Novi Bravo-dijelovi i cijene

Autor get, 08 Ožujak 2014, 20:59:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

MADmax23

a to da.to se isplati.makar mene se sa popustom izasle 540kn (nezz sada koje tocno marke ali mislim orginal) ali sa popustom

Mike20

Da, za dizla su jeftinije i ima ih kakvih hoćeš. Za t-jeta uopće nema zamjenskih, samo original, zato valjda i je takva cifra originsla

AntonioK

Mike20

Misliš na ove crne farove od Crome?
Da, pašu.
Mislim da ih je netko stavljao na Bravo, Miha možda

Stilo M

PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

punto1976

Å¡ta su ti farovi izblijedili?

MADmax23

btw da se i ja ubacim.
dali je tko cistio lecu?
ako da kako i sa čim?

AntonioK

Citat: punto1976  u 24 Svibanj 2018, 22:29:51
Å¡ta su ti farovi izblijedili?
Nisu,nego razmišljam da napravim mali facelifting

Mike20

punto1976

Ručica mijenjača 135 funti. bolesnici. nije loša cijena na akciji, ali to isto sam napravio za 450 kn, obadvoje.

Mike20

Sumnjam da je ikad bila 135 funti  :grin:

Još malo cijena za t-jet.

Potisni ležaj:

-original u FIat servisu 1667kn, minus jadnih 10% popusta,isto kod njih TRW 1134-105, Valeo 2500kn
-Autokrešo, Tokić, Intercars i slični nemaju uopće originala, Valeo 1400kn, TRW nekih 800, svi nude "odličan" LPR po 600kn

Na shop4parts.uk (dalje u teksu S4P), original potisni 880kn

Donji nosač motora-Original u Fiat servisu 695kn, ostali dućani ih nemaju, S4P cijena 280kn
Lijevi nosač kod getribe-Originial u Servisu 928kn, S4P 430kn, ostali nude Lemfordera po 400tinjak kn.

Dakle, englezi će na meni zaraditi, a ja proći skoro 2 puta jeftinije s originalima

Jedino nisam kontaktirao AnÄ'ela iz Lagerosa, ima ko broj?

punto1976

sumnjam da može i on nešto jeftinije ponudit

Puntigamer

Al kod Lagerosa je lakše i jeftinije realizirati možebitnu garanciju za proizvod.

Poslano sa mog HTC U11 koristeći Tapatalk

Mike20

Isto ti dodje. U servisu je recimo garancija godinu dana na potisni ležaj ako sam ugraÄ'ujeÅ¡, ili 3 godine ako oni ugrade.

punto1976

jedino Å¡to rad naplate, a dijelovi su u garanciji.
normalno da nitko ne želi skidat dvaput getribu besplatno, recimo. ali ne bi se trebalo ništa drugi put naplatit.