Zatezanje prednjeg kraja- bravo 1.6 '97

Autor pekar, 30 Travanj 2015, 10:46:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pekar

Pozdrav,

trebao bi izvesti limarski zahvat na bravo-u na prednjem kraju(poslije sudara smo stari i ja nešto pokušali skemijati, ali ne toliko dobro) i veliki servis na motoru, budžet je oko 6t kn za sve, pa me zanimalo da li imate koga za preporuku gdje da to riješim?

Ono što bi limarijski trebalo odraditi je podignuti malo vozačevu stranu da hauba sjedne, poravnat sve gapove da jednako sjede i polakirati haubu, blatobran vozačeve strane i branik.

Na servisu bih izmjenio filtere, ulje, svijećice, remenje, vodenu i eventualno ako ostane "dobara" pregledao/napunio klimu.

Račun mi ne treba, samo da se odradi posao kako spada.



kak taj svemir i sve to?
Suha krpa na dnu mora, a i ne mora!

tom1961

Imam ja autolimara u Svetoj Nedelji koji ima dobru radionicu, bar koliko sam ja imao iskustva s njim, ima stol za razvlačenje, a za cijenu bi morao pitati. Meni nikad nije puno računao za sitnice, a kad je trebalo odlučiti Å¡to sa starom i hrÄ'avom Astrom poÅ¡teno je rekao da se ne isplati.

Nemam broj, moram ga prepisati s njegovih vrata kad popodne budem išao doma. Zove se Odorčić, ali mislim da ga nećeš naći u imeniku.

A za mehaniku ti ne znam, ponudio bih ti sebe, ali ja trenutno nemam prostor u kojem mogu raditi, a vrijeme još nije dovoljno stabilno da bi se moglo riskirati vani.
Kad ti brzina prijeÃ,,Â'e 100 km/h, viĹÄ,,e ne voziĹÄ,,, nego - gaÃ,,Â'aĹÄ,,.