Kako znati koji nosač zamjeniti?

Autor drazenJTD, 14 Veljača 2014, 01:06:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

aquarius017



Čemu služi ovaj nosač, gdje se nalazi?

dgudan

To bi bio donji nosač, dio donjeg
---tajna Ĺživota je Ĺživjeti opasno---

aquarius017

Ovo pitam jer, iako sam zamjenom nosača ispod akumulatora eliminira skoro sve vibracije unutar kabine, ponekad u leru zašuška onaj poklopac gornjeg pretinca ispred suvozača. Možda bi trebao promijeniti i onaj nosač ispod posude vode, samo ne znam kako izgleda, ako neko zna ili makar OE broj da vidim cijenu i naručim

sent from my HTC


dgudan

Pa nekoliko postova prije sam si stavio sliku tog ispod posude za vodu a ja sam u jednom postu dao njegov broj a u drugom cijenu...
---tajna Ĺživota je Ĺživjeti opasno---

aquarius017

#49
U leru se sitno sitno čuje nekakav metalni zvuk, čini mi se iz prostora ispred suvozača. Kad stisnem volan rukama, zvuk nestane. Desni blatobran takoÄ'er vibrira, kad ga pritisnem, Å¡uÅ¡kanje prestane. Da li je onaj nosač ispod posude za vodu, remen, remenica, neki ležaj vrag će ga znat... Morat ću opet kod meÅ¡tra

sent from my HTC

aquarius017

Ko je ono reka da kad voziš fiat ne triba ti hobi :-)

sent from my HTC


Nokica

Ja sam mijenjao ovaj iz posta od aquarius017.Cijeli auto se tresao na leru ko alkić.UtvrÄ'ivanje ispravnosti:1.Auto na dizalicu 2:Dobar pajser u ruke 3.Podboltaj ga i cimaj gore-dolje pa ćeÅ¡ sve vidjeti.Poz..

draĹžen

Kako stilo upce treba izgledati kad je nov? Pri tome mislim na tresnju unutrasnjosti. Jucer bio na servisu i moj meho u kojeg pomalo gubim povjerenje kaze da su svi nosaci uredni i da je to tako. Meni trese u unutrasnjosti. Kao golf 2 dizel. Hm.  Sjedalo drhti,vibracije svugdje. Hauba drhti..

draĹžen

Bio kod mehe. Otisao je i moj ispod aku. U tokicu 1100 kn. Užas

aquarius017

Citat: dražen  u 26 Kolovoz 2014, 15:05:57
Bio kod mehe. Otisao je i moj ispod aku. U tokicu 1100 kn. Užas
Imaš za 400kn, ja stavio, razlika nebo-zemlja, samo da se sjetim di sam ga kupio

draĹžen

#55
Našao sam za 400. Tu u sk "SISAK AUTO". Ako kome treba. Dečki su jako usluzni. Danas popodne idem na promjenu. Javim kako ce biti kad ga stave.

draĹžen

Stavio novi akron iz ovog posta. Ispod akumulatora. Sad troduplo manje trese. Mislim da stilo ni ne moze kao neki pug 307 ili c4 hdi malo tresti ali jako sam zadovoljan. Ovo je bilo za poluditi. Retrovizor,hauba,prozori su tutnjali.

dgudan

Jesi provjerio onaj na kontra strani ispod tekućine za stakla?
Ako ti je masan ili oko njega masno otišao je i on. Vjerojatnost je dosta velika da je otišao i taj jer le on "hidraulični" i ako je dugo sve bilo na njemu...
---tajna Ĺživota je Ĺživjeti opasno---

draĹžen

Rekao minje majstor da je i on malo nalegao ali nije jos za zamjenu. Mislim da cu i njega cim naÄ'em povoljno. Raspitati cu se iduci tjedan za cijene. Taj je i lakse za zamjeniti. Jesi li ga mozda ti mijenjao? Koliko kosta ako ima itko info? Smanjile se vibracije nakon toga?

dgudan

Ja ga na žalost još nisam promjenio. A trebao bih pod obavezno jer mi je procurio i otišao.
Našao sam isto od Akrona i koliko se sječam cca 800 kuna sam dobio predračun za njega.
Ako nisi prolistao cijelu temu prolistaj, ponuda je od gore navedenog trgovca a dolje niže sam napisao njegov broj-šifru dijela.
Trenutno sam na terenu pa ako se ne snaÄ'eÅ¡ u meÄ'uvremenu, kad se vratim, potražit ću ponudu poa ti je mogu mailati da imaÅ¡ sve podatke.
Inaće, pošalju ti ga na kućnu adresu...
---tajna Ĺživota je Ĺživjeti opasno---