Novi Bravo - Koji auto nakon Bravo-a?

Autor get, 08 Siječanj 2015, 12:29:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 10 Gosti pregledava ovu temu.

AntonioK

Citat: get  u 14 Siječanj 2015, 14:03:13
A mislim, imaju ovaj američki priljev, ali i to je nama nedostižno . . .

Iako i dalje o Fiatu mislim sve najbolje.

Postajemo toliko rijetki na cesti, tako da meni doÄ'e kao da i vozim Ferrari :)

Pogotovo tu mislim na Bravo :)

kod mene nisu rijetkost ima ih svaki dan sve viÅ¡e i čak čokoladnih

dabar22

Da imam novaca vjerovatno bih opet vozio Mercedes, a pošto se to neće dogoditi mislim da ću ostati na Fiatu i to nekim jeftinijim modelom, rabljenim naravno, koji će doći iza ovog trenutnog brava i grande punta...

AntonioK

Citat: dabar22  u 15 Siječanj 2015, 22:56:41
Da imam novaca vjerovatno bih opet vozio Mercedes, a pošto se to neće dogoditi mislim da ću ostati na Fiatu i to nekim jeftinijim modelom, rabljenim naravno, koji će doći iza ovog trenutnog brava i grande punta...
dabar22 misliš ljudi koji voze mercedese.bmw.audie...da imaju novaca
čisto sumljam

dabar22

Naprotiv, voze ga i oni koji imaju novaca i oni koji nemaju ali se vole pokazati da kao imaju,a zapravo sirotinja kao i većina Hrvata voze c,e klasu sa čelavim gumama jer nemaju za nove 17 cola :skartoc
Da imam novaca  kao njemci,Å¡vicarci da vozio bih Mercedes jer je vrhunski, a poÅ¡to nemam Fiat Punto, Bravo su odličan izbor kada gledate uloženo\dobiveno pogotovo kao rabljeni auto kada kupujete...

buzz11

Nemaju svi svicarci i njemci novaca za vozit mercedes  :no2: ja sam u svici pa ne vozim mercedes, a imam jako dobra primanja. vozim fiat bravo. jednostavno volim talijanske aute.
Ex: AR 33 1.7 16V, Fiat Brava 1.4 12V, AR 156 2.4 10V
Trenutno: AR 147 1.9 8V, Fiat Bravo 1.4TB MultiAir Sport 140, Audi A3 2.0 TFSI

nash

Šta mislite o modelu 500x kao sljedećoj kupovini poslije Brava? Sličnih su dimenzija, solidno izgleda (subjektivno mišljenje) i ima više prostora.
Fiat Bravo 1,6mjt

dmarovic

Citat: dinko1981  u 14 Siječanj 2015, 20:07:37
Koliko sam skužio novi bravo se sad nudi samo sa 1.6jtd motorom i jednim paketom opreme na koji se može nadodat par stavki dodatne opreme i to je sve. Tu ne računam eventualne druge modele sa lagera. Čini mi se da je pitanje dana prestanka proizvodnje, a i puntu su srezali ponudu motora. Barem sam to zaključio po službenim stranicama Fiata u Italiji i Njemačkoj.
Bravo se nazalost prestao proizvodit proslo ljeto :(

get

Citat: nash  u 18 Siječanj 2015, 14:32:19
Šta mislite o modelu 500x kao sljedećoj kupovini poslije Brava? Sličnih su dimenzija, solidno izgleda (subjektivno mišljenje) i ima više prostora.

Pa meni to na papiru izgleda dosta manje

http://m.autoklub.jutarnji.hr/article/?article-id=1149

Ako je tu sve dobro navedeno.
Kraći je i ima manji prtljažnik

buzz11

500x je manji od Brava. Bravo i dalje ima najveci prtljaznik u toj klasi auta i definitivno najvise prostora u unutrasnjosti.
Ex: AR 33 1.7 16V, Fiat Brava 1.4 12V, AR 156 2.4 10V
Trenutno: AR 147 1.9 8V, Fiat Bravo 1.4TB MultiAir Sport 140, Audi A3 2.0 TFSI

nash

Hm, nisam ni gledao specifikacije. Meni se onako od oka učinilo da je malo prostraniji... :lud
Fiat Bravo 1,6mjt

AntonioK

Citat: nash  u 18 Siječanj 2015, 14:32:19

onako ne izgleda loÅ¡e kao crossover ,ali su dopizdili sa kopiranjem fiata 500 dok njegov navodno blizanac

Jeep Renegade. puno bolje izgleda

marloz

Citat: buzz11  u 18 Siječanj 2015, 20:13:23
500x je manji od Brava. Bravo i dalje ima najveci prtljaznik u toj klasi auta i definitivno najvise prostora u unutrasnjosti.

možda na prednjem prostoru al na stražnjoj klupi baš i ne ... čak bi se dalo razgovarat i o prostoru suvozača ako mu je sic malo približen središnjem grebenu da bi netko prosječne visine normalno sjedio iza ..
prtljažnik je velik, ali i dubok što dosta pogoršava stavri pogotovo kada trebaš vadit stvari (teške) iz gepeka

Puntigamer

Koji auto? Alfa ;)

natipkano tapatalkom na jednom

Mike20

Julietta ima isto prostora iznutra ko i Bravo, Delta 2 ima za 10-15cm više prostora na stražnjoj klupi koja je pomična što je ogromni plus. Ja sam razmišljao o ova dva, al ponuda je definitvno kod talijana slaba, posebno za neljubitelje dizla
Da nisam uzeo BRava, uzeo bih Cromu 2008+ radi ponude prostora, 159-ka me nije nešto oduševila

Raziel

Citat: Mike20  u 11 Ožujak 2015, 14:53:32
Julietta ima isto prostora iznutra ko i Bravo, Delta 2 ima za 10-15cm više prostora na stražnjoj klupi koja je pomična što je ogromni plus. Ja sam razmišljao o ova dva, al ponuda je definitvno kod talijana slaba, posebno za neljubitelje dizla
Da nisam uzeo BRava, uzeo bih Cromu 2008+ radi ponude prostora, 159-ka me nije nešto oduševila

I mene je nova Croma zainteresirala, ali kad sam skužio da je to Opel platforma i Opel benzinci, zaboravio sam ju odmah.  :bad:

A mislim da sa Bravom nisi pogrijeÅ¡io!  :ok: