Novi Bravo-dijelovi i cijene

Autor get, 08 Ožujak 2014, 20:59:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

robert_zd

Ne ide filter goriva,mijenjan je servis prije. Cijena je sa rukama 3400,same ruke neznam bez ponude. Kad dobijem ponudu stavim odi,sutra ću dobit i drugu pa ću reći razliku u cijeni. Nije problem u financijama,imam za servis bez problema,ali zašto bi platija recimo 500 kuna više ako mogu jeftinije proć,da je razlika 200-300kn ovlašteni -neovlašteni se nebi ni mislija,odma odeš u ovlašteni i riješim sve.

get

Ma naravno.

I kod ovlaštenih te cijene variraju. OK, možda je u Zadru manja konkurencija, ali znam kako je u Zagrebu.

I da, male su razlike od fušera do ovlaštenog, gdje još dobiješ 3 godine garancije ako ideš na original dijelove.

Neke cijene već imaš i na ovoj temi pa da znaš neki okvir.

AntonioK

Citat: robert_zd  u 27 Studeni 2014, 13:42:23
Ne ide filter goriva,mijenjan je servis prije. Cijena je sa rukama 3400,same ruke neznam bez ponude. Kad dobijem ponudu stavim odi,sutra ću dobit i drugu pa ću reći razliku u cijeni. Nije problem u financijama,imam za servis bez problema,ali zašto bi platija recimo 500 kuna više ako mogu jeftinije proć,da je razlika 200-300kn ovlašteni -neovlašteni se nebi ni mislija,odma odeš u ovlašteni i riješim sve.

u zadru imaÅ¡ 2 ovlaÅ¡tena servisa razlika u cijenama je velika.
   ima joÅ¡ neÅ¡to jedan od ovlaÅ¡tenih servisera kupuje ili nabavlja od AK-INEJ i zato je malo skuplji

jtd165

jučer kupio prednje kočione pločice TRW 380 kn sa popustom za gotovinu.

robert_zd

Evo imam cijene servisa, znači ovlašteni mi mijenja, zupčasti,stazni remen,pumpa vode,antifriz ulje i filter ulja 3400kn a neovlašteni isto to orginal + kaže neku vanjsku distribuciju, vanjski neki natezač, neznam što je ta vanjska distribucija i cijena je 4000kn,može netko napisati što je sve moguće mijenjati i što ta vanjska distribucija ne spada pod velikim servisom?

get

I dalje je teško išta reći jer nije secirano.

OK, moj je T-JET, ali baci oko na ovu temu

http://fiatisti.hr/forum/index.php?topic=31315.msg566936#msg566936

Sad, treba vidjeti cijene materijala, jel ajmo reći to je više manje fiksno, ali računaj na regularnu cijenu -10% za gotovinu.

A cijena radnog sata i normativ je nešto sasvim drugo.

robert_zd

Evo danas sam napravija veliki servis. Djelovi su: Zupčasti remen, Natezač,Ležaj, pumpa vode,stazni remen,antifriz,filter ulja , i ulje. Sve kupljeno preko ovlaštenog servisa. Cijena 3000 kuna a radio mi poznanik mehaničar i uzeo 200kn za ruke. Znači nije neka razlika u cijeni ovlašteni vs neovlašteni. Samo što sam odi bio uz čovika i vidija što mi se radi po autu.

dinko1981

Neznam, uÅ¡tedio si 200kn zato jer ti je radio frend ali s obzirom da kad je u pitanju garancija svi se vole izvlačit kad do toga doÄ'e a sad imaju jedan argument viÅ¡e da te muljaju ako neÅ¡ta rikne jer oni nisu ugraÄ'ivali a 3 godine je dosta duga garancija

robert_zd

Istina,a računam da i doÄ'e do neke greÅ¡ke bi teÅ¡ko izvuka neÅ¡to od njih,a i nadam se da neće nikad zatrebati :) Uglavnom malo mi je draže ovako jer se ugodnije osjećam kad mi poznata osoba radi auto,dok u ovlaÅ¡tenom,konkretno odi u Zadru sam održava starog brava i nikad nije bilo problema,ali zbog opsega posla u ovlaÅ¡teni servis dovezem auto ujutro i nazove me popodne da dodjem po njega samo radi izmjene ulja,znači 30 minuta posla ja bez auta cili dan :(

huby

Pozdrav ekipi :formula:
Trebao bih promijeniti prednje diskove i pločice pa molim iskustva , preporuke i cijene
Unaprijed hvala :resp :beer:
T-jet 110kw

AntonioK

Citat: huby  u 22 Siječanj 2015, 09:51:12
Pozdrav ekipi :formula:
Trebao bih promijeniti prednje diskove i pločice pa molim iskustva , preporuke i cijene
Unaprijed hvala :resp :beer:
T-jet 110kw
textar pločice. kočiono ulje 488,00kn ne cvile ne ostavljaju crnilo po felgi :good:
       prednje diskove nisam minjao ,pa neznam

get

Spremam se na slijedeći servis na 60 000km i 6.5 godina.

Ono što me je iznenadilo u ponudi, cijena zadnjih disk pločica je 650KN (-10% na gotovinu)

Zanimljivo je kako i cijena filtera ulja raste 122KN (-10% na gotovinu), tako da i dalje ide moj purflux za 64 kune kupljen u tokiću na popustu.

Vidjet ćemo što ću iskombinirati.

Vjerojatno moje ulje i filter ulja . . .

Puntigamer

Ja danas minjam svicice NGK IKR9F8 , dobio sam ih po 111kn.

Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk

get

Puntigamer

F8 ili J8?

natipkano tapatalkom na jednom