Novi Bravo-dijelovi i cijene

Autor get, 08 Ožujak 2014, 20:59:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

AntonioK

Citat: get  u 30 Listopad 2014, 11:31:11
Evo danas sam dobio nekakav odgovor od NGK vezano za promjenu svjećica IKR9F8 u IKR9J8

there were changes in the specifications of the spark plug.

Unfortunately, we can not call the details for product protection.

The current assignment for the vehicle indicates what modell you can build in. 

to je neki njemačko-engleski

Dok ovi u servisu još uvijek prodaju F8.

Mislim da ću sam kupiti ove J8 pa neka te ugrade.
Iako mislim da je ovo bitnije za multiair mašine.

na koliko minjaš svičice?
meni su u sewrvisu rekli svakih 40-tak tisuća km

get

na 30 000km sam prve, odnosno nakon 3 godine.

Sada sam na 54 000km (tri godine nakon izmjene prvih) i planiram ih uskoro promijeniti, ili najkasnije u proljeće.

Teško je doći do neke info oko svjećice, ali sam vidio na nekom .de forumu di je lik na multiairu na puntu ima dvije F8 i dvije J8, i ove F8 su mu radile probleme. Cilindar se pregrijavao, tako nešto.

AntonioK

koliko koštaju te J8 i di ih ima kupiti?

možda je kod nih duži interval izmjene???

get

Tokić/AutoKrešo itd.

Mislim da F8 i nema za kupiti osim u Fiat-u.

Cijena cca 120-130KN komad.

dankozg

Prije tri mjeseca su meni u Auto Kreši rekli da su F8 zamijenjene s J8 i da ih više nemaju u prodaji F8.

marloz

there were changes in the specifications of the spark plug.

Unfortunately, we can not call the details for product protection.

The current assignment for the vehicle indicates what modell you can build in. 

to je neki njemačko-engleski

:rofl

AntonioK

...eto došlo vrime za izmjenu prednjih pločica i kočionog ulja (55 tis.) odluka je pala na TEXTAR
   KAŽU DA JE :super:

get

Po kojoj cijeni su pločice?

bubinho

meni su zadnje na običnom 1.4 bile trw, za prednje se pohabala oznaka pa neznam..

uzeo sam trw prednje i zadnje, s popustom platio oko 550kn

AntonioK

Citat: get  u 13 Studeni 2014, 10:35:19
Po kojoj cijeni su pločice?
pločice,ulje kočiono i izmjena 488,00kn

robert_zd

Pozdrav ekipa. Evo prije koji dan sam postao vlasnik brava 2.0 mjet ,ima 135 tkm i odma planiram raditi veliki servis i izmjena ulja,neko mi kaže trebalo je radit na 120 netko tek na 150 a po knjizi mislim piše 140. Jučer sam pitao za cijenu u ovlaštenom u Zadru i ponuda je 3400 kuna. Vaša iskustva,jeli to puno il je to ta cijena.

get

Uz kilometre imaš i vremensku komponentu, koju ljudi iz nekog razloga zanemaruju.

Cijena od 3400KN može biti i puno i malo, dok se ne vidi ponuda i što je sve uključeno u nju, teško da ti netko može reći u koji galaktičku domenu to pripada.

Sonic

Dosta novaca..Ja sam svoj radio u AutoEvolution-u.
Puno jeftinije od 3400, kompletan veliki servis sa svim filterima, rolicama, uljima itd itd..      www.facebook.com/autoevolutionhr
Sve brand dijelovi contitechitd itd, ali  su u ZG županiji tj Dugom Selu   :wip

Citat: robert_zd  u 26 Studeni 2014, 23:59:26
Pozdrav ekipa. Evo prije koji dan sam postao vlasnik brava 2.0 mjet ,ima 135 tkm i odma planiram raditi veliki servis i izmjena ulja,neko mi kaže trebalo je radit na 120 netko tek na 150 a po knjizi mislim piše 140. Jučer sam pitao za cijenu u ovlaštenom u Zadru i ponuda je 3400 kuna. Vaša iskustva,jeli to puno il je to ta cijena.
KupiĹÄ,, JTD, chipaĹÄ,, i strahota kako ide.
Odmah nekako ĹživneĹÄ,,, ljepĹÄ,,e se Ĺživi :-)

robert_zd

Auto je staro nepune 4 godine,znači otvorena cesta i tuci kilometre, ali želim to minjati neovisno o godištu auta jer onda znam da sam miran kad to izmijenim. A ponudu nemam u sebe jer je covik bija zauzet te mi je preko telefona nabroja što mijenja. Znam da je spomenija i da antifriz mijenja,stavlja novi, znači i tu se naplati nešto umjesto da se ovaj stari iskoristi,neznam jeli to praksa sa svim servisima,ulje i filter ulja vjerojatno dodje 600kn u ovlaštenom jer sam za starog brava 1.6 benzinca plaćao samo ulje+filter 550 kuna. A djelove sam reka samo orginal. Imam još jednu opciju za pogledati odi u Zadru pa ću otići pitati (neovlašteni)

get

Da, antifriz se mijenja zajedno sa pumpom. To nije neki trošak. 3 litre max 150KN + 3 litre vode ako je tank 6 litara.

Filter goriva? jel ide ili ne?

Koliko te za ruke traži?

Ali ako je samo razvod plus ulje i plus filter ulja, onda je 3400 puno.
Nemoj nasjedati na te telefonske ponude, slobodno zatraži i e-mail-om, ili odi do njih pa nek ti isprintaju ponudu. Osim ako financije nisu problem, onda ti je svejedno.