Fiat Punto 75 SX

Autor Mihajlo90, 17 Svibanj 2015, 20:22:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

vlatko11

Provjeri udara li auspuh negdje. Kako stoje kotači? Moguće ležajevi zadnjih vilica. Zaglavi pajser izmeÄ'u karoserije i zadnjeg mosta i klimaj da li udara most u karoseriju,možda su dobili gumeni nosači zadnjeg mosta pa most udara o karoseriju (kod mene bilo taj slučaj).

Mihajlo90

Kotači stoje ravno, samo lupa kada ga guram karoseriju prema dolje te amortizeri vraćaju gore. Ulja fali u mjenjaču znači ?

Mihajlo90

Ne ne pleše, sve normalno, samo što lupka pri neravninama, na ravnome se ništa ne čuje. Ako su kugle, koliko bi bio popravak ?

franjo-fritz

A mogu biti i kape tj. Lezajevi amortizera
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

Mihajlo90

Prednji trap je ispravan, samo me muči šta u zadnjem lupa ? Navodno se zadnji ne podešava ništa kod geometrije. Koja je trgovina najeftinija ako može inf. tu ili inbox.

I još jedno pitanje, gdje kupiti uložak s metlicama za zadnji brisač ?

Hvala !!

Stilo M

Citat: Mihajlo90  u 16 Kolovoz 2015, 20:53:59

I još jedno pitanje, gdje kupiti uložak s metlicama za zadnji brisač ?

Hvala !!
Kupis u konzumu samo gumicu i promjenis na brisacu
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

Mihajlo90

Nemam pojma što bi moglo lupat kod zadnjih točkova :(

Ispao mi je uložak iz zadnjeg brisača te sam zato u potrazi za uloškom s metlicama. Jel to sada problem nabaviti ili ?

franjo-fritz

Kod zadnjih kotaca lupati može,,,, seleni na mostu, selen na amortizeru. Lezajevi zadnjih vilica
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

Mihajlo90

Čini mi se prije da su seleni nego ležajevi, jer ne lupa konstantno. Zahvaljujem :)

vlatko11

Citat: tono92  u 15 Kolovoz 2015, 15:42:06
A jel ti auto plese po cesti ???
Ako ti se neda zezati sa tim odi kod vulkanizera da ti pogleda kaj to lupa , mozda su ti kugle otisle

Poslano sa mog LT26i koristeći Tapatalk
Čovjek kaže na zadnjem kraju.....
Da mi je znat kakve su to kugle na vješanju zadnjih kotača.....
Ležajevi zadnjih vilica 340 kn oba.

Mihajlo90

U vezi zadnjeg brisača. Bio kod Tokića i imaju samo komplet ruku sa uloÅ¡kom i metlicama brisača. Nemaju samo uložak sa metlice ...  Dali postoji kakvo jeftinije rjeÅ¡enje ?

Hvala !

Green Punto

i kod tokica i kod svih ostalih imas samo komplet ruku brisaca s gumom..ja kupim metlicu najjeftiniju u nekom od trgovackih lanaca, odvojim gumu sa metlice, skinem gumu sa zadnjeg brisaca i samo iz zamjenim, eventulano skratim sa skarama ili nozem ako je predugacka...
naravno pripazi da ne pokidas kopce na ruci od zadnjeg brisaca jer je sve to jako krkho :)
Cuore Sportivo   :wiii:

Mihajlo90

Da, moj problem je što nemam taj dio na koji dolaze metlice, ispao u vožnji :(

topolino

Kupi cjelu ruku pa onda mjenjaj samo metlicu kada dode vrijeme za nju.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Mihajlo90

Citat: tono92  u 21 Kolovoz 2015, 22:10:38
Imam ti ja to ak oces skupa sa metlicom

Poslano sa mog LT26i koristeći Tapatalk

Riješio. Našao neku metlicu od Opela sa nosačem i odgovara u potpunosti na rupe.

Hvala !