Novi Bravo-dijelovi i cijene

Autor get, 08 Ožujak 2014, 20:59:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

AntonioK

dijelovi i rad nema tu puno posla

AntonioK

evo riješen je zupčasti i ostala remenja plus antifriz 1. 750,00 kn
:bravo

get

Možda će nekoga zanimati.

U 6 godina imanja auta (50 000KM) imam slijedeći koštovnik: (ne računajući ovaj zadnji servis ulje, filter ulja, filter klime i disk pločice, kočionu tekućinu)

Servisi: 6520,84KN
Popravci: 3803,44KN
Gume: 3000KN
i računam 50 000KN gorivo (prosjek je uzet 9.5l/100km i cijena litre 10.50KN)
====================================================

cca 10 000KN godišnje + gume + registracija vozila.

andy85

Pozz, ja sam izmjenu zubcastoga, vodene pumpe, zatezace i posao platio 930 kn... Prosle godine na 92000 km....

AntonioK

cupavica lorena

to si platio realnu cijenu servisa,drzi se tog majstora,nije fantazer
ako nemate hobi,kupite fiat

andy85

Zamjenski dijelovi...drzim se tog majstora od kad sam ga kupio, kad su mi u ovlastenom servisu za izmjenu ulja i filtera ulja htjeli naplatiti 1000 kn samo sam se okrenuo, evo prije koji tjedan isti servis 380 kn.... I dobim zamjenjene djelove natrag...

AntonioK

get

Citat: andy85  u 11 Svibanj 2014, 19:34:47
Zamjenski dijelovi...drzim se tog majstora od kad sam ga kupio, kad su mi u ovlastenom servisu za izmjenu ulja i filtera ulja htjeli naplatiti 1000 kn samo sam se okrenuo, evo prije koji tjedan isti servis 380 kn.... I dobim zamjenjene djelove natrag...

toliko doÄ'e i u ovlaÅ¡tenom ako doneseÅ¡ svoje dijelove.

i isto ti vraćaju sve dijelove koje skinu.

andy85

Da a s njihovim dijelovima? Ja sam tolko platio s njegovim dijelovima

get

Negdje oko 445kn.

iako ne znam što ti znači sa njegovim dijelovima? Isto je onda da li ćeš to kupiti dijelove ili on, osim ako ti on za te novce ne uzme sve orig dijelove.

Puntigamer

Što je s garancijom na djelove i rad kod "neovlaštenih" servisera?

na jednom natapkano tapatalkom

get

Pa mislim da za zamjenu ulja i filtera ulja ti i ne treba garancija 😃

a inače, valjda ovisi od servisa do servisa.

meni je cijena sata ista kao god Gige u garaži, tako da je to više manje tu.

Bitnije mi je da se posao napravi dobro, a to mislim da ni jedan servis nije dobar.

ne mislim na sam posao, već na pažnju. Kad su vam u servisu podmazali šarke vrata? O tome govorim, a takvih je jako puno detalja.

marloz

malo pretjeruješ ... pa ni u audiju ni volvu ne podmazuju šarke ... mislim da čak ni u mecedesu u stuttgartu to ne rade lol

AntonioK

bitna je kvaliteta i stručnost i odnos prema kupcu
evo meni nekidan kad sam minjao zubčasti remen i ...dobio sam fiat lineu na koriÅ¡tenje dok ne bude gotov auto  :bravo