Stilo sa foruma (oglas)

Autor tupi kut, 02 Siječanj 2015, 00:47:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

irv

Točno tako!

kažem, da mi je hitno ili da se želim riješit auta (tipa da je kramp) onda bi stavio i takvu cijenu i čekao da netko zagrize!

Ovako znam da imam dobar auto, neću se žaliti ako ga vozim još godinama i prodajem isključivo za realnu cijenu s obzirom na stanje auta!

aquarius017

Citat: irv  u 19 Ožujak 2015, 10:35:24
Točno tako!

kažem, da mi je hitno ili da se želim riješit auta (tipa da je kramp) onda bi stavio i takvu cijenu i čekao da netko zagrize!

Ovako znam da imam dobar auto, neću se žaliti ako ga vozim još godinama i prodajem isključivo za realnu cijenu s obzirom na stanje auta!

Ja bih ti svakako poželio da prodaÅ¡ auto po cijeni koju tražiÅ¡. MeÄ'utim, danas to ne prolazi. Po meni, nema smisla lupnuti neku cijenu za auto i nadati se uspjeÅ¡noj prodaji. Pa su onda na njuÅ¡kalu sve cijene napuhane. Auto se ili prodaje ili ne prodaje. Da ja prodajem auto stavio bih neku realnu cijenu za koju mislim da mogu dobiti u mjesec-dva. I mislim ga prodavati, i kad to bude (uskoro) stavit ću 3000-3500 eura za Stilo 2004 1.9jtd 136tkm. Da li je to realno? Možda je, možda nije. Vidjet ćemo. Mogu stavit i 4500 uz napomenu da sam u njega bubnuo nove gume, kvačilo i Å¡tajaznamÅ¡ta. Evo jučer u naÅ¡oj Å¡tali Twingo 1997 upravo registriran, servisiran i zategnut ko Severina za 7000kn. A na njuÅ¡kalu ih nema ispod 10-12tkn.

draĹžen

Ja imam zdravog stila 2004 godina. Solidna dynamic oprema i auto je stvarno ok. Po mom misljenju kad bi dobio 3700 za njega mislim da bi skakao od srece. Regan prije 19 dana. Veliki servis napravljen prosoe god. Ovo su sve bajkovite cifre za taj auto. Frend mi kupio novi bravo za 41 tkn. Auto mrak po svemu za stila. Jtdm s 150 ks i 6 brzina. Oprema vrhunska.

aquarius017

alenzg

Citat: dražen  u 19 Ožujak 2015, 12:13:49
Ja imam zdravog stila 2004 godina. Solidna dynamic oprema i auto je stvarno ok. Po mom misljenju kad bi dobio 3700 za njega mislim da bi skakao od srece. Regan prije 19 dana. Veliki servis napravljen prosoe god. Ovo su sve bajkovite cifre za taj auto. Frend mi kupio novi bravo za 41 tkn. Auto mrak po svemu za stila. Jtdm s 150 ks i 6 brzina. Oprema vrhunska.

Da, baš gledam taj Bravo 2007-2008, 150ks Multijet. Ima ih na Njuškalu od 5500 do 10000 ojra. Pa ti budi pametan i reci kolko taj auto vrijedi:)

draĹžen

Ovaj od poznanika je izvrstan. Svi senzori kise svjetla i parkinga rade. Ima 6 brzina i dobru izolaciju. Stilo je za taj auto vojni deutz. 41 tkn je dao

Mairon

Link iz 2. posta.  Å ta se u stilo ugraÄ'ivao tvornički xenon opcija ? Nikad vidio sa tvorničkim, nego sa china xenonom naknadno.

2201m

sve ovisi o tome tko šta traži i tko šta treba !
  a Bravo u top stanju možeÅ¡ sada naći za 5 tisuća eura samo takav !
Stilo je demode kako je jedan kolega napisao..

ako ti se ne žuri pomalo gledaj dok ne uleti neka super stvar.. frend sasvim neplanirano kupio Bravo kao iz dućana od jednog dede i nije požalio ni sekunde....

a auto vrijedi koliko ga cijeniÅ¡ e sad druga priča je tko to može platiti  ;) ;)

stpljen spaÅ¡en  :flag:

:formula:
Fiat je Fiat sve ostalo su automobili.

aquarius017

Stilo otpada iz kombinacije. Idem na Brava, pronjuškati po oglasima što se nudi. Od opreme, mora imati petero vrata, naslon za ruke sprijeda, automatsku klimu i abs. Motor poželjno dizel naravno, ali može i solidniji benzinac, radim cca 12tkm godišnje.

draĹžen

Ako imas novca za bravo,bez razmisljanja ga uzmi. Kakav stilo za 5500 e. Glupost i budalastina.

mjet

Citat: aquarius017  u 20 Ožujak 2015, 11:58:35
Stilo otpada iz kombinacije. Idem na Brava, pronjuškati po oglasima što se nudi. Od opreme, mora imati petero vrata, naslon za ruke sprijeda, automatsku klimu i abs. Motor poželjno dizel naravno, ali može i solidniji benzinac, radim cca 12tkm godišnje.
brava ni nemaš nego sa 5 vrata,a štose tiče aut.klime čitao sam tu na forumu a i čuo da imaju puno problema ,možda bolje ručnu...

draĹžen

Imao sam dosta auta i od svih koji su imali klimu bilo rucnu ili automatsku,najvise sam bio zadovoljan rucnom.ogotovo ako imas a mozes imati velikih problema s motoricima koj usmjeravaju zrak. Na rucnoj toga nema i nema se kaj pokvariti ni zablesirati.

dinko1981

Kod brava je valjda 99 od 100 imalo ili će tek imati problema sa motorićima i plastičnim polugama aut. klime a popravak je skup sport. Tražiti onog koji je to po mogućnosti već promjenio.

aquarius017

Citat: dinko1981  u 20 Ožujak 2015, 14:55:27
Kod brava je valjda 99 od 100 imalo ili će tek imati problema sa motorićima i plastičnim polugama aut. klime a popravak je skup sport. Tražiti onog koji je to po mogućnosti već promjenio.
Da, čitao sam ovdje na forumu da zna bit problema s tim motorićima. Al meni nema do automatike :-)

2201m

sretno u potrazi !

podijeli s nama ako budes išao gledat kojeg i naravno ako i preuzmeš ! ;)

:boss
Fiat je Fiat sve ostalo su automobili.