Kupnja Stila

Autor d0m4g0j0r, 15 Listopad 2013, 23:25:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Stilo M

Rade skupi jos nesto para pa kupi neki bolji primjerak ili kupi jeftino pa ulagat polako..osnovno poslozit da se bez brige mozes voziti i stati kad treba a dalje sa sitnicama
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

duncan

Stilo M, to je plan u principu...

Stilo M

I nemoj se samo dat Fiat hejterima da te odgovore od Fiata
:ok:
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

duncan

Ma to je biznis! Hvala svima!

kiky776

Mene je moj ispao sa registracijom i svim ostalim stvarima 4000â,¬, ali znam cijelu povijest auta, i imam servisnu knjigu od kada je kupljen do kada sam ga ja uzeo. A potroÅ¡nja za takav motor nikakva s plinom.
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

duncan

Abarth je preteÅ¡ka kategorija za mene sirotoga....  :lol Al vjerujem da to ide i ne pita, hehe

Mike20

Bil je jedan dobar karavan sa full opremom, koža navigacija i ugraÄ'enim plinom 1.6 16v, samo je imal dosta kilometara. Meni se dopao jako, radije zamijenim motor ak je limarija ok nego neÅ¡to drugo i taman ogles istekao. Miskim da se opet pojavio od istog usera kasnije. Cifra je bila 20-tak 000kn. ÄŒinio mi se jako dobar. Ak imaÅ¡ u planu slagati kuću, karavan je dobra opcija, nije tak ružan, ljepÅ¡i je od 5 vratne izvedbe.

Stilo M

Citat: Mike20  u 16 Srpanj 2015, 08:36:45
Ak imaš u planu slagati kuću, karavan je dobra opcija, nije tak ružan, ljepši je od 5 vratne izvedbe.
A kad se preklope straznja sjedala,pa nema sta ne stane unutra :D
Navozio sam se ja svasta u svojem :D :lol
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

Mike20

Ma jasno, al šteta ga je.... karavan je radni auto, prtljažnik je iskoristiviji

duncan

Velim, da se mene pita, obavezno bi bil karavan... Nikaj drugo nidam niti gledal! Ali ovo mi fakat nije lepi auto! A i plin je mi je na mojih 7-8 tisuća godišnje neisplativ! Ne isključujem mogućnost ds sam kreten i da ne razmisljam objektivno, ali zapel sam za Stilo sa 3 vrata i nikaj drugo niti ne gledam!

odin

Pozdrav svim Stilistima  :)

Situacija je slijedeća. Volio bih da nekad pred zimu zamijenim svog Puntača za Stila. Tačno tada će mi biti godina kako sam počeo voziti. Razloga za zamjenu je više.

Prvi razlog je ponuda za prodaju Punta i onda bih na tu cifru malo doplatio i uzeo šta mrvicu bolje, a po mogućnosti i malo novije.

Drugi razlog je trenutni auto. Uzeo sam ga tek uvezenog i od tada sam promijenio skoro sve osim motora. Odmah je promijenjeno ulje i uraÄ'en mali servis, a nakon toga mjesec kasnije i kompletan veliki servis. Zamijenjeno je joÅ¡ Å¡toÅ¡ta, gume, instrument tabla, postava mjenjača i ona kugla, USB radio, uraÄ'ena limarija na podu i ponegdje na karoseriji, kočnice, servo motorić, set kvačila itd. Mada je motor odličan. Dakle, svaÅ¡ta se tu dalo popraviti. Punto je 1.9 JTD SX 2001 g. i volio bih sada uzeti Stila takoÄ'er sa JTD motorom, jer sam i pored svega bio zadovoljan nekim drugim stvarima, recimo s cijenom dijelova i potroÅ¡njom  :)

Pa ako ima nekog ko je prešao sa Punta na Stila ili generalno da je imao priliku uporediti Stila s Puntom ili sličnim autom te klase molio bih da mi kaže da li je ovo dobra opcija. Volio bih uzeti malo veći i komforniji auto. Da li je po tom pitanju Stilo šta čvršći i udobniji od Punta, s obzirom da je malo viša klasa? Konkretno kod Punta je limarija ko papir.

Neke od problema vezane za Stila sam već našao, recimo Airbag failure kod modela do 2004 godine, i to da gledam dobar primjerak. Dao bih nekih 2400-2500 eura za dobro očuvanog Stila, naravno, sve ću provjeriti detaljno vožnjom i tehničkim pregledom.

Zahvaljujem unaprijed  :)

dinko1981

Ako ti se bacaju pare koje si uložio u punta onda ga prodaj, jer ćeš sve morat ponovit sa Stilom, pričekaj još godinu - dvije da se punto koliko toliko amortizira a onda možeš kupit i nešta novije jer naći stila koliko toliko dobrog a dizela je dobitak na lutriji.

Stilo M

Stilo je itekako klasa vise
Da se nac jtd 115hp u dobrom stanju ali taj mozda malo vise kosta
Do 2004 su imali musica po pitanju elektronike,ljepljive plastike itd..,poslije 2004 su se sredili
Letva volana im je boljka,zadnji seleni na mostu, balans stangice jednom godisnje odlaze

Sa malim ulaganjem da se auto dovede u tip top imas super auto
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

odin

Planirao sam novije od 2003. pa ću probati nešto naći.
Nisam niÅ¡ta definitivno odlučio, krajem godine ću vidjeti kako stvari stoje, ako mi Punto bude pravio joÅ¡ nekih većih problema, onda ga mijenjam zasigurno. Å to se stanja tiče, mislim da mogu prepoznati baÅ¡ loÅ¡ primjerak, jer sam recimo vidio svakakvih Punta, od krÅ¡eva do jako dobro očuvanih. Moj bi bio negdje izmeÄ'u. Ovo auto nisam ja birao, ali da je bar pregledan s donje strane ne bi ni bio kupljen.

Hvala puno na savjetima  :)


stilista

razlika izmedu stila i punta je poprilicna od opreme, komfora, opcenito osjecaja u voznji.....ali mislim da se za te novce neces previse usreciti....