Novi Bravo-dijelovi i cijene

Autor get, 08 Ožujak 2014, 20:59:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

ccm

Za free? TO je stvarno super onda?
Meni je Karic vrh u Zagrebu. Oprali su mi auto, dolijali sve tekucine, detaljno mi objasnili sve kaj su radili, sve za free. Dobio sam natrag i visak ulja.
Jucer sam trazio ponudu za veliki servis, tip me za 20 minuta nazvao, sve mi objasnio i jos poslao ponudu sa listom dijelova na mail. (dal moram napominjat da se Autocommerce recimo nije ni javio jos)

Uglavnom  :ok: za Karice :)
Nebu mene niko v mojoj koruzi...

AntonioK

da besplatno samo sam malo goriva nadolija linea je super za opušteno vozikanje

get

Citat: marloz  u 14 Svibanj 2014, 10:46:10
malo pretjeruješ ... pa ni u audiju ni volvu ne podmazuju šarke ... mislim da čak ni u mecedesu u stuttgartu to ne rade lol

Ako uspijem iskopati opis servisa Mazda vozila, tamo lijepo piše što i kad se podmazuje.

get

AntonioK

get imaš pravo brat mi vozi mazdu u servisu samo što mu auto ne operu

get

Drugi par rukava je što naši servisi naprave odnosno ne naprave. To je djelomice zbog toga što su se prije 10 godina auti prodavali uz pecivo, i to je razbahatilo servise.

Sada se opet moraju okretati kupcu, jer nema toliko novih auta, pa im i promet pada, a tu do izražaja dolazi kvaliteta pojedinog servisa.

george

Pozdrav!!!
Evo ljeto nam je pred vratima, stizu nam suncani i vruci dani a ja ljeti ne mogu koristiti garažu.
Pošto necu svaki dan voziti mog limenog ljubimca, zanima me gdje bi mogao nabaviti "pokrivac" za njega (ceradu) ili nesto sl. Da li ima orginal za brava ili ima neka univerzalna?
Unaprijed HVALA!!!!
:resp

george

dobra je ova protiv tuce, ali skupaaa :kmeee :kmeee

hvala puno, uzet cu jednu samo da mi sunce ne pici direkt na auto
HVALA!!!

AntonioK

Citat: george  u 05 Lipanj 2014, 11:36:21
Pozdrav!!!
Evo ljeto nam je pred vratima, stizu nam suncani i vruci dani a ja ljeti ne mogu koristiti garažu.
Pošto necu svaki dan voziti mog limenog ljubimca, zanima me gdje bi mogao nabaviti "pokrivac" za njega (ceradu) ili nesto sl. Da li ima orginal za brava ili ima neka univerzalna?
Unaprijed HVALA!!!!
:resp
NEKI DAN MI JE ULETIJA LETAK OD KONZUMA (čini mi se )DA JE BILA TA CERADA 50kn,A IMAŠ IH U INTERSPARU

george

Neki dan se vozim, kad temperatura naglo skocila do maksimuma upalio se alarm...... Sreca u nesreci je sta mi je naletilo prosirenje pa sam odmah stao i ugasio auto.Blokirala vodena pumpa,slomilo natezac remena, rastopilo plastike koje zasticuju remen, a sta je naj gore nije se cuo nikakav zvuk ili lupanje prije toga :Ä'izs:
Na kraju je sve "dobro" ispalo, nekih 3000 kn, a moglo je bit i vise i gore... Kad sam kupio auto mehanicar mi je rekao da su pumpa i remen novi, a nakon 8000 km mi se ovo dogodi. Uf, ja mislim da sam dobro prosa  :good:

P.S.: kad ce bit neki skup u okolici Splita  ;D ;D

Puntigamer

Jel ti mehaničar reka da sad česće provjeravaš posudu s rashladnom tekućinom?

na jednom natapkano tapatalkom

george

Vode je bilo, nego nije bila pumpa orginal. Cuo sam od par ljudi koji voze fiate da ima problema sa zamjenskim pumpama.

marloz

Citat: george  u 07 Lipanj 2014, 12:11:52
Neki dan se vozim, kad temperatura naglo skocila do maksimuma upalio se alarm...... Sreca u nesreci je sta mi je naletilo prosirenje pa sam odmah stao i ugasio auto.Blokirala vodena pumpa,slomilo natezac remena, rastopilo plastike koje zasticuju remen, a sta je naj gore nije se cuo nikakav zvuk ili lupanje prije toga :Ä'izs:
Na kraju je sve "dobro" ispalo, nekih 3000 kn, a moglo je bit i vise i gore... Kad sam kupio auto mehanicar mi je rekao da su pumpa i remen novi, a nakon 8000 km mi se ovo dogodi. Uf, ja mislim da sam dobro prosa  :good:

P.S.: kad ce bit neki skup u okolici Splita  ;D ;D

to se meni isto desilo samo sa puntom - kazaljka na crveno iz čistog mira samo su meni morali tokarit glavu itd a račun cca 4500 kn ... jel možda radiš servise u autocommercu tamo prema sirobuji ??

george

Nisan, nego u jednoga lika na mejasima