Fiat Punto 75 SX

Autor Mihajlo90, 17 Svibanj 2015, 20:22:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Maverick

Citat: Mihajlo90  u 12 Lipanj 2015, 08:59:39
Riješeno, provjerio sam i kompjuter je otključan te nema koda :)

Dali netko zna odakle tj. kuda sve ide antenska instalacija jer imam u zadnje vrijeme strašno loš prijem. Pregledao sam konektor kod radija i on ne može biti bolji. Gdje bi još antena mogla biti u prekidu ?

Hvala !

od krovne antene, izmeÄ'u tapecirunga i pleha, pa po desnoj strani do armature i ispod armature do radia.

ne isplati se. potrgat ćeš pol auta.

moj punto ima isto loš prijam. u chipoteku i antensko pojačalo i problem rješen - cca 100 kn

Mihajlo90

Aha, jedino bi možda mogao pogledati dali je u prekidu kod baš krova, krovne antene ispod rasvjete kabine ? Može link od toga da vidim što si uzeo ? Gdje si to pojačalo montirao ?

Hvala !

Maverick

Citat: Mihajlo90  u 12 Lipanj 2015, 09:43:24
Aha, jedino bi možda mogao pogledati dali je u prekidu kod baš krova, krovne antene ispod rasvjete kabine ? Može link od toga da vidim što si uzeo ? Gdje si to pojačalo montirao ?

Hvala !

jedino to. ali sumnjam da ti je to u prekidu. jer da je onda ne bi skoro ništa lovio.

ja si još osobno nisam to napravio. nikako da stignem. al inače ti to ovako izgleda.

http://www.chipoteka.hr/artikl/117407/antensko-pojacalo-za-auto-radio12v-din-prikljucci

montira se odma iza radia. izvadiš ga. prikopčaš i staviš. moraš pazit samo dal su ti DIN ili ISO konektori

Mihajlo90

Da, neke stanice su kristalno čiste dok druge 0 bodova ili povremeno ima. Morat ću probati sa pojačalom. Nego ova plava žica se spaja na ... ?

Hvala !

pudic

plava zica je aktivacija. ide na pojacalo

Mihajlo90

Ide sa pojačala na ... ? Što ju aktivira ?

pudic

Mihajlo90

Sad kada uzmem pojačalo ću pogledati. Pojačalo koliko sam vidio se napaja preko plave žice radija ako se ne varam. To me je zanimalo ...

Mihajlo90

Može potvrda, dali moram što u autoradiju podesiti da bi aktivirao ono pojačalo sa gore linka koju sam kupio. Tu žicu plavu što na slici ide uz pojačalo sam spojio na plavu žicu koja ide samo u autoradio i bila je slobodna. Dali je to ok ? Autoradio je Sony MDX-CA790X.

Hvala !

topolino

Samo upali radio. Svaki put kada upalis radio plava zica je pod naponom i ona se koristi kao napajanje antenskog pojacala, signal za automatsku antenu ili remote za audio pojacalo.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Mihajlo90

Gdje su najeftiniji novi dijelovi za Punta ?

Hvala !

Maverick

Citat: Mihajlo90  u 28 Lipanj 2015, 20:17:18
Gdje su najeftiniji novi dijelovi za Punta ?

Hvala !

Sto ti treba?

Mihajlo90

Maverick

Citat: Mihajlo90  u 28 Lipanj 2015, 21:30:25
Vilice...

auto krešo ili tokić po meni. pogotovo jer većina majstora "fušara" tamo već ima popuste pa možeš tako uzet. bar ja uzimam preko frenda.

a i auto krešo ima akcije četvrtkom ako se ne varam i dodatan popust ako koristiš njihovu aplikaciju na mobitelu. pod koristiš čitaj = instalirana na mob i to je to

franjo-fritz

Au cijena vilica cijelih 200+/- nešto sitno kn.
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks