Novi Bravo-dijelovi i cijene

Autor get, 08 Ožujak 2014, 20:59:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 14 Gosti pregledava ovu temu.

niko33

Ja sam sad malo naluknul 52 eura plus dostava,nije puno,-febi blistein

Poslano sa mog Lenovo P1ma40 koristeći Tapatalk

danijel044

Ima tko iskustva sa Lassa gumama?

Boxer

Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

Mike20

Jel zna netko kak se zove točno, ili OEM broj ili što o već, cijenu za lajtung koji ide sa glavnog hidrauličnog cilindra kvačila kod papučice do pomoćnog cilindra u getribi, ima na sebi na početku par namotaja ko spirala?

topolino

Pogledaj kod firmi koje se bave hidraulikom i izradom cjevi, mogu li oni napraviti. Novi dio nece biti jeftin. I nesmije biti od bakra.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

g3ar

https://fiat.7zap.com/en/ pogledaj ovdje, takoder ima za druga vozila (samo umjesto fiat upisi npr: lancia)
<3JTD

Mike20

Citat: topolino  u 16 Srpanj 2019, 12:53:45
Pogledaj kod firmi koje se bave hidraulikom i izradom cjevi, mogu li oni napraviti. Novi dio nece biti jeftin. I nesmije biti od bakra.

Mislim da tak i bude, blizu mi je firma koja to radi.
Nigdje na slikama po raznim nazivima nisam našao takav oblik lajtunga

Citat: g3ar  u 16 Srpanj 2019, 13:02:19
https://fiat.7zap.com/en/ pogledaj ovdje, takoder ima za druga vozila (samo umjesto fiat upisi npr: lancia)

Odlična stranica, hvala

danijel044

Ako tko zna di ima  za kupiti prednji branik  za Bravo ( po mogućnosti u boji vozila  rosso maranello) neka javi....

Jučer naletio na lisicu... :speechless-smiley-038:

danijel044

:ok1:    možda su stradale ove kopče sastrane.  Ali zovem ga da provjerim...

Mike20

U toj boji jako teško ćeš naći. Jedino drugi pa farbanje što je cca 1500-2000kn kako gdje.
Na braniku su samo rupe koje drže kopče, kopče su spojene sa karoserijom i ne skidaju se sa branikom

g3ar

Kako po broju šasije do koda boje? Čini mi se da je boja kao tvog bivšeg Mike a i od Danijela.
<3JTD

danijel044

Uzeo sam na kraju u bosni... drugi branik komplet sa maglenkama i ostalim dijelovima... 200km(800kn)  mislio sam da je to  u boji moga auta (naravno da nije, druga nijansa je u pitanju ovaj "novi" branik puno je svjetliji) i sam sad u potrazi za tocnom bojom od auta.. Gledali kod lakirera od njegova dva kataloga sa bojama nijedan se ne poklapa tocno.

niko33

Po katalozima niti nećete naći,treba po uzorku izmjesat i lakirer treba napravit “prijelaz” na haubu i oba blatobrana. Onda će se vidjet ali daleko manje nego da bojas samo branik-vjeruj mi imal sam iskustvo koje ti ne želim da probaš (idiot mi je pet puta bojal branik jer nije htjel prijelaz napravit-na kraju sam odustal otisel do drugog i taj mi je s onom prvom nijansom lupil prijelaze i super- ja znam da je bojano ali nije vise da se iz aviona vidi)

Sent from my iPhone using Tapatalk

147

Citat: danijel044  u 05 Listopad 2019, 17:20:14
Uzeo sam na kraju u bosni... drugi branik komplet sa maglenkama i ostalim dijelovima... 200km(800kn)  mislio sam da je to  u boji moga auta (naravno da nije, druga nijansa je u pitanju ovaj "novi" branik puno je svjetliji) i sam sad u potrazi za tocnom bojom od auta.. Gledali kod lakirera od njegova dva kataloga sa bojama nijedan se ne poklapa tocno.

https://colorndrive.com/it/vernice-per-ritocco/fiat-bravo?year=&baseColor=RED