Kod original radia

Autor shekmy, 22 Lipanj 2014, 16:18:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

shekmy

Pozdrav svima, dakle nabavio sam originalni radio koji sad kad ga uÅ¡tekam traži kod. a kad je uÅ¡tekan u auto iz kojeg je izvaÄ'en ne traži kod. Pa sad me zanima kako auto zna da radio nije njegov i kako da rijeÅ¡im taj problem?

elak

pa ako traži kod daj mu kod,svaki stilo ima kod karticu koju je večina izgubila ili nije ni dobila ako si kupio polovan auto (tako sam ja proÅ¡ao) .u Osijeku ima majstor koji izraÄ'uje ključeve i on mi je preko svog prenosnog računala spoji na komp auta i pronaÅ¡ao taj KOD. ako ima majstor za ključeve u Osijeku onda sigurno ima i u Zagrebu.150 kn. mi je naplatio a trajalo je 30min.Meni je trebao kod za daljinsko ali taj kod je za sve .

shekmy

Sad vidim da ću i ja tako morati pošto karticu nemam. Hvala na inf.

elak

#3
mislim da se i u ovlaštenom fiatovom servisu može tražiti kod, oni po broju šasije traže u Italiji u tvornici taj kod i naplate preko 1000kn.
Ubiti ti je dobro imat taj kod jer ne znaš kad će ti zatrebat.Moj stilo je 2006 godište i samo od sebe se daljinsko isključilo (u servisu nisu znali zašto) a bez tog koda ne može se ponovno namjestiti da daljinac radi

Prijeko

De ti malo poguglaj i naÄ'i program za očitavanje koda od autoradia. Znam da postoji la ne mogu naći :)

Probaj na ovoj stranici da se snaÄ'eÅ¡ http://www.fiatforum.com/attachment.php?attachmentid=44693&d=1212508167

Baso_1990

kad smo vec kod ocitavanja kodova s cim se to ocitava. jel to isto neki obd kabel i neki softver i koji ako mozda znate??

Prijeko

Radio moraš uzeti vani i na radiu imaš serijski broj pa na osnovu serijskog broja se dobije koda.
Da bi se dobio radio vani,uzmeÅ¡ tvrdu žicu, koja je namojenjena za el. instalacije - za utučnice, debeline 2,5 kvadrata (4 komada ) i gurneÅ¡ ih u one 4 rupe Å¡to su vidne, da se omogući vaÄ'enje radia.

Na netu postoji program al ja sam preÅ¡ao pedesetu i slab sam sa engleskim a vi koji ste jaki, pronaÄ'ite na netu taj program, možda ima i njemački, talijanski,.....