze da te manje gledaju
. Hé,hé imam sve.jedino perace nemam tj.moram ih premjestiti sa starog branika na novi
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

Mairon

Citat: franjo-fritz  u 16 Siječanj 2013, 21:39:00
. Hé,hé imam sve.jedino perace nemam tj.moram ih premjestiti sa starog branika na novi

Automatska nivelacija je nešto sasvim drugo, a ne to što ti imaš na 155. Elektronska automatska nivelacija dok voziš, sam usmjerava snop elektronika konstantno. Na skupljim autima s doplatom bixenon se dobiva tako nešto. Kad upale svjetla leća se sama namjesti i snop. 155 to nema.

Cone4u

nažalost,mislim da nemaš, ono 0123 nije to. :citam:
FIAT  TURBO

Puntach

Opce je poznato da je na Puntu GT vidljivost s originalnim farovima ocajna... Stavio sam nightbreaker + i razlika je ocita... Preporucujem...

btw. Xenoni vise ne prolaze kod nas... Ak ih hoces imat homologirane, tj. atestirane moras imat far s lecom, pranje farova i automatsku nivelaciju, naravno sve to mora bit homologirano od  TÃœV-a... Ugl. moras imat racune od svega skupa s ugradnjom, pisat elaborat o tome... Puno, jako puno posla...
Recimo Nino si je atestiral xenone 5 do 12 kak bi se reklo, sad je to puno kompliciranije...
PoĹÄ,,tujem svakoga al se nikoga ne bojim, osim dragog Boga jer je razlog ĹÄ,,to postojim...

Dok zivot juri, ja cu lagano...

Cone4u

znači ,u gt farovima je razlika očita, jer obične ne svjetle nikako, te h1 su koma obične.
FIAT  TURBO