Punto mk2 - tvorničko daljinsko zaključavanje

Autor sancho, 13 Veljača 2014, 21:17:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ivan84

A moguće je, još mi je urar rekao da je morao nešto čistit oko ili ispod tog prekidača, da se dosta prljavštine navuklo unutra. Koliko skidanje kleme može pomoć? Možda mu se nešto zblesiralo?!

ccm

Bok,

ja imam isti problem... Lampica na kljucu svjetli normalno, ali brava ne mrda. A radilo je ok, pa sve slabije i slabije... Jel zna netko gdje ej prijamnik od centralnog u autu?? Mozda gubi kontakt negdje.
Nebu mene niko v mojoj koruzi...

ivan84

Kod mene je bio problem u onoj gumi iznad prekidača na ključu, ona dio koji stisneš, poderala se pa nije dobro hvatao, nakon što sam ubacio komadić tanke plastike u onu rupu u koju ulazi prekidač proradilo je.

Josip82

Pozdrav,novi sam na forumu pa vrtim postove i vidim da imate problema s daljinskim....prilikom izmjene baterije nova se mora aktivirati tj.na njoj pise 3V ali svaka ima najmanje 3,2V i komp je nemoze ocitat lampica svjetli ali ne radi daljinsko.treba na kratko napravit kratki spoj na bateriji i spustit je na 2,8V i trebalo bi sve radit.....nadam se da ce savjet nekom dobro doc...

josssip

To nema nikakve veze sto si napisao.. ako je daljinski ispravan i dalje nece da radi ,treba daljinski prijaviti dijagnostikom, jedino sto za to treba pin od kljuca.. Tj. Ona kartica s kodom

Sent from my Titans2_DG700 using Tapatalk


Josip82

Bavim se time godinama tako da znam o cemu pricam...i masu drugih vozila rade na isti nacin suzuki,toyota itd...jedino grupacija vwuz to ima jos shemu s bravicom i da ne davim sta jos.....

josssip

 I kazes komp ne moze ocitati bateriju.. Ajd dobro :-D

Sent from my Titans2_DG700 using Tapatalk


cicili

ajd da ne otvaram novu temu posto vidim da ljudi ovdje imaju istih problema kao i ja ali nitko jos nije napisao nikakvo rješenje za problem.

naime daljinsko mi radilo sasvim normalno, izadem zakljucam auto, izlazim iz kafica nece otkljucat.. :82:
kljuc mi nije pao da kazem mozda se razbio, lampica uredno svijetli, reko garant baterija iako cudno jer nije zezao hvatao je uredno do tada.
sutra stavim novu bateriju medutim opet isto.

je netko uspio rijesit problem i odakle krenuti?

josssip

trebas karticu s kodom i onda ukodirati kljuc ponovno i radit ce :)

Poslano sa mog Titans2_DG700 koristeći Tapatalk


cicili

karticu imam negdje. a kome odvest da to obavi i zasto do toga dolazi?

josssip

do kljucara negdje odes :)

Poslano sa mog Titans2_DG700 koristeći Tapatalk


ccm

Probaj prvo s baterijom, a mozda ti je i kumb riknuo.
Meni na starom kucistu kljuca je isto lampica zasvjetlila, ali jako kratko. I nije se otkljucavalo nist.
Na novom kucistu i sa novom baterijom kad stisnem gumb i drzim, lampica zasvjetli pa se ugasi, pa opet zasvjetli i tako u nedogled. Dal tebi isto tako radi?

Malo mi je glupo da se kod sam od sebe izbrise, pa taj rfid u kljucu bi trebao bit vijecan, a i kolko znam on se neda reprogramirat, nego ti treba novi taj rfid, a moras komp na autu programirat, kaj ne?
Nebu mene niko v mojoj koruzi...

josssip

izgubi sinkronizaciju s autom i onda auto vise ne reagira iako je kljuc ispravan, odes kod kljucara sve ce ti reci, odmah moze pogledati dali kljuc salje signal, ako salje samo se ponovno programiraju kljucevi i sve radi..

jedino ponesi sve kljuceve posto oni koji nisu prisutni kod programiranja vise nece ni paliti.. :)

bar 10ak puta sam tako napravio

Poslano sa mog Titans2_DG700 koristeći Tapatalk


cicili

ma kljuc radi savrseno sto se tice gumba i lampice, baterija zamjenjena, kleme odspojene ali nista ne pomaze, izgleda da cu morat na programiranje a to u puli pojma nemam kome da odvezem.  :ljut5:

postoji li kakva sansa da daljinsko ima neki svoj zasebni osigurac pa da je izgorio nekim cudom? jedino jos njih nisam pogledao.

cicili

kad sam kupio auto sa njim mi covjek u maloj kuvertici dao karticu sa kodom za radio i dvije kartice plave na kojima je nacrtan kljuc i na svakoj pisu razliciti electonic code i mehanical code.
dali su to dvije kartice za dva kljuca (jedan ima daljinsko drugi ne) ili su to dvije kartice od dva razlicita auta i kako da povezem karticu sa kljucem?