Fiat Punto mk2b - tempomat

Autor cicili, 01 Prosinac 2012, 08:24:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

cicili

evo zanima me dali je ikada itko vidio na puntu mk2b tempomat. naime mogao se naruciti pri kupnji auta kao dodatnu opremu ali koliko vidim niko nije. :D
nemogu nac niti jednu sliku na internetu kako izgleda rucica a kamo sta drugo...

Rexi

S16Vt

Treba vidit preko ePera kakav modul ima, mozda nije preskupo za narucit

cicili

pazi jedini podatak sam nasao u manualu... nigdje drugo nista cak niti jednu sliku na googlu, to znaci da se masovno ugradivalo...  :lol :lol :lol

mjesto za lampica na tabli postoji u lijevom donjem kutu kad gledas na satu...

Rexi

ni Seb nema bas puno info o ovome.

a vjerujem da bi si mnogi to uzeli kad bi bilo vise informacija.

cicili

eto to je jedini podatak koji sam ja nasao o tom tempomatu... znaci ni na google nisam nasao niti jednu sliku..  :D mora da je kostao vise nego auto..  :lol :lol

Rexi

A sta ta tvornica nema nikakav kontakt?
:/

cicili

uspio sma naci jednog punta na internetu koji izgleda ima tempomat cim ima drugu rucku..

Rexi

e sad... jos da ga je kontaktirati :D
trebalo bi bas sluzbeni fiat u ita kontaktirat... al kad ja neznam talijanski.

kakav to ima sic?

kemba

takvu rucicu tempomata bi ti mogao imati neki od ducata ili boxera
jerbo po meni su oni identicni kao punto izunutra sto se tice satova volana i rucica oko volana
cak i doblo je jako slican punutu

Ja sam taj iz Ã,,ÂŒaÃ,,Â'avice

cicili

jako je fascinantno kako je to rijetka pojava, ja osobno nisam pronasao nikakvu semu za naknadnu ugradnju, pa ovo je prva slika na koju sam naletio a u vise navrata sam pokusavao pronaci. a i ovo je neki punto iz oglasa koji se prodaje dali u njemackoj svicarskoj, ko ce znat..

kemba

a vidi spajanje mora biti 90% na kompu motora, to je edc 15 tako da treba naci shemu kompjutera motora i na njega se mora spojiti ako vec nema dalje provucenu instalaciju od kompjutera motora
pogledaju u e learnu raspored pinova na konektoru kompa tamo to mora biti, a rucica ko rucica ne mora ni biti to mozes odraditi s 3 prekidaca
Ja sam taj iz Ã,,ÂŒaÃ,,Â'avice

Rexi

kaze Seb da bas to ne radi tako proizvoljno.
al mene bi zanimalo otic u ita i pitat direkt tvornicu. jer ako se moze pri kupovini, onda se moze i naknadno sigurno.. mislim... ne vidim razlog zasto ne bi mogao

Robertino

decki za tempomat vam trebaju npr. i prekidaci na kvacilu i kocnici...

Neki auti imaju svu pripremu za tempomat pa se njega samo usteka,cisto sumnjam da to ima i Punto di ga u 99% modela nije bilo.

cicili

Citat: Robertino  u 23 Siječanj 2013, 20:10:33
decki za tempomat vam trebaju npr. i prekidaci na kvacilu i kocnici...

Neki auti imaju svu pripremu za tempomat pa se njega samo usteka,cisto sumnjam da to ima i Punto di ga u 99% modela nije bilo.

to si i ja mislim, ali me zanimalo da li se iko susreo sa tim, iako recimo nebi bilo cudno da na sportigu ili hgt-u ne bude pripreme..  :ok: